Ζώδια – Προβλέψεις για Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια – Προβλέψεις για Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Κριός

Η Σελήνη και ο Ερμής διαμορφώνουν τρίγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σας και ενισχύουν τις κοινωνικές δεξιότητες και τη δημιουργικότητά σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να σημειώσετε σημαντική πρόοδο. Μπορείτε να κάνετε επίσης ενδιαφέρουσες συνεργασίες.

Ταύρος

Η διαίσθησή σας είναι αυξημένη σήμερα, χάρη στο τρίγωνο που διαμορφώνουν η Σελήνη και ο Ερμής με τον Ουρανό. Είναι πιθανό να βρείτε ξαφνικές λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν ή να μάθετε μυστικές πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη και ο κυβερνήτης σας Ερμής διαμορφώνουν τρίγωνο με τον Ουρανό, μια εξαιρετική όψη που σας βοηθά να ανταλλάξετε ιδέες με ενδιαφέροντα πρόσωπα αλλά και να ενισχύσετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι πολύ πιθανή.

Καρκίνος

Το τρίγωνο που σχηματίζουν η Σελήνη και ο Ερμής με τον Ουρανό από τον τομέα της εργασίας και της καριέρας σας, σας χαρίζει ψυχική και σωματική ενέργεια που μπορεί να σας οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες. Πρωτοβουλίες που ξεκινούν σήμερα μπορεί να ευδοκιμήσουν πολύ σύντομα.

Λέων

Η νοημοσύνη και η δημιουργικότητά σας είναι έντονα τονισμένα σήμερα, χάρη στο τρίγωνο που διαμορφώνουν η Σελήνη και ο Ερμής με τον Ουρανό. Μην χάσετε ευκαιρίες για κοινωνικές εμπειρίες που μπορούν να αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας και να σας ανοίξουν νέους δρόμους.

Παρθένος

Οι θετικές όψεις που σχηματίζουν η Σελήνη και ο Ερμής με τον Ουρανό ευνοούν τις οικογενειακές σχέσεις και τα οικονομικά σας. Μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει από χρήματα που προέρχονται από κεφάλαια τρίτων (διατροφή, ασφάλειες, κληρονομιά κ.λπ). Αν σκέφτεστε μια επένδυση σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα.  

Ζυγός

Το τρίγωνο που σχηματίζουν η Σελήνη και ο Ερμής με τον Ουρανό σηματοδοτεί ευχάριστες συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή και ένα ξαφνικό ταξίδι ενόψει του Σαββατοκύριακου. Οι προσωπικές σας πρωτοβουλίες μπορούν να βοηθήσουν σε μια συνεργασία.

Σκορπιός

Η Σελήνη και ο Ερμής από τον τομέα των οικονομικών σας διαμορφώνουν τρίγωνο με τον Ουρανό και σας διευκολύνουν να εκπληρώσετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Υπάρχουν επίσης κάποιες επενδυτικές προοπτικές που καλό είναι να μην αγνοήσετε.

Τοξότης

Η Σελήνη και ο Ερμής που βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο, σχηματίζουν διαδοχικά τρίγωνο με τον Ουρανό και σας κάνουν ιδιαίτερα δημιουργικούς και αισιόδοξους. Η καλή σας διάθεση προσελκύει πολλούς θαυμαστές και αν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να ξεκινήσετε μια ενδιαφέρουσα σχέση.

Αιγόκερως

Το τρίγωνο που διαμορφώνουν η Σελήνη και ο Ερμής με τον Ουρανό, αποτελούν μια τονωτική ένεση, καθώς πρόκειται να φέρουν ανέλπιστες λύσεις σε θέματα που σας προβληματίζουν. Ακολουθήστε το ένστικτό σας ειδικά αν πρέπει να πάρετε μια δύσκολη απόφαση.

Υδροχόος

Το τρίγωνο που σχηματίζουν η Σελήνη και ο Ερμής με τον κυβερνήτη σας Ουρανό ευνοεί συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις. Φαίνεται ότι οι άλλοι κάνουν ότι μπορούν για να διευκολύνουν τα σχέδιά σας, γεγονός που θα πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Ιχθύες

Η Σελήνη και ο Ερμής από τον τομέα της καριέρας σας διαμορφώνουν τρίγωνο με τον Ουρανό από τον τομέα των οικονομικών σας και ευνοούν τα επαγγελματικά σχέδια που πρόκειται να σας αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Δεν αποκλείεται επίσης να προκύψει μια απροσδόκητη ευκαιρία για να κερδίσετε χρήματα.

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)