Ζώδια – Προβλέψεις για Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια – Προβλέψεις για Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Κριός

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα είναι ιδανική για να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας. Με τη συγκεκριμένη όψη επίσης έχετε τη δυνατότητα να αναβιώσετε μια σχέση από το παρελθόν.

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα αποτελεί μια πανίσχυρη επιρροή που σας επιτρέπει να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματά σας και να βάλετε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Το εξωτερικό ή άτομα από άλλες χώρες μπορεί να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο.

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα σας χαρίζει τεράστια αποθέματα ενέργειας που βοηθούν να αντιμετωπίσετε οικονομικές αντιξοότητες. Με τη βοήθεια ατόμων από το άμεσο περιβάλλον σας θα μπορέσετε να αποπληρώσετε σημαντικές οφειλές. Με την όψη αυτή επιπλέον μπορείτε να αναζωπυρώσετε το πάθος με το σύντροφό σας.

Καρκίνος

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα είναι ιδανική για να μεταμορφώσετε σχέσεις και συνεργασίες. Νέα δεδομένα μπορεί να δώσουν νέα πνοή στις σχέσεις σας και ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για ουσιαστικές συζητήσεις. Οικονομικά κέρδη είναι επίσης πιθανά.

Λέων

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα σήμερα και σας επιτρέπει να αποκωδικοποιήσετε κάποιες καταστάσεις και να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες. Αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον αλλά και στον τρόπο ζωής σας γενικότερα θα έχουν μακροχρόνια οφέλη.

Παρθένος

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα ευνοεί τις σχέσεις σας και σας επιτρέπει να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση που θα αλλάξει την πορεία τους.

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Ζυγός

Με τη σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα μπορεί να νιώσετε αυξημένη πίεση εξαιτίας οικογενειακών υποχρεώσεων ή προβλημάτων, από την άλλη όμως έχετε τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από δυσάρεστες καταστάσεις και να δημιουργήσετε νέα δεδομένα στη ζωή σας.

Σκορπιός

Η σύνοδος που σχηματίζει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα σήμερα, τονίζει την ευφράδεια και τη γοητεία σας, γεγονός που σας επιτρέπει να διαπραγματευτείτε με επιτυχία επαγγελματικές ή προσωπικές υποθέσεις. Τυχόν νέες γνωριμίες θα έχουν σημαντική επιρροή στο μέλλον σας.

Τοξότης

Με τη σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα ίσως χρειαστεί να αναλάβετε οικονομικές ευθύνες. Οι εμπειρίες σας θα σας βοηθήσουν να κάνετε σωστούς χειρισμούς ενώ μια στήριξη από μακριά είναι πιθανή.

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο και σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας περιόδου κατά την οποία θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στα πιο σημαντικά πράγματα της ζωής σας και θα εντείνετε τις προσπάθειές σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα, επηρεάζει το υποσυνείδητό σας και είναι μια καλή ευκαιρία για να απαλλαγείτε από φόβους, να εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας και να βάλετε νέα θεμέλια στη ζωή σας.

Ιχθύες

Με τη σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα θα υπάρξει μια μετατροπή στους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και θα θελήσετε να βάλετε τις βάσεις για ένα νέο μέλλον που θα σας επιτρέπει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της ζωής σας και να μην εξαρτάστε από κανέναν.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)