Ερμής στους Ιχθύς – 10 Φεβρουαρίου – 17 Απριλίου 2019

Ερμής στους Ιχθύς

Ερμής στους Ιχθύς

Στις 10 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12.51 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 17 Απριλίου καθώς θα πραγματοποιήσει και την ανάδρομη πορεία του από τις 5 μέχρι τις 28 Μαρτίου. Δεδομένου ότι ο Ερμής βρίσκεται σε πτώση στο ζώδιο των Ιχθύων, δεν μπορεί να αποδώσει καλά, αφού τα συναισθήματα πρωτοστατούν. Αυτό σημαίνει ότι το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο ευαίσθητοι και ρομαντικοί και λιγότερο λογικοί.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη θέση του Ερμή στους Ιχθύς είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι, ενώ τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα ώστε να μην παρασυρθούν σε αδιέξοδες καταστάσεις.

Ερμής στους Ιχθύς: Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο

Κριός

Η νέα θέση του Ερμή σας καλεί να επανεξετάσετε τη μέχρι τώρα πορεία σας,  να ανασύρετε μνήμες από το παρελθόν και να αποκαταστήσετε κάθε κατάσταση που δεν εξελίσσεται θετικά. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά σας ή νοσταλγείτε έναν έρωτα από το παρελθόν μπορείτε αυτό το διάστημα να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε σημαντικές κινήσεις. Θα πρέπει ωστόσο κάθε κίνησή σας να είναι μελετημένη και να αποφύγετε βιαστικές ή απερίσκεπτες ενέργειες. Πολλά από τα θέματα που σας απασχολούν μπορούν να τακτοποιηθούν ακόμα και με την ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Ταύρος

Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων, θεωρείται αρκετά θετική για σας, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με φίλους και γνωστούς και να αποκομίσετε αξιόλογες εμπειρίες. Παράλληλα, μπορείτε αυτό το διάστημα να πετύχετε στόχους και φιλοδοξίες τόσο με τις δικές σας προσπάθειες όσο και με την υποστήριξη σημαντικών ατόμων. Δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά τον δεύτερο και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις αποδοχές σας αλλά και την αισθηματική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη διέλευση από το ζώδιο των Ιχθύων που στον ηλιακό χάρτη σας σχετίζεται με την καριέρα σας. Έτσι, το διάστημα αυτό πρωταρχική σας έννοια θα είναι τα επαγγελματικά σας όπου αναμένονται άλλοτε θετικές και άλλοτε αρνητικές εξελίξεις ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο αλλά και τις όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής. Το σίγουρο είναι οι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και αυτό ίσως κάποιες φορές σας κουράσει. Θα πρέπει ωστόσο να ξέρετε ότι οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις και αλλαγές κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 5 μέχρι τις 28 Μαρτίου.

Καρκίνος

Η διέλευση του Ερμή από το φιλικό ζώδιο των Ιχθύων, αναμένεται αρκετά θετική για σας, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να παρακολουθήσετε επιμορφωτικά σεμινάρια, να ταξιδέψετε ή να γνωρίσετε άτομα με διαφορετική κουλτούρα τα οποία θα σας βοηθήσουν να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες σας. Θετικές εξελίξεις επίσης θα υπάρξουν σε νομικές υποθέσεις. Νέες ερωτικές γνωριμίες είναι πιθανές για τους ελεύθερους του ζωδίου.

Λέων

Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις και να ρυθμίσετε τυχόν οφειλές ή δάνεια. Είναι πιθανό να λάβετε οικονομικό βοήθημα, bonus, επιστροφή φόρων ή ένα σημαντικό ποσό και να προχωρήσετε σε μια κερδοφόρα επένδυση. Ο όγδοος οίκος του ηλιακού σας ωροσκοπίου που ενεργοποιείται από την παρουσία του Ερμή, σχετίζεται και με τα ερωτικά σας κι έτσι δεν αποκλείεται να ζήσετε ένα έντονο πάθος ή να αναβιώσει ένας έρωτας από το παρελθόν (ειδικά κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 5 έως τις 28 Μαρτίου).

Παρθένος

Η πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή από το πολικό ζώδιο των Ιχθύων, στρέφει το ενδιαφέρον σας σε σχέσεις και συνεργασίες. Το διάστημα αυτό θα έχετε τη δυνατότητα να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας και να πάρετε αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Είναι επίσης πιθανό να προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία ή και να διαλύσετε έναν συνεταιρισμό που είναι προβληματικός. Κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορεία του Ερμή (5-28 Μαρτίου) είναι πιθανό να επανέλθουν προβλήματα που υποβόσκουν ή να εμφανιστεί ένας έρωτας από το παρελθόν.

Ζυγός

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας δίνει την ευκαιρία να αναδιαμορφώσετε την καθημερινότητά σας. Μπορείτε τώρα να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας, να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά και να εξασφαλίσετε ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας. Όσο ο Ερμής βρίσκεται σε ορθή πορεία μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα αθλητική δραστηριότητα που θα σας ανανεώσει σωματικά και ψυχικά ή να υιοθετήσετε πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Σκορπιός

Στις 10 Φεβρουαρίου ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 17 Απριλίου. Αυτό το διάστημα αναμένεται ιδιαίτερα θετικό για σας, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας, να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας ή και να επισημοποιήσετε μια σημαντική σχέση που έχει δοκιμαστεί. (Αποφύγετε ωστόσο να προχωρήσετε σε επισημοποίηση κατά την διάρκεια που θα είναι ανάδρομος από τις 5 έως τις 28 Μαρτίου). Επιπλέον, αυτή τη περίοδο οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες θα είναι αυξημένες. Παράλληλα, μπορείτε να καλλιεργήσετε και κάποια ταλέντα σας.

Τοξότης

Το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον είναι ο τομέας που ενεργοποιείται από τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων. Από τις 10 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 17 Απριλίου, ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο σας ή εξετάσετε το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης. Κάποιοι από σας ίσως θελήσετε να συμβιώσετε με το σύντροφό σας και αναζητήσετε τον κατάλληλο χώρο που θα στεγάσει τον έρωτά σας. Αποφύγετε ωστόσο να υπογράψετε συμβόλαια κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 5 μέχρι τις 28 Μαρτίου.

Αιγόκερως

Η διέλευση του Ερμή από το φιλικό ζώδιο των Ιχθύων πραγματοποιείται από τις 10 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 17 Απριλίου. Πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα για τον Ερμή, αφού θα πραγματοποιήσει και την ανάδρομη πορεία του από τις 5 έως τις 28 Μαρτίου. Όλη αυτή την περίοδο έχετε την δυνατότητα να προγραμματίσετε συναντήσεις και συζητήσεις και να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες. (Αποφύγετε υπογραφές κατά την διάρκεια του ανάδρομου Ερμή). Η συγκεκριμένη διέλευση ευνοεί επίσης τις σχέσεις σας με τους συγγενείς και τα αδέλφια ενώ αναμένονται και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Υδροχόος

Η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας, τα οποία πρόκειται να σας απασχολήσουν έντονα από τις 10 Φεβρουαρίου μέχρι τις 17 Απριλίου. Ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο και τις όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής κατά την διάρκεια της πορείας του, θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα και καλό είναι πέρα από τη λογική να επιστρατεύσετε και τη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή (από τις 5 έως τις 27 Μαρτίου) μπορεί να σημειωθούν κάποιες απώλειες, μπορεί όμως και να λάβετε χρήματα που σας οφείλουν και έχουν καθυστερήσει.

Ιχθείς

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 10 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 17 Απριλίου, έχετε πολλά να σκεφτείτε και να κάνετε. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα είστε πολύ απασχολημένοι και θα πρέπει να βάλετε μια τάξη στις υποθέσεις σας και να οργανώσετε κατάλληλα το χρόνο σας ώστε να μην “πελαγώσετε”. Μπορείτε επίσης να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια, όχι όμως κατά την διάρκεια του ανάδρομου Ερμή από τις 5 έως τις 28 Μαρτίου. Δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά τον τέταρτο και τον έβδομο τομέα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, αναμένονται εξελίξεις στις σχέσεις σας και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μια συγκατοίκηση, μια μετακόμιση ή μια αναδιοργάνωση του χώρου σας είναι πολύ πιθανή.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)