Ζώδια – Προβλέψεις για Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Ζώδια – Προβλέψεις για Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Κριός

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τη Σελήνη στον Σκορπιό θα νιώσετε μια νέα ροή ενέργειας και έναν μαγικό μετασχηματισμό. Με την εσωτερική σας δύναμη ολοκληρώστε τις απαραίτητες προετοιμασίες της ημέρας και οραματιστείτε το καλό που θέλετε να σας συμβεί. Το σύμπαν σας ακούει!

Ταύρος

Με την Σελήνη στο πολικό ζώδιο του Σκορπιού να σχηματίζει εξάγωνο με το ζωοδότη Ήλιο η αξία της συντροφικότητας είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Βρείτε τρόπους να δείξετε στον σύντροφό σας την αγάπη σας ή επικοινωνείστε με αγαπημένους που βρίσκονται μακριά. Μια έντονη ερωτική έλξη θα νιώσετε όσοι είστε αδέσμευτοι, στη βραδινή σας έξοδο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, σας καλεί να φροντίσετε την σωματική και ψυχική σας ευεξία για να προϋπαντήσετε τον καινούργιο χρόνο. Η θετική διάθεση είναι απαραίτητη και το χαμόγελο είναι μεταδοτικό.  Το αποτέλεσμα μπορεί να εκπλήξει κι εσάς τους ίδιους.

Καρκίνος

Ξεχάστε τη ρουτίνα της καθημερινότητας και “φορέστε” την εορταστική σας διάθεση. Η σημερινή μέρα -αλλά και η νύχτα- είναι μπροστά σας και περιμένει να την απολαύσετε. Γιορτάστε με ένα ποτήρι σαμπάνια και κάντε τις ευχές  σας που σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα.

Λέων

Για να απολαύσετε το γιορτινό κλίμα της ημέρας θα πρέπει πάνω από όλα να νιώθετε συναισθηματική κάλυψη. Η ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα μπορεί να σας φανεί πολύτιμη σήμερα. Αν είστε αδέσμευτοι και επιθυμείτε έναν αξιόπιστο σύντροφο, κλείστε τα μάτια και ευχηθείτε το. Ο νέος χρόνος υπόσχεται να πραγματοποιήσει την ευχή σας.

Παρθένος

Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, τονίζει το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς όμως δεν είναι για φιλοσοφικές συζητήσεις… προτιμήστε να εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα και την αγάπη που νιώθετε στο σύντροφό σας ή σε όσους αγαπάτε. Σε αντάλλαγμα μπορεί να δεχτείτε ένα ξεχωριστό δώρο ή ένα υπονοούμενο που κρύβει σοβαρές προθέσεις.  

Ζυγός

Ίσως έχετε πολλές προετοιμασίες στο σπίτι, γι’ αυτό φροντίστε να τις τελειώσετε εγκαίρως ώστε να σας μείνει χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ πρέπει να λάμπετε και να εκπλήξετε φίλους και συγγενείς. Αν πάλι αποφασίσετε να βγείτε, δεν θα περάσετε απαρατήρητοι και αν είστε αδέσμευτοι, θα εντυπωσιάσετε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας εκπέμπετε έντονο μαγνητισμό που προσελκύει τα βλέμματα των γύρω σας. Όσοι έχετε μια σταθερή σχέση, ίσως αποφασίσετε να ξεφύγετε από τις παραδοσιακές συγκεντρώσεις και να κάνετε κάτι ξεχωριστό με το σύντροφό σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι θα κάνετε μια ρομαντική γνωριμία.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας ίσως νιώσετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από την πολυκοσμία και να ξεκουραστείτε από την ένταση των τελευταίων ημερών. Μάλλον όμως δεν υπολογίζετε καλά, αφού υπάρχουν φίλοι, συγγενείς ή ακόμα και γείτονες που θα σας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο πάρτυ που τελικά θα σας μείνει αξέχαστο.

Αιγόκερως

Φιλικές συγκεντρώσεις ή άλλα τυχαία γεγονότα μπορεί να φέρουν στο δρόμο σας τον έρωτα που περιμένετε. Αν λοιπόν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι ακόμα, δεχτείτε προσκλήσεις που θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε αυτή τη γιορτινή μέρα. Ακόμα και αν είστε δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε καινούργιους φίλους και να ξεπεράσετε το άγχος και τη δυσφορία που νιώθετε το τελευταίο διάστημα.

Υδροχόος

Αφεθείτε στην εορταστική ατμόσφαιρα της ημέρας και προγραμματίστε συναντήσεις με τους αγαπημένους σας. Έχετε πολλούς στόχους για το μέλλον σας και με την έναρξη της καινούργιας χρονιάς είστε ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίησή τους. Το παν είναι να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση και την πίστη σας.

Ιχθύες

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες νιώθετε μια νοσταλγία αλλά και μια προσμονή για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτή η διάθεση επικρατεί και φέτος. Φέτος όμως οι πλανητικές επιρροές σας επιφυλάσσουν και ένα δώρο. Σας δίνουν θετικά συναισθήματα που σας βοηθούν να κοιτάξετε το μέλλον με περισσότερη εμπιστοσύνη. Στην αλλαγή του χρόνου κάντε μια ευχή και με το νέο έτος θα εκπληρωθεί!

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *