Ερμής στον Τοξότη

Ερμής στον Τοξότη
Ο Ερμής στον Τοξότη βρίσκεται σε αδυναμία  γεγονός που δυσχεραίνει την επικοινωνία, παρόλο που μας κάνει περισσότερο ενθουσιώδεις και αισιόδοξους.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κυβερνήτης του Τοξότη είναι ο Δίας. Έτσι, ο αναλυτικός και κριτικός Ερμής δεν μπορεί να αποδώσει τα προτερήματά του.
Ο Δίας μας καλεί να διασκεδάσουμε, να αφήσουμε για λίγο την «γκρίνια» και τις κριτικές, να επιστρατεύσουμε το χιούμορ και να απολαύσουμε την ευχάριστη πλευρά της ζωής. Το διάστημα λοιπόν που ο Ερμής βρίσκεται στον Τοξότη, το ενδιαφέρον όλων μας στρέφεται στα ταξίδια, στην καλοπέραση αλλά και την αναζήτηση νέων οριζόντων.
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τον Ερμή στον Τοξότη είναι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).
Αντίθετα, τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) καλό είναι να μην παίρνουν βιαστικές αποφάσεις.
Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες που ανήκουν και στις δυο κατηγορίες μπορούν να έχουν θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα ανάλογα με το γενέθλιο ωροσκόπιο τους και τους προσωπικούς χειρισμούς τους.

Ερμής στον Τοξότη – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Κριός

Ο Ερμής στον Τοξότη, αποτελεί μια θέτικη διέλευση και σηματοδοτεί μια ευχάριστη περίοδο για σας. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες τόσο για επαγγελματική πρόοδο όσο και για διασκέδαση. Η επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς επίσης και νέες γνωριμίες που θα κάνετε, θα σας προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις.
Αν είστε αδέσμευτοι μάλιστα, ίσως τώρα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας καταλάβει απόλυτα. Σημαντικές συζητήσεις και επαγγελματικές συμφωνίες μπορούν να επιτευχθούν επίσης.
Τα ταξίδια στο εξωτερικό είτε για ψυχαγωγικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους, θα έχουν απόλυτη επιτυχία.

Ταύρος

Ο Ερμής στον Τοξότη ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε θέματα που αφορούν τα περιουσιακά στοιχεία σας και να εξασφαλίσετε νέα εισοδήματα από εκμετάλλευση ακινήτων ή από κεφάλαια τρίτων, (μετοχές, διατροφή, σύνταξη κ.λπ.).
Αν έχετε οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους που εκκρεμούν, τώρα θα μπορέσετε να αποπληρώσετε ένα μεγάλο μέρος των οφειλών σας.
Ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί επίσης να αναβιώσει έναν έρωτα από το παρελθόν, ή να φέρει ένα νέο πάθος στη ζωή σας που θα γεμίσει ευχάριστα τον χρόνο σας. Ιδιαίτερη προσοχή ωστόσο θα πρέπει να δείξετε σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με το φιλικό σας περιβάλλον.

Δίδυμοι

Με την διέλευση του κυβερνήτη σας Ερμή, από το πολικό ζώδιο του  Τοξότη και τον τομέα των σχέσεών σας, έχετε την ευκαιρία να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σας ή και με τους συνεργάτες σας, να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις και να βρείτε τη χρυσή τομή σε θέματα που σας απασχολούν.
Βελτίωση θα υπάρξει και στις οικογενειακές σας σχέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να φιλοξενήσετε στο σπίτι σας φίλους και γνωστούς προκειμένου να συσφίξετε τις σχέσεις σας.
Αν είστε ελεύθεροι, ο Ερμής θα σας φέρει μια σημαντική γνωριμία με ένα άτομο, το οποίο θα αποδειχθεί ιδανικό για την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης. Προσοχή στις επαγγελματικές επιλογές σας.

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Τοξότη, σηματοδοτεί μια θετική περίοδο για τα επαγγελματικά σας. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να βάλετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας και να κάνετε καινούργια ξεκινήματα που μπορεί να αυξήσουν σημαντικά τα έσοδά σας.
Αν είστε άνεργοι ή αναζητάτε μια καλύτερη εργασία, θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο αυτό το διάστημα, καθώς έχετε την ικανότητα να προβάλλετε πιο εύκολα τα ταλέντα σας και τη δημιουργικότητά σας.
Αν είστε ελεύθεροι, ένας έρωτας μπορεί να αναπτυχθεί μέσα σε κάποιο επαγγελματικό περιβάλλον και να εξελιχθεί πολύ θετικά.

Λέων

Η διέλευση του Ερμή από το συμβατό ζώδιο του Τοξότη φέρνει ευκαιρίες για διασκεδάσεις και ερωτικές απολαύσεις.
Αν διατηρείτε μια σχέση, η επικοινωνία με τον σύντροφό σας θα βελτιωθεί αισθητά καθώς θα μπορέσετε να εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά σας και θα βρείτε αμοιβαία ανταπόκριση.
Ακόμα και στην περίπτωση που είστε αδέσμευτοι, ένας νέος έρωτας μπορεί αυτό το διάστημα να δημιουργηθεί και να εξελιχθεί γρήγορα.
Η νέα θέση του Ερμή, ευνοεί τις σχέσεις με τα παιδιά σας – τα οποία είναι πιθανό να σημειώσουν σημαντικές επιτυχίες. Μια εγκυμοσύνη είναι επίσης πιθανή.

Παρθένος

Η διέλευση του κυβερνήτη σας Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένειά σας. Αυτό το διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με την διακόσμηση του σπιτιού σας, να αποκαταστήσετε τυχόν βλάβες ή να μετακομίσετε σε ένα νέο περιβάλλον.
Η συγκεκριμένη θέση του Ερμή είναι ιδανική επίσης για να επισκεφτείτε τη γενέτειρά σας ή να συναντήσετε γονείς ή συγγενικά πρόσωπα που μένουν μακριά. Δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά και τον τομέα της καριέρας σας, σημαντική πρόοδος θα υπάρξει και στα επαγγελματικά σας.
Όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή, αν διατηρείτε ήδη μια σοβαρή σχέση, ίσως αποφασίσετε να συμβιώσετε με τον αγαπημένο σας ή να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια.

Ζυγός

Ο Ερμής στον Τοξότη και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου εγκαινιάζει ένα διάστημα πολυάσχολο και θετικό.
Καθώς είστε από τη φύση σας εξωστρεφείς και κοινωνικοί, θα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για επαφές, συζητήσεις αλλά και νέες γνωριμίες που μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές τόσο για την επαγγελματική σας πρόοδο όσο και για την προσωπική σας ζωή.
Εύνοια σας επιφυλάσσουν και τα ταξίδια που θα πραγματοποιήσετε αυτό το διάστημα, καθώς και οι επαφές με συγγενικά σας πρόσωπα και αδέλφια.
Όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα, οι υπάρχουσες σχέσεις βελτιώνονται ακόμα περισσότερο, ενώ οι νέες γνωριμίες επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Σκορπιός

Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη και τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ευνοεί τα οικονομικά σας. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας. Είναι επίσης πιθανό να κλείσετε συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες ή να αποκτήσετε μια νέα πηγή εσόδων.
Στον αισθηματικό τομέα  αν διατηρείτε μια σοβαρή σχέση, αυτό το διάστημα θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια με τον αγαπημένο σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι, ίσως προκύψει μια ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Τοξότης

Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιό σας, εγκαινιάζει μια περίοδο εξωστρέφειας και αυξημένης δημοτικότητας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εύνοια και διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε επαφές που μπορούν να σας εξασφαλίσουν καλύτερες προοπτικές.
Αν αναζητάτε μια νέα δουλειά ή επιδιώκετε να βελτιώσετε τη θέση σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για δράση.
Ανάλογη εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σας ζωή, καθώς ο σύντροφός σας αναγνωρίζει περισσότερο αυτό το διάστημα την αξία σας. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι πολλοί υποψήφιοι εραστές θα κάνουν τα πάντα για να σας κατακτήσουν.

Αιγόκερως

Η διέλευση του Ερμή από τον Τοξότη σας καλεί να κάνετε την αυτοκριτική σας και να αξιολογήσετε τις κινήσεις σας. Τώρα μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό.
Αυτό το διάστημα καλό είναι να μην προχωρήσετε σε αλλαγές, τουλάχιστον προτού σιγουρευτείτε για το τι πραγματικά θέλετε.
Αν ξέρετε ήδη τι επιθυμείτε και είστε έτοιμοι να το κυνηγήσετε, μπορείτε να το κάνετε. Καλό είναι ωστόσο, να κινηθείτε με μυστικότητα και να μην αποκαλύψετε σε κανέναν τα σχέδιά σας.
Η συγκεκριμένη θέση του Ερμή βοηθά και στην αναζωπύρωση σχέσεων από το παρελθόν. Αν σας ενδιαφέρει αυτό, είναι αρκετό το να εκδηλώσετε στον αγαπημένο σας ανοιχτά τα συναισθήματά σας και τις προθέσεις σας.

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Τοξότη και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, σηματοδοτεί το τέλος των αυξημένων επαγγελματικών απαιτήσεων.
Έτσι, θα έχετε πλέον τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο για να συναντήσετε αγαπημένους φίλους και να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας.
Με την αυξημένη σας κοινωνικότητα θα γνωρίσετε καινούργια άτομα με τα οποία θα νιώσετε οικεία από την πρώτη στιγμή.
Αν μάλιστα είστε αδέσμευτοι, ίσως υπάρξει και κάποιο πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.
Δεν αποκλείεται ακόμα με την μεσολάβηση φιλικών σας προσώπων να αναζωπυρώσετε μια σχέση που έχει κλονιστεί.

Ιχθύς

Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη, ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας. Έτσι, το διάστημα αυτό οι απαιτήσεις της δουλειάς σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Παράλληλα όμως θα σας ανοίξουν νέοι δρόμοι και προοπτικές που μπορεί να πολλαπλασιάσουν τα εισοδήματά σας.
Ίσως λοιπόν είναι προτιμότερο να αγωνιστείτε λίγο περισσότερο ώστε να απολαύσετε στη συνέχεια τους καρπούς των κόπων σας.
Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί επίσης τις προσωπικές σας σχέσεις και ζητήματα που σχετίζονται με το οικιακό σας περιβάλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *