Ερμής στον Ταύρο

Ερμής στον Ταύρο

Ο Ερμής στον Ταύρο βρίσκεται στο περιβάλλον της Αφροδίτης κι έτσι γίνεται πιο γλυκός και τρυφερός και μας βοηθά να βγάλουμε τα καλά μας συναισθήματα χωρίς ωστόσο να χάνουμε την αίσθηση της ευθύνης. Έτσι, αυτό το διάστημα επικοινωνούμε πιο ουσιαστικά, αν και κάποιες φορές η επιμονή και το πείσμα του Ταύρου είναι εμφανή. Οι αποφάσεις και οι συμφωνίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα, είναι ώριμες και δύσκολα ανατρέπονται.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τον Ερμή στον Ταύρο είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς). Ωστόσο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) ίσως θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο τα λόγια και τις κινήσεις τους.

Κριός

Η διέλευση του Ερμή από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε πιο συστηματικά με τα οικονομικά σας, να αναλύσετε τα έσοδα και τα έξοδά σας και να δημιουργήσετε μια νέα ισορροπία. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να υλοποιήσετε ιδέες που έχετε στο μυαλό σας, να επικοινωνήσετε και να ανταλλάξετε απόψεις με άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες και να δημιουργήσετε προοπτικές που θα σας αποφέρουν νέα έσοδα. Ακόμα κι αν νιώθετε ότι βρίσκεστε σε ένα τέλμα, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σας, καθώς μπορεί να σας επιφυλάσσει ανέλπιστες εκπλήξεις. Αν έχετε ήδη μια σταθερή δουλειά, η συστηματική και μεθοδική εργασία σας, θα αναγνωριστεί και θα ανταμειφθεί αυτό το διάστημα.

Ταύρος

Η διέλευση του Ερμή στο δικό σας ζώδιο σηματοδοτεί ένα διάστημα αρκετά δραστήριο, κατά το οποίο θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που μπορούν να αλλάξουν ολοκληρωτικά τη ζωή σας. Μετά από ένα διάστημα εθελοντικής απομόνωσης, τώρα είναι καιρός να βγείτε από το καβούκι σας και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, όσο παράτολμα και αν φαίνονται. Εξάλλου, ο Ερμής πέρα από την προσωπική γοητεία και την ευφράδεια που σας χορηγεί, σας δίνει την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σας ζωή και αν είστε αδέσμευτοι, θα βρείτε ό,τι ονειρεύεστε στο πρόσωπο ενός ατόμου που θα εμφανιστεί αυτό το διάστημα στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Η διέλευση του κυβερνήτη σας Ερμή από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου εγκαινιάζει ένα διάστημα κάπως «υποτονικό» για σας που έχετε μάθει να είστε μέσα σ’ όλα και να επικοινωνείτε σε καθημερινή βάση με τους φίλους και τις παρέες σας. Ωστόσο, μια εσωτερική ανάγκη για έναν προσωπικό απολογισμό ή ακόμα και η επιθυμία σας να αναλύσετε και να ξεκαθαρίσετε κάποια πρόσφατα γεγονότα, θα σας ωθήσουν να απομονωθείτε προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Η αποστασιοποίηση από τον περίγυρό σας, θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σας και να χαράξετε την στρατηγική που θα σας εξασφαλίσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής που θα ξεκινήσει με την περίοδο των γενεθλίων σας.

Καρκίνος

Με τη διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου, θα νιώσετε μια φιλική διάθεση προς όλους και θα γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Έτσι, το διάστημα αυτό οι έξοδοι και οι διασκεδάσεις θα αυξηθούν και θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα με τα οποία θα αναπτύξετε επωφελείς και ουσιαστικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται ακόμα και να συμφιλιωθείτε με άτομα με τα οποία έχετε παρεξηγηθεί και απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, τώρα θα θέσετε νέους στόχους στη ζωή σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν με μεγάλη ευκολία. Στον αισθηματικό τομέα, αν είστε μόνοι σας, είναι πιθανή μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Λέων

Ο Ερμής στον Ταύρο ενεργοποιεί το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας . Έτσι, το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στον επαγγελματικό τομέα, όπου θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να εξασφαλίσετε μια καλύτερη θέση. Τα πρόσωπα που κρατούν στα χέρια τους την πρόοδό σας, θα δουν τώρα την αξία σας και θα ανταμείψουν γενναία την μέχρι τώρα προσφορά σας. Η αύξηση των αποδοχών σας θα σας προσφέρει την επιβεβαίωση που χρειάζεστε αλλά και τη δυνατότητα να κάνετε κάποια έξοδα. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην κοινωνική σας ζωή, ενώ αν είστε αδέσμευτοι, μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Παρθένος

Η διέλευση του κυβερνήτη σας Ερμή από το συμβατό ζώδιο του Ταύρου και τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας προμηνύει μια εξαιρετικά θετική περίοδο για σας. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλά όνειρά σας, να βελτιώσετε τα κακώς κείμενα σε οποιονδήποτε τομέα και να δημιουργήσετε νέα οράματα και ιδανικά που έχουν όλες τις προοπτικές να εξελιχθούν θετικά. Το εξωτερικό είναι πιθανό να σας προσφέρει ευκαιρίες ή και νέες επαγγελματικές προοπτικές και σ’ αυτή την περίπτωση, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε ακόμα και μια μόνιμη εγκατάσταση. Η επισημοποίηση μιας σχέσης, ή ένας νέος έρωτας που εγγυάται σοβαρές προοπτικές μπορεί επίσης να αποτελέσει το γεγονός που θα αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή σας.  

Διαβάστε επίσης: Μαύρη Σελήνη στους Ιχθύς 

Ζυγός

Η διέλευση του Ερμή από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, είναι ιδανική για να λύσετε οικονομικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από χρέη και οφειλές. Μια καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας, ή κάποιες περικοπές από περιττά έξοδα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια νέα αίσθηση ασφάλειας για το μέλλον σας. Σημαντικά ξεκαθαρίσματα θα κάνετε επίσης και στα συναισθηματικά σας, καθώς ο Ερμής θα σας βοηθήσει να αναλύσετε την αξία κάποιων σχέσεων και να πάρετε αποφάσεις που μπορεί στο παρελθόν να σας φαίνονταν επώδυνες, τώρα όμως όχι μόνο δεν θα σας στοιχίσουν, αλλά θα σας ανοίξουν το δρόμο για το καινούργιο που φαίνεται να πλησιάζει.

Σκορπιός

Η διέλευση του Ερμή από το πολικό ζώδιο του Ταύρου ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις σχέσεις. Έτσι, αυτό το διάστημα θα μπορέσετε να βάλετε τάξη στις σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σας, όχι μόνο τις συναισθηματικές αλλά και τις φιλικές ή και επαγγελματικές και να αποφασίσετε για την πορεία της κάθε μιας ξεχωριστά. Πρόκειται για μια διαδικασία που μπορεί να αναβάλλετε εδώ και καιρό, πλέον όμως κρίνεται πλέον απαραίτητη. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως διχαστείτε ή πιεστείτε αρκετά για να πάρετε τη σωστή απόφαση, ωστόσο θα πρέπει να θυμάστε ότι αν το καθυστερήσετε κι άλλο, ίσως κάποιοι άλλοι αποφασίσουν για σας και τότε τα πράγματα θα είναι πιο επώδυνα.

Τοξότης

Η διέλευση του Ερμή από τον Ταύρο επηρεάζει τον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές και όσοι είστε νέοι, ίσως χρειαστείτε τη συμβουλή κάποιου μεγαλύτερου ή πιο έμπειρου ατόμου, προκειμένου να δημιουργήσετε μια σταθερή πορεία. Το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας μπορεί να αποτελεί μια καλή λύση αυτή τη στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν ήδη κάποιες καλές ενδείξεις. Σε κάθε περίπτωση, έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε σημαντικά τις αποδοχές σας, γι’ αυτό, εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να εξασφαλίσετε την διάρκεια. Η συγκεκριμένη θέση του Ερμή επίσης σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και την υγεία σας.

Αιγόκερως

Η διέλευση του Ερμή από το συμβατό ζώδιο του Ταύρου κρίνεται αρκετά θετική για σας αφού ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, αυτό το διάστημα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να ομορφύνετε τη ζωή σας. Η περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες, με τον σύντροφό σας, με τα παιδιά σας ή ακόμα και με κάποιο χόμπι που μπορείτε  να το καλλιεργήσετε και να το αξιοποιήσετε επαγγελματικά. Ακόμα και οι αυξημένες επαγγελματικές δραστηριότητες, θα σας προσφέρουν ιδιαίτερη χαρά αυτή την περίοδο, καθώς θα αποτελούν μια ευχάριστη εκτόνωση. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Αιγόκερους, το διάστημα αυτό θα γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα αναπτύξετε ισχυρούς δεσμούς στο μέλλον, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι τώρα θα μπορέσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας.

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Ταύρο επηρεάζει τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, το διάστημα αυτό θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον ή θα ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σας στοιχεία. Αν διατηρείτε μια σοβαρή σχέση, ίσως αποφασίσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να την επισημοποιήσετε και αναζητήσετε την κατάλληλη στέγη που θα στεγάσει τον έρωτά σας. Μια σημαντική αγοραπωλησία μπορεί επίσης να επιτευχθεί αυτό το διάστημα και να σας απεγκλωβίσει από τυχόν χρέη που σας προκαλούν άγχος. Τέλος, δεν αποκλείεται να μεγαλώσει η οικογένειά σας με τον ερχομό του πρώτου σας απογόνου.

Ιχθύες

Ο Ερμής από το φιλικό ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει τον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Έτσι, το διάστημα αυτό αναμένεται αρκετά δραστήριο για σας, καθώς η καθημερινότητά σας θα γίνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Μικρά ταξίδια ή εκδρομές θα σας προσφέρουν θετική διέξοδο από τις αυξημένες υποχρεώσεις σας, ενώ παράλληλα αναμένονται και νέες γνωριμίες με άτομα που ταιριάζουν στα γούστα σας. Αν μάλιστα είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε μια σημαντική σχέση με κάποιο από αυτά. Η συγκεκριμένη θέση του Ερμή δεν θα μειώσει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, θα σας βοηθήσει όμως να ανταποκριθείτε καλύτερα στα καθήκοντά σας και να οργανώσετε τον χρόνο σας με τέτοιο τρόπο που να μπορείτε να αφιερώνετε χρόνο στις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και στους αγαπημένους σας.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *