Ζώδια – Προβλέψεις για Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια – Προβλέψεις για Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Κριός

Η αυξημένη αισιοδοξία σας σήμερα, σας κάνει να τα βλέπετε όλα θετικά κι αυτό μπορεί να μειώσει την κρίση σας. Η ημέρα ευνοεί τις επαφές με ξένους, τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και τις νομικές υποθέσεις, καλό θα είναι όμως να κρατάτε κλειστά τα χαρτιά σας και να μην εμπιστεύεστε τους γύρω σας.

Ταύρος

Σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Παρόλο που έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, υπάρχει παράλληλα και κίνδυνος απωλειών από “φιλικές” συμβουλές. Τακτοποιήστε χρέη, οφειλές και άλλες εκκρεμότητες.

Δίδυμοι

Το ενδιαφέρον σας σήμερα εστιάζεται στις προσωπικές σας σχέσεις. Νιώθετε την ανάγκη να αφοσιωθείτε στο σύντροφό σας ή και να κανονίσετε μια σύντομη απόδραση. Φροντίστε ωστόσο να μην αφήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει πολύ ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Οι ικανότητές σας θα εντυπωσιάσουν συναδέλφους και ανωτέρους και δεν αποκλείεται να σας γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Τυχόν ζητήματα υγείας βελτιώνονται αισθητά.

Λέων

Με τη σύνοδο Σελήνης – Δία στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας η σημερινή μέρα θα είναι χαρούμενη και ξέγνοιαστη ό,τι κι αν κάνετε. Ίσως θελήσετε να αφιερώσετε χρόνο στα παιδιά σας, στο σύντροφό σας ή σε μια δημιουργική δραστηριότητα. Η μέρα είναι κατάλληλη επίσης για παρουσιάσεις, εκδηλώσεις και δημόσιες ομιλίες.

Παρθένος

Μεγάλο μέρος του χρόνου σας αφιερώνεται στο σπίτι και την οικογένεια σήμερα. Εκτός του ότι υπάρχουν κάποιες δουλειές που θέλετε να κάνετε, νιώθετε την ανάγκη να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, ειδικά αν οι τελευταίες μέρες ήταν εξαντλητικές. Αποφύγετε μια τάση κτητικότητας στις σχέσεις σας.

Ζυγός

Ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες σήμερα καθώς θα είναι δύσκολο να συμφωνήσετε με συναδέλφους και συνεργάτες και δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε και κάποιες παρεξηγήσεις. Η μέρα ωστόσο ευνοεί τις καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες.

Σκορπιός

Η σύνοδος Σελήνης – Δία στον Τοξότη, σας δίνει την ευκαιρία να αυξήσετε τα κέρδη σας και να διευθετήσετε με επιτυχία επαγγελματικά ζητήματα. Θα πρέπει ωστόσο να προσέξετε το τετράγωνο που διαμορφώνει με τον Ποσειδώνα που δείχνει ότι κάποιος προσπαθεί να σας εκμεταλλευτεί οικονομικά.

Τοξότης

Με τη σύνοδο Σελήνης – Δία που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας, νιώθετε έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα ή απλά θέλετε να απολαύσετε την ημέρα. Σήμερα ενδείκνυται μια θετική αλλαγή στην εμφάνισή σας ενώ επιτρέπονται και κάποιες σπατάλες για τον εαυτό σας. Αποφύγετε οικογενειακές διαμάχες.

Αιγόκερως

Ημέρα προβληματισμού η σημερινή καθώς νιώθετε την ανάγκη να συλλογιστείτε ένα πρόβλημα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα ώστε να αποφασίσετε πώς θα το χειριστείτε. Μπορεί επίσης απλώς να νιώσετε κουρασμένοι και να θελήσετε να χαλαρώσετε χωρίς να κάνετε τίποτα. Αξιολογείστε προσεκτικά τυχόν νέες γνωριμίες ή προτάσεις που θα γίνουν σήμερα.

Υδροχόος

Με τη σύνοδο Σελήνης – Δία που διαμορφώνεται σήμερα, είναι πιθανό να αναθεωρήσετε τους στόχους σας και να επιδιώξετε συζητήσεις με άτομα που μπορούν να σας καθοδηγήσουν και να σας υποστηρίξουν.

Ιχθύες

Όλη η ενέργειά σας σήμερα διοχετεύεται στα επαγγελματικά σας και οι προσπάθειες που καταβάλλετε βρίσκουν αντίκρισμα. Καλό είναι ωστόσο να υπολογίσετε τις αντοχές σας ώστε να μην ξεπεράσετε τα όριά σας.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)