Ζώδια – Προβλέψεις για Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια – Προβλέψεις για Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Κριός

Με τη Σελήνη στο δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, νιώθετε την ανάγκη να μείνετε στο παρασκήνιο και να σκεφτείτε τις επαγγελματικές σας κινήσεις. Οι θετικές όψεις του Ερμή και του Κρόνου σας βοηθούν να οργανώσετε ένα πρόγραμμα που έχει προοπτικές επιτυχίας.

Ταύρος

Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, ευνοεί τις φιλικές συναναστροφές αλλά και τις νέες γνωριμίες που μπορεί να κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις. Επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά θα σας φτιάξουν τη διάθεση ενώ είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί σήμερα ένα όνειρό σας.

Δίδυμοι

Η διάθεσή σας δεν είναι η καλύτερη σήμερα κι αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στις σχέσεις σας είτε με τους συναδέλφους σας είτε και με το σύντροφό σας. Είναι επίσης πιθανό να αγχωθείτε με την πορεία των οικονομικών σας. Ωστόσο πρόκειται περισσότερο για ψυχολογικές επιρροές παρά για πραγματικά γεγονότα.

Καρκίνος

Η Σελήνη από τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας ευνοεί θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό καθώς και γραφειοκρατικές και νομικές υποθέσεις. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα χωρίς να αποκλείονται και νέες γνωριμίες.

Λέων

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς η μέρα είναι κατάλληλη για να φροντίσετε τον εαυτό σας, το σώμα σας και την ευημερία σας. Οικονομικές υποθέσεις ευνοούνται επίσης και αν σκέφτεστε μια επένδυση μπορείτε να την κάνετε τώρα.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στις σχέσεις σας όπου μπορείτε σήμερα να επιτύχετε μια νέα αίσθηση αρμονίας και ασφάλειας. Τυχόν νέες αισθηματικές γνωριμίες έχουν προοπτικές μακροχρόνιας δέσμευσης.

Ζυγός

Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από τον τομέα της εργασίας, σας βοηθούν να είστε παραγωγικοί και παράλληλα να μπορέσετε να διευθετήσετε σημαντικά οικογενειακά ζητήματα. Η μέρα επίσης είναι ευνοϊκή για μια αλλαγή στην εμφάνισή σας.

Σκορπιός

Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί τις σχέσεις σας και τις συναισθηματικές πρωτοβουλίες. Ενέργειες για επισημοποίηση ενός σταθερού δεσμού θα επιφέρουν μια νέα αρμονία. Σχέσεις που ξεκινούν σήμερα, έχουν μεγάλες πιθανότητες μακροημέρευσης.

Τοξότης

Το ενδιαφέρον σας σήμερα επικεντρώνεται στο οικογενειακό περιβάλλον όπου έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που διαιωνίζονται. Ίσως όμως είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιες αλλαγές στη διαχείριση των οικονομικών σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων σας κάνει ιδιαίτερα εκφραστικούς και δημιουργικούς γεγονός που έχει θετικά αποτελέσματα σε επαγγελματικές ή συναισθηματικές συζητήσεις. Νέες γνωριμίες σήμερα μπορούν να βοηθήσουν στην προσωπική σας εξέλιξη.

Υδροχόος

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να λύσετε οικονομικά προβλήματα, να αυξήσετε τα κέρδη σας και να εξασφαλίσετε μια νέα υλική ασφάλεια. Θετικές εξελίξεις και στην προσωπική σας ζωή θα σας απαλλάξουν από το άγχος.

Ιχθύες

Η Σελήνη από το δικό σας ζώδιο σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ερμή και τον Κρόνο, και σας βοηθά να καλλιεργήσετε τις φιλίες σας να συσφίξετε σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και να πετύχετε κάποιους προσωπικούς στόχους σας.

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)