Ερμής στον Κριό από 4 έως 19 Απριλίου 2021

ερμής στον κριό

Στις 4 Απριλίου ο Ερμής ξεκινάει ένα νέο ταξίδι στο ζωδιακό κύκλο μπαίνοντας στο ζώδιο του Κριού. Η παρουσία του πλανήτη της επικοινωνίας στο περιβάλλον του Άρη θα μας κάνει πιο δυναμικούς και θα μας παροτρύνει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας. Επιπλέον θα μας κάνει πιο ευέλικτους ώστε να μπορέσουμε να εγκαταλείψουμε σχέδια που δεν φέρνουν αποτελέσματα και να κατευθυνθούμε προς μια νέα πορεία.

Ο Ερμής στον Κριό θα κινηθεί με μεγάλη ταχύτητα και θα ολοκληρώσει την προεία του στις 19 Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα θέματα που υπάγονται στην δικαιοδοσία του Ερμή (επικοινωνία, μετακινήσεις, εμπόριο, διαφημίσεις κ.λπ.) θα έχουν μια ξεχωριστή δυναμική και θα εξελιχθούν πολύ γρήγορα. Για παράδειγμα, τα σχέδια και οι επιχειρήσεις που θα ξεκινήσουν αυτό το διάστημα, θα αναπτυχθούν γρήγορα και θα έχουν επιτυχία, αφού ο Ερμής θα βοηθήσει στη σωστή λήψη αποφάσεων. Επιπλέον, θα μας βοηθήσει να βρούμε τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε να αποφύγουμε λανθασμένες ενέργειες.

Ο Ερμής στον Κριό ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).

Ωστόσο τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) ίσως θα πρέπει να καταβάλουν μεγαλύτερες προσπάθειες προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

Ερμής στον Κριό – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιό σας, από τις 4 έως τις 19 Απριλίου θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς και κοινωνικούς. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να έρθετε σε επαφή με άτομα που θα σας ανοίξουν τις σωστές πόρτες. Η τύχη είναι στο πλευρό σας και μπορείτε να ξεκινήσετε νέες δουλειές που αναμένεται να σας φέρουν μεγάλα κέρδη. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι έχετε αυξημένη πειθώ, ώστε να γυρίσετε οποιαδήποτε κατάσταση προς όφελός σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον Κριό από τις 4 έως τις 19 Απριλίου ενεργοποιεί τον μυστικιστικό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά αν τον χειριστείτε κατάλληλα. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να διορθώσετε λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν και να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν κλονιστεί. Τώρα επίσης μπορείτε να προετοιμάσετε σχέδια που θα ξεκινήσετε μετά τις 20/4 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας. Καλό είναι αυτή την περίοδο να μην εκμυστηρευτείτε σε κανέναν τα σχέδιά σας και να εμπιστευτείτε μόνο την διαίσθησή σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή από το ζώδιο του Κριού θεωρείται αρκετά θετική για σας. Από τις 4 έως τις 19 Απριλίου θα γίνετε ιδιαίτερα κοινωνικοί και θα δημιουργήσετε σχέσεις με άτομα που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να σκεφτείτε κάποιες πρωτότυπες ιδέες που θα έχουν επιτυχία. Ο Ερμής στον Κριό ευνοεί επίσης θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει και μια αισθηματική γνωριμία στους αδέσμευτους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στον Κριό ενεργοποιεί το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας και υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σας. Από τις 4 έως τις 19 Απριλίου θα πρέπει να κατευθύνετε την ενέργειά σας στον στόχο που θέλετε να πετύχετε. Είτε αναζητάτε μια υψηλότερη θέση είτε και μια νέα εργασία, τώρα μπορείτε να τα καταφέρετε πιο εύκολα από κάθε άλλη φορά. Επιπλέον, ο Ερμής θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, γεγονός που θα σας βοηθήσει να κάνετε κάποιες πολύ χρήσιμες γνωριμίες. 

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής περνά στο συμβατό ζώδιο του Κριού στις 4 Απριλίου και προμηνύει μία ιδιαίτερα θετική περίοδο για σας. Μέχρι και τις 19 που θα βρίσκεται εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να πλησιάσετε άτομα που μέχρι τώρα δεν είχατε μπορέσει να προσεγγίσετε. Αν σκέφτεστε να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να μάθετε μια ξένη γλώσσα ή αν σπουδάζετε, αυτό το διάστημα είναι πολύ θετικό. Ο Ερμής στον Κριό ευνοεί επίσης τα αισθηματικά σας. Έτσι, αν είστε δεσμευμένοι μπορείτε να επισημοποιήσετε την σχέση σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα γνωρίσετε ένα ξεχωριστό άτομο με το οποίο θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διέλευση του κυβερνήτη σας Ερμή από τον Κριό, ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, από τις 4 έως τις 19 Απριλίου θα ασχοληθείτε περισσότερο με οικονομικά ζητήματα. Αν έχετε κοινό ταμείο με έναν συνεταίρο, δάνεια ή άλλα χρέη, θα φροντίσετε να τακτοποιήσετε τις όποιες εκκρεμότητες. Επιπλέον, είναι πιθανό να υποβάλετε αιτήσεις για λήψη κοινωνικών παροχών, επιδοτήσεων ή να εισπράξετε χρήματα από διατροφή. Σε κάθε περίπτωση είναι μια περίοδος κατά την οποία θα μπορέσετε να αποταμιεύσετε ένα ποσό. Στον αισθηματικό τομέα, η σχέση σας θα αποκτήσει περισσότερο πάθος, ενώ αν είστε ελεύθεροι, ίσως υποκύψετε σε έναν ερωτικό πειρασμό.

ΖΥΓΟΣ

Η διέλευση του Ερμή από το πολικό ζώδιο του Κριού, ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και στρέφει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας. Από τις 4 έως τις 19 Απριλίου, θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας στο σύντροφό σας και να δημιουργήσετε νέες ισορροπίες στην σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για νέες γνωριμίες, που θα επηρεάσουν το μέλλον σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει έναν νέο έρωτα αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει τη γνωριμία με κάποιο άτομο που θα σας βοηθήσει στον επαγγελματικό τομέα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον Κριό ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με θέματα εργασίας, υγείας αλλά και με την καθημερινότητά σας. Έτσι, από τις 4 έως τις 19 Απριλίου θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας αλλά και να προσηλωθείτε περισσότερο στη δουλειά σας ώστε να εξασφαλίσετε μια ανώτερη θέση. Αν ανήκετε στους άνεργους Σκορπιούς, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να βρείτε μια νέα εργασία που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.  Αλλαγές αναμένονται και στην καθημερινότητά σας, καθώς θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για την φυσική σας κατάσταση και ίσως ξεκινήσετε μια υγιεινή διατροφή ή εντάξετε την γυμναστική στο πρόγραμμά σας.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνά στο συμβατό ζώδιο του Κριού στις 4 Απριλίου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 19. Το διάστημα αυτό αναμένεται εξαιρετικά θετικό για σας καθώς θα έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε περισσότερο με ευχάριστες δραστηριότητες αλλά και με το σύντροφό σας. Μια σειρά από θετικές αλλαγές θα κάνουν τη ζωή σας εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.  Αν είστε αδέσμευτοι, θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας κάνει συνέχεια να διασκεδάζετε.  Ο Ερμής στον Κριό, ευνοεί επίσης τα επαγγελματικά σας, ειδικά αν ασχολείστε με δημιουργικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή με κάτι που αγαπάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Κριό ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, από τις 4 έως τις 19 Απριλίου, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί περισσότερο σ’ αυτούς τους τομείς. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέλη της οικογένειάς σας ενώ είναι πιθανό να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να κάνετε κάποιες επισκευές ή και να μετακομίσετε. Κάποιοι από σας ίσως ξεκινήσουν μια εργασία από το σπίτι, η οποία θα αλλάξει εντελώς την καθημερινότητά τους. Τέλος, είναι πιθανό να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια, να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στον Κριό ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 4 έως τις 19 Απριλίου. Αυτό το διάστημα θα είστε πιο δραστήριοι καθώς θα μετακινείστε συχνά και θα επικοινωνείτε με πολύ κόσμο. Έτσι, θα κάνετε και κάποιες νέες επαφές οι οποίες θα σας βοηθήσουν πολύ στο άμεσο μέλλον. Γενικότερα οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα συμβάλουν στην εξέλιξή σας ενώ δεν αποκλείεται μέσα από αυτές να προκύψει και μια νέα αισθηματική σχέση, σε περίπτωση που είστε ελεύθεροι. Οι σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς ευνοούνται επίσης αυτό το διάστημα.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής στον Κριό ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Έτσι, από τις 4 έως τις 19 Απριλίου, θα αυξηθούν τα εισοδήματά σας και θα νιώσετε πιο ασφαλείς στον υλικό τομέα. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία, αυτή είναι η ο πιο κατάλληλη περίοδος. Επιπλέον, μπορείτε να προχωρήσετε σε μια σημαντική αγορά καθώς έχετε καλή αίσθηση του μέτρου και δεν θα ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Στον αισθηματικό τομέα, αν ξεκινήσετε τώρα μια νέα σχέση, θα σας προσφέρει την ασφάλεια και την σταθερότητα που ονειρεύεστε.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *