Ζώδια – Προβλέψεις για Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια – Προβλέψεις για Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Κριός

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο από τις 8.46 ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές, σας βοηθά να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια αλλά και να προωθήσετε τις ιδέες σας. Μια φιλοδοξία σας μπορεί να επιτευχθεί χάρη στο εξάγωνο που διαμορφώνει με τον κυβερνήτη σας Άρη. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη αναλύεται εδώ.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο από σήμερα, μπορείτε να προωθήσετε επαγγελματικά θέματα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τη σχέση με τους συναδέλφους σας. Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας που είναι αυξημένη σήμερα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη αναλύεται εδώ.

Δίδυμοι

Η είσοδος της Σελήνη στον Υδροχόο το πρωί σας δημιουργεί μια ευχάριστη διάθεση και φέρνει νέες ευκαιρίες στο δρόμο σας. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα κατάρτιση είναι η κατάλληλη στιγμή. Με την εξωστρέφεια που σας διακρίνει θα υπάρξουν ευκαιρίες για φλερτ. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη αναλύεται εδώ.

Καρκίνος

Με την είσοδο της Σελήνης στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, είστε πιο ευαίσθητοι και πιστεύετε ότι έχετε την ικανότητα να αλλάξετε πολλά πράγματα. Μια οικονομική εύνοια είναι πολύ πιθανή. Εξασφαλίστε χρόνο για το σύντροφό σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη αναλύεται εδώ.

Λέων

Οι πλανητικές επιρροές σας βοηθούν να εξασφαλίσετε επαγγελματική επιτυχία και οικονομική σταθερότητα. Με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο από το πρωί, οι σχέσεις σας μπορούν να αναζωογονηθούν. Για τους αδέσμευτους μια νέα γνωριμία είναι πιθανή. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη αναλύεται εδώ.

Παρθένος

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες και επικερδείς προτάσεις. Η ημέρα ευνοεί επίσης την έναρξη μιας υγιεινής διατροφής ή μιας αθλητικής δραστηριότητας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη αναλύεται εδώ.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά περίφημα για σας με την Σελήνη στον Υδροχόο που ευνοεί τις σχέσεις σας και αυξάνει τη δημιουργικότητά σας. Ευχάριστες στιγμές προβλέπονται για τους δεσμευμένους Ζυγούς, ενώ οι ελεύθεροι θα έχουν πολλές ευκαιρίες για φλερτ. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη αναλύεται εδώ.

Σκορπιός

Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου ίσως δημιουργήσει κάποιες διαφωνίες στο οικογενειακό περιβάλλον και θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και ήρεμοι για να αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες. Αντίθετα, αναμένεται επιτυχία στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη αναλύεται εδώ.

Τοξότης

Με την Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα μπορείτε να συναντήσετε φίλους αλλά και να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Οι δεσμευμένοι Τοξότες θα αναπτύξουν μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον σύντροφό τους. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη αναλύεται εδώ.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου που προοιωνίζει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας. Σήμερα μπορείτε να αναδείξετε τα ταλέντα σας και τα προσόντα και να ανταμειφθείτε ανάλογα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη αναλύεται εδώ.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σας το πρωί και σας φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής. Με την επαγγελματική σας απόδοση μπορείτε να κατακτήσετε υψηλούς στόχους καθώς έχετε και την εύνοια των ανωτέρων σας. Μια ερωτική γνωριμία το βράδυ είναι πιθανή. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη αναλύεται εδώ.

Ιχθύες

Η είσοδος της Σελήνης στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, συνιστά να επιβραδύνετε τους ρυθμούς και να φροντίσετε την σωματική και πνευματική υγεία σας. Οι καλλιτεχνικές και πνευματικές δραστηριότητες ωστόσο ευνοούνται αυτή την ημέρα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη αναλύεται εδώ.

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)