Ερμής στους Ιχθύς – Ο ρομαντισμός πρωτοστατεί

Ερμής στους Ιχθύς

Ερμής στους Ιχθύς 

Στο ζώδιο των Ιχθύων, ο Ερμής βρίσκεται σε πτώση, αφού όπως γνωρίζουμε κυβερνά το πολικό ζώδιο της Παρθένου. Έτσι, ο Ερμής δεν αποδίδει καλά, αφού η λογική του παρασύρεται από την ευαισθησία και τα συναισθήματα του Ιχθύ, με αποτέλεσμα να χάνεται η αντικειμενικότητά του. Ο ρομαντισμός πρωτοστατεί, ενώ η διαίσθηση  και η έμπνευση υπερτερούν της νόησης γεγονός που «ενοχλεί» τον Ερμή που έχει ως απόλυτο και μοναδικό μέτρο το μυαλό. Ωστόσο, για μας τους “κοινούς” θνητούς σίγουρα αυτό δεν είναι κακό, ειδικά όταν  το συναίσθημα μας ωθεί σε καλές πράξεις. Έτσι, το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο ρομαντικοί και οι πράξεις μας θα καθοδηγούνται από τα συναισθήματα και τη διαίσθηση. Το μόνο «κακό» είναι ότι μπορεί να παρασυρθούμε από όνειρα και ψευδαισθήσεις και να «κυνηγήσουμε» ουτοπίες. 

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την συγκεκριμένη διέλευση είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι. Αντίθετα, πρέπει να προσέχουν οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς που μπορεί να παρασυρθούν σε αδιέξοδα μονοπάτια.

Ερμής στους Ιχθύς – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Κριός

Η διέλευση του Ερμή από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας πρόκειται να «ξυπνήσει» αναμνήσεις από το παρελθόν που θα σας ωθήσουν να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας που σχετίζονται με τα οράματα και τις επιθυμίες σας. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να διαπιστώσετε ότι η δουλειά που κάνετε δεν σας ικανοποιεί και να αναζητήσετε μια νέα πορεία που πάντα ονειρευόσαστε. Ανάλογα με την ηλικία σας, αυτό μπορεί να είναι ή και να μην είναι εφικτό. Γι’ αυτό καλό θα είναι να κάνετε τις προσπάθειές σας, χωρίς να αφήσετε κάτι σίγουρο προτού εξασφαλιστείτε. Επίσης, είναι πιθανό να νοσταλγήσετε έναν έρωτα από το παρελθόν και να προσπαθήσετε να τον προσεγγίσετε.

Ταύρος

Ο Ερμής στους Ιχθύς ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και θα αποτελέσει μια θετική επιρροή για το δικό σας ζώδιο. Αυτό το διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους σας, τις επιθυμίες σας και τις φιλοδοξίες σας. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι υπάρχουν πολλά άτομα που είναι διατεθειμένα να σας προσφέρουν την βοήθειά τους και δεν θα πρέπει να διστάσετε να ζητήσετε την συμβουλή τους. Ανάλογη εύνοια υπάρχει και στα αισθηματικά σας, όπου η σχέση σας πρόκειται να περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, και να σας προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις. Αν είστε ελεύθεροι θα κάνετε μια γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Τέλος, ανοδική πορεία θα υπάρξει και στα οικονομικά σας, γεγονός που θα σας επιτρέψει να κάνετε κάποιες αγορές που θέλετε εδώ και καιρό.

Δίδυμοι

Η διέλευση του κυβερνήτη σας Ερμή από το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στην καριέρα σας και θα σας παροτρύνει να κάνετε ό,τι είναι απαραίτητο, προκειμένου να κατακτήσετε μια καλύτερη θέση. Έτσι, το διάστημα που θα βρίσκεται ο Ερμής στους Ιχθύς, οι προτεραιότητές σας θα αλλάξουν και θα θελήσετε να διευρύνετε τις επαφές σας, ώστε να βρεθείτε κοντά σε άτομα που μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις. Παρόλο που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας είναι πιθανό να αυξηθούν, η θέλησή σας και η προθυμία σας να αναλάβετε οτιδήποτε, θα έχουν ως αποτέλεσμα να σταθεροποιήσετε την θέση σας, να πάρετε μια προαγωγή, ή να αναλάβετε νέα καθήκοντα. Τέλος, ο Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια νέα δουλειά αν είστε άνεργοι ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την υπάρχουσα εργασία σας.

Καρκίνος

Η διέλευση του Ερμή από το συμβατό ζώδιο των Ιχθύων και τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας σας δίνει την δυνατότητα να δρομολογήσετε νέες συνεργασίες, συναλλαγές ή και ταξίδια που θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές. Άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό, μπορούν να σας προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες ή συμβουλές και γι’ αυτό θα πρέπει να τους αφιερώσετε μέρος του χρόνου σας. Ο Ερμής στους Ιχθύς, μπορεί επίσης να σας φέρει μια καινούργια γνωριμία που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας ή θα έχει ερωτικές προεκτάσεις. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια θετική διέλευση, που θα σας απαλλάξει από πολλές ταλαιπωρίες του παρελθόντος.

Λέων

Ο Ερμής στους Ιχθύς ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, γεγονός που σας δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί μπορείτε να υιοθετήσετε νέες στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να βάλετε μια τάξη. Ίσως  μάλιστα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να έρθετε σε επαφή με οφειλέτες και πιστωτές και να συζητήσετε νέες ρυθμίσεις που εξυπηρετούν και τις δυο πλευρές. Επιπλέον, αν έχετε στο νου σας να προχωρήσετε σε μια επένδυση, τώρα μπορείτε να συγκεντρώσετε  όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε ώστε να πάρετε την τελική σας απόφαση. Συναισθηματικά, η συγκεκριμένη διέλευση μπορεί να “ξεθάψει” συναισθήματα που κρατάτε μέσα σας, γεγονός που μπορεί να  οδηγήσει στην αναβίωση ενός παλιού έρωτα.

Παρθένος

Η διέλευση του κυβερνήτη σας Ερμή από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί, θα διαπιστώσετε ότι οι ανάγκες σας και τα ενδιαφέροντά σας παραμερίζονται για χάρη των αγαπημένων σας. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να συζητήσετε μαζί τους τα προβλήματά τους ώστε να τους βοηθήσετε να βρουν τις κατάλληλες λύσεις.  Εκείνο φυσικά που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην παρασυρθείτε τελείως από τις δικές τους επιθυμίες και παραμελήσετε τον εαυτό σας και τις δικές σας ανάγκες. 

Δείτε επίσης: Ο Ερμής στον Γενέθλιο Χάρτη

Ζυγός

Ο Ερμής στους Ιχθύς ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας γεγονός που φέρνει τη δουλειά σας σε πρώτο πλάνο. Έτσι, το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί, θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που κάθε άλλο παρά αγγαρεία θεωρούνται, αφού για σας αποτελούν πηγή ευχαρίστησης. Η περίοδος αυτή είναι ιδανικό για να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο αλλά και να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους συναδέλφους σας. Επιπλέον, θα προσπαθήσετε να κάνετε πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση. Η ενασχόληση με ένα σπορ, η έναρξη μιας υγιεινής διατροφής ή ακόμα και μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, θα σας κάνει να ξανανιώσετε.

Σκορπιός

Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων, αποτελεί μια εξαιρετικά θετική επιρροή για σας. Έτσι, το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί, θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και εκδηλωτικοί. Η αισθηματική σας ζωή θα βρεθεί στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας. Αν διατηρείτε ήδη μια σχέση, η επικοινωνία με τον σύντροφό σας, θα βελτιωθεί τόσο πολύ που ίσως αναρωτηθείτε μήπως πρέπει επιτέλους να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω και να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, ένας νέος έρωτας θα σας προσελκύσει τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Μεγάλη εύνοια αναμένεται και στα επαγγελματικά σας κυρίως αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Τοξότης

Ο Ερμής στους Ιχθύς ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, το διάστημα που ο Ερμής θα βρίσκεται εκεί, το σπίτι και η οικογένεια θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σας. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε σε κάποιες εργασίες που πρέπει να γίνουν στο σπίτι, όπως μια ανακαίνιση. Μπορεί επίσης να θεωρείτε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναζητήσετε ένα νέο χώρο που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Δεν αποκλείεται ακόμα να ετοιμάζεστε να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια και να ψάχνετε το κατάλληλο σπίτι. Τέλος, είναι πιθανό απλά να “ανοίξετε” περισσότερο το σπίτι σας για να υποδεχτείτε φίλους και γνωστούς ή να παρουσιάσετε τον σύντροφό σας στους γονείς σας.

Αιγόκερως

Ο Ερμής στους Ιχθύς ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας βοηθά να προωθήσετε τις ιδέες σας, να ρυθμίσετε ζητήματα που σας απασχολούν, να ολοκληρώσετε θέματα που σχετίζονται με συμφωνίες, συμβόλαια, έντυπα, ή να προγραμματίσετε μικρά και σύντομα ταξίδια. Οι σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα και τα αδέλφια σας, θα γίνουν πιο στενές, αφού για κάποιο λόγο θα πρέπει να βρίσκεστε πιο συχνά για να τακτοποιήσετε κάποιες υποθέσεις. Επιπλέον, ο Ερμής σας επιφυλάσσει πολλές νέες γνωριμίες που θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή σας. Είτε πρόκειται για σχέσεις επαγγελματικές, είτε για φιλικές είτε και για ερωτικές, σίγουρα θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο σε βάθος χρόνου.

Υδροχόος

Ο Ερμής στους Ιχθύς ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί, είναι πιθανό να παρουσιαστούν κάποια σκαμπανεβάσματα, ανάλογα με τις όψεις που θα σχηματίζει. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Ερμής είναι ο πλανήτης της λογικής, θα σας δώσει την ευκαιρία να τα αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη διαύγεια και να επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να βελτιώσετε την κατάστασή σας. Ευκαιρίες θα σας δοθούν πολλές, το θέμα είναι να τις αξιολογήσετε κατάλληλα και να μην τις προσπεράσετε. Αν σκέφτεστε μάλιστα να επενδύσετε χρήματα σε μια επιχείρηση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να συλλέξετε πληροφορίες και να αποφασίσετε. Στον ερωτικό τομέα, προσέξτε τις κτητικές τάσεις σας που μπορεί να κλονίσουν μια σοβαρή σχέση.

Ιχθύς

Η διέλευση του Ερμή από το δικό σας ζώδιο, σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας με μεγαλύτερη ευφράδεια ή ακόμα και να ξεκινήσετε σημαντικές συζητήσεις που σχετίζονται με οικογενειακά ζητήματα. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στις προσωπικές σας σχέσεις, και ίσως πρέπει να συζητήσετε κάποια σοβαρά θέματα που δεν παίρνουν αναβολή με τον σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας και μάλιστα θα πρόκειται για ένα άτομο με το οποίο θα ταιριάξετε από την πρώτη στιγμή.

Ακολουθήστε με στο Instagram

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *