Ζώδια – Προβλέψεις για Σαββατοκύριακο 29-30 Δεκεμβρίου 2018

Ζώδια – Προβλέψεις για Σαββατοκύριακο 29-30 Δεκεμβρίου 2018

Κριός

Η Σελήνη από το πολικό ζώδιο του Ζυγού, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα τόσο στις σχέσεις σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Καλό είναι να αποφύγετε κάθε είδους πίεση που σας καταβάλει σωματικά και ψυχικά. Μετά τις 6 το απόγευμα, με το εξάγωνο Σελήνης – Δία μπορείτε να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις και να βρείτε την αρμονία. Συναντήσεις και νέες γνωριμίες αναμένονται το βράδυ του Σαββάτου. Τις πρωινές ώρες της Κυριακής διαμορφώνεται το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα που παράγει εντάσεις και βία ωστόσο με λίγη διπλωματία μπορείτε να αποφύγετε ανεπιθύμητες συγκρούσεις και να περάσετε μια όμορφη μέρα.

Ταύρος

Αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις ίσως “ρίξουν” την ψυχολογία σας σήμερα. Θα πρέπει ωστόσο με ψυχραιμία και υπομονή να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας και σύντομα θα έχετε την ανταμοιβή που δικαιούστε. Μετά το απόγευμα, αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας ή κάντε μια κουρα ομορφιάς που θα σας ανανεώσει. Αφιερώστε την Κυριακή στα πρόσωπα που αγαπάτε, κάντε κάτι ασυνήθιστο που θα σας διασκεδάσει και ξοδέψτε ελεύθερα χρήματα για απολαύσεις που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Δίδυμοι

Όλο το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που σας επιτρέπει να απολαύσετε τον έρωτα και να διασκεδάσετε με την καρδιά σας. Ακόμα και αν ανήκετε στους αδέσμευτους Διδύμους, μια νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό το Σαββατόβραδο χάρη στο εξάγωνο Σελήνης – Δία. Την Κυριακή το πρωί η διάθεσή σας μπορεί να χαλάσει για λίγο, αργότερα όμως μια ειλικρινής συζήτηση με το σύντροφό σας θα βάλει γερά θεμέλια στη σχέση σας.

Καρκίνος

Οι δυσμενείς γωνίες που διαμορφώνει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Κρόνο το Σάββατο, πρόκειται να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον ή και τις συνεργασίες σας. Καλό είναι να μην επενδύετε σε ό,τι ακούτε αφού κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τηρηθεί. Το κλίμα αλλάζει το απόγευμα, όπου αποφασίζετε να ξεφύγετε από τις εντάσεις και να το ρίξετε λίγο έξω. Την Κυριακή το πρωί το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει πρόσκαιρες οικογενειακές εντάσεις, που γρήγορα θα αποκατασταθούν.

Λέων

Η παρουσία της Σελήνης στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, είναι ιδανική για να συναναστραφείτε με κόσμο, να συζητήσετε, να εκφράσετε τις απόψεις και τα συναισθήματά σας ή ακόμα και να ταξιδέψετε. Παρόλο που τα έξοδα είναι μέσα στο πρόγραμμα, ίσως χρειάζεται να προσέξετε να μην ξεπεράσετε τα όριά σας καθώς τα τετράγωνα που διαμορφώνει η Σελήνη με τον Ήλιο, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, μπορεί να σας παρασύρουν σε αλόγιστες σπατάλες. Κατά τα άλλα, πρόκειται για ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο που επιπλέον ευνοεί τις σχέσεις σας καθώς και τις νέες γνωριμίες.

Παρθένος

Οικονομικές διαφορές ή αναπόφευκτα έξοδα ίσως χαλάσουν τη διάθεσή σας το Σάββατο το πρωί, ωστόσο θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας σας, γεγονός που είναι πιο σημαντικό για σας. Το απόγευμα του Σαββάτου ειδικά, θα έρθετε πιο κοντά με οικεία σας πρόσωπα και ίσως κάνετε κάποια σχέδια για το άμεσο μέλλον. Το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα την Κυριακή το πρωί είναι πιθανό να δημιουργήσει απρόσμενα προβλήματα ή μια οικονομική ζημιά γι’ αυτό καλό είναι να προσέχετε. Ωστόσο δεν αποκλείεται να κάνετε μια επένδυση που ίσως σας κοστίσει, θα σας αποφέρει όμως κέρδη στην συνέχεια.

Ζυγός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σίγουρα έχετε πολλά πράγματα να κάνετε. Παρά το γεγονός ότι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου και της Κυριακής ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια, τα απογεύματα και των δύο ημερών θα ξεφύγετε με ευχάριστες παρέες και θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε και να ανταλλάξετε απόψεις ή να εκμυστηρευτείτε κάποια μυστικά. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, ίσως όμως θα πρέπει να μείνουν για λίγο κρυφές.

Σκορπιός

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλο το Σαββατοκύριακο στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, γεγονός που θα σας “θυμίσει” ότι πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από τις δραστηριότητές σας, να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να χαλαρώσετε. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προετοιμαστείτε για την υποδοχή της νέας χρονιάς, κάνοντας μια κούρα ομορφιάς. Αν διαπιστώσετε ότι σας λείπουν κάποια πράγματα, μπορείτε να κάνετε τα τελευταία σας ψώνια την Κυριακή και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις αγορές σας.

Τοξότης

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σας προσδίδει έντονο μαγνητισμό, γεγονός που ευνοεί όλες τις συναναστροφές που θα κάνετε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Άτομα που βρίσκονται σε ανώτερες θέσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας ιδιαίτερα το Σάββατο μετά το απόγευμα. Η Κυριακή ευνοεί περισσότερο τις επαφές με φίλους και παρόλο που ίσως διαπιστώσετε  κάποια κακοπροαίρετα κουτσομπολιά, είναι καλό να τα γνωρίζετε. Το απόγευμα της Κυριακής σας επιφυλάσσει ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο ή μια νέα γνωριμία σε όσους είστε αδέσμευτοι.

Αιγόκερως

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο της χρονιάς η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σας. Τι καλύτερο για να προετοιμάσετε την επιτυχία που σας περιμένει στο άμεσο μέλλον. Τα τετράγωνα που διαμορφώνει η Σελήνη με τον Ήλιο, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιό σας, για σας ίσως αποτελούν ένα επιπλέον κίνητρο για να εντείνετε τις προσπάθειές σας και να πλησιάσετε στόχους που μέχρι τώρα σας φαίνονταν ανέφικτοι. Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Δία και τον Ερμή, υποδεικνύουν μια κρυφή  υποστήριξη από άτομα που παρακολουθούν και επικροτούν τις προσπάθειές σας. Φροντίστε να μην τους διαψεύσετε.

Υδροχόος

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σας παρακινεί να ταξιδέψετε, ωστόσο με τις αρνητικές γωνίες που διαμορφώνει με τον Ήλιο, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, ίσως προκύψουν διαφωνίες με τους συνταξιδιώτες σας ή άλλου είδους προβλήματα που θα σας αναστατώσουν. Μην ανησυχείτε, όλα θα είναι παροδικά και γρήγορα θα φτάσετε στον προορισμό σας και θα ξαναβρείτε τον ενθουσιασμό της πρώτης στιγμής. Τα απογεύματα και των δύο ημερών αναμένονται αρκετά ενδιαφέροντα καθώς θα διασκεδάσετε με φίλους και γνωστούς χωρίς να αποκλείεται και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία για τους αδέσμευτους του ζωδίου.

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η διαίσθηση και η ευαισθησία σας είναι πολύ αυξημένα, γεγονός που μπορεί να σας παρακινήσει σε κάποιες φιλανθρωπικές δράσεις. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να χαράξετε νέα επαγγελματικά σχέδια τα οποία θα βελτιώσουν τα εισοδήματά σας. Ένα ερωτικό πάθος είναι πολύ πιθανό επίσης να προκύψει αυτές τις μέρες, χωρίς να αποκλείεται και η αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα. Αποφύγετε ωστόσο να εμπλακείτε σε παράλληλες σχέσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)