Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 7-13 Οκτωβρίου 2019

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 7-13 Οκτωβρίου

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 7-13 Οκτωβρίου 2019

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 7-13 Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια.

Κριός – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 7-13 Οκτωβρίου 2019

Η εβδομάδα ξεκινά με τις αρνητικές όψεις Ερμή – Ουρανού και Ήλιου – Κρόνου που πρόκειται να σας δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα. Απρόσμενες οικονομικές απώλειες, συναισθηματική ή και επαγγελματική αναστάτωση είναι πολύ πιθανά σενάρια. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 8/10 μέχρι την 1/11 θα αναζωπυρώσει το πάθος στις μακροχρόνιες σχέσεις. Οι αδέσμευτοι το ίδιο διάστημα θα ενδώσετε σε νέους πειρασμούς. Ωστόσο είναι πιθανό να αποκαλυφθούν κάποια μυστικά που θα σας ταράξουν. Όσον αφορά στα οικονομικά σας καλό είναι να αποφύγετε παράνομες δραστηριότητες που υπόσχονται εύκολο και γρήγορο κέρδος.

Ταύρος – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 7-13 Οκτωβρίου 2019

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 8/10 ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και των επαγγελματικών συνεργασιών. Έτσι, μέχρι και την 1/11 έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε  και να ανοίξετε ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο. Δεν αποκλείεται μάλιστα η γνωριμία να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αν ανήκετε στους δεσμευμένους ίσως κάποιες αλήθειες σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Τυχόν νέες επαγγελματικές συνεργασίες, θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά καθώς υπάρχει κίνδυνος απάτης.

Δίδυμοι – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 7-13 Οκτωβρίου 2019

Ο έκτος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας ενεργοποιείται από την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 8/10. Έτσι, μέχρι και την 1/11 είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένα πάθος μέσα από το χώρο της δουλειάς σας. Από την άλλη με τις αντιθέσεις Ερμή – Αφροδίτης – Ουρανού θα πρέπει να προσέχετε να μην δημιουργήσετε έχθρες με τους συναδέλφους. Προσοχή συνιστάται και στην υγεία σας καθώς μπορεί να επανέλθουν χρόνια προβλήματα. Ακολουθείστε υγιεινές συνήθειες και αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ. 

Καρκίνος 

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 8/10 αναπτερώνει την αισιοδοξία και την ψυχολογία σας. Μέχρι την 1/11 θα προκύψουν αρκετές αλλαγές στη ζωή σας κυρίως επειδή νιώθετε την ανάγκη να ακολουθήσετε νέους δρόμους. Μέσα στις αλλαγές είναι πιθανός και ο χωρισμός από μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια. Είστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες, θέλετε να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να ζήσετε νέα πάθη. Δεν αποκλείεται επιπλέον να νιώσετε έλξη για ένα φιλικό σας πρόσωπο. Προσοχή στις σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον σας.

Λέων – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 7-13 Οκτωβρίου 2019

Ο Ερμής βρίσκεται ήδη στον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σας στον οποίο από τις 8/10 περνά και η Αφροδίτη. Έτσι, μέχρι την 1/11 το ενδιαφέρον σας στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια όπου είναι πιθανές συγκρούσεις και εντάσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει ο Ουρανός με τους δυο πλανήτες, ίσως φέρουν στην επιφάνεια μυστικά που θα σας κλονίσουν. Θα χρειαστούν πολύ προσεκτικοί χειρισμοί ώστε να αποφύγετε ρήξεις. Όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο καλό θα είναι να προσέχετε και τα επαγγελματικά σας και να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις.

Παρθένος – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 7-13 Οκτωβρίου 2019

Ο τομέας της επικοινωνίας ενεργοποιείται περισσότερο από τις 8/10 με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό. Έτσι, μέχρι την 1/11 θα νιώσετε την επιθυμία να συναντήσετε πιο πολύ κόσμο ή και να προγραμματίσετε σύντομες αποδράσεις. Τώρα μπορείτε επίσης να βρείτε απαντήσεις σε κάποια ερωτήματά σας που θα σας βοηθήσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Επιπλέον, θα υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας, καλό είναι όμως να μην παρασυρθείτε σε αλόγιστες σπατάλες. Ευχάριστες στιγμές αναμένονται με τον σύντροφο καθώς και νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους.

Δείτε επίσης – Χριστούγεννα – Δώρα για κάθε ζώδιο

Ζυγός – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 7-13 Οκτωβρίου 2019

Ευχάριστες εκπλήξεις στα οικονομικά σας, σάς επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό στις 8/10 όπου θα παραμείνει μέχρι και την 1/11. Το διάστημα αυτό θα δείτε τους κόπους να ανταμείβονται γενναιόδωρα γεγονός που θα σας βοηθήσει να καλύψετε κάποιες υποχρεώσεις. Αν αναζητάτε μια νέα εργασία, καλό είναι να μην πιστεύετε μεγαλεπήβολες υποσχέσεις ειδικά αν σχετίζονται με παράνομες δραστηριότητες. Στον αισθηματικό τομέα μπορείτε να ζήσετε στιγμές πάθους, συνιστάται ωστόσο να αποφύγετε παράνομους πειρασμούς ειδικά αν είστε δεσμευμένοι.

Σκορπιός 

Μετά τον Ερμή, περνά και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας στις 8/10. Θα παραμείνει σ’ αυτό μέχρι και την 1/11 και το διάστημα αυτό θα είναι υπέροχο για σας. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στις 13/10 μπορεί να επιφέρει ξαφνικούς χωρισμούς, μόνο σε σχέσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια. Αν συμβεί αυτό, είναι για καλό, καθώς ο Ουρανός γκρεμίζει το φθαρμένο για να φέρει κάτι καινούργιο που αξίζει πραγματικά. Όσοι ανήκετε στους αδέσμευτους θα προσελκύσετε πολλά άτομα αυτή την περίοδο και θα ξεκινήσετε μια έντονη και σημαντική σχέση. Τέλος, σε κάποιες περιπτώσεις η αναζωπύρωση ενός έρωτα από το παρελθόν είναι πολύ πιθανή.

Τοξότης – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 7-13 Οκτωβρίου 2019

Το υποσυνείδητό σας ενεργοποιείται ακόμα περισσότερο με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 8/10. Έτσι, μέχρι την 1/11, θα κάνετε έναν βαθύ απολογισμό και θα συνειδητοποιήσετε τα λάθη αλλά και τις επιθυμίες σας. Αυτή η επιρροή είναι ιδανική για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα ή να θεραπεύσετε τα τραύματά σας. Ίσως αναζητήσετε πρόσωπα από το παρελθόν τα οποία θέλετε να μπουν ξανά στη ζωή σας. Ίσως θελήσετε να επιστρέψετε σε μια δουλειά ή να συνεχίσετε σπουδές ή στόχους που έχετε εγκαταλείψει. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας. Προσοχή χρειάζεται ο φιλικός τομέας που μπορεί να κρύβει και κάποιους εχθρούς.

Αιγόκερως – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 7-13 Οκτωβρίου 2019

Μετά τον Ερμή, και η Αφροδίτη περνά στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου στις 8/10. Εκεί θα παραμείνει μέχρι την 1/11 και θα στρέψει το ενδιαφέρον σας, στο φιλικό περιβάλλον αλλά και στις φιλοδοξίες σας. Το διάστημα αυτό, υπάρχει περισσότερη ανάγκη για διασκέδαση, υπάρχουν όμως και αλλαγές. Ίσως κάποια άτομα βγούν οριστικά από τη ζωή σας ή ίσως δημιουργήσετε ένα εντελώς καινούργιο φιλικό κύκλο. Μια ερωτική προσέγγιση μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον είναι επίσης πολύ πιθανή. 

Υδροχόος 

Από τις 8/10 η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας όπου ήδη βρίσκεται ο Ερμής. Εκεί θα παραμείνει μέχρι την 1/11 και το διάστημα αυτό θα σημειωθούν αρκετές αλλαγές στον τομέα της καριέρας σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Οι συνθήκες μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εύκολες και ίσως χρειαστεί αυξημένη προσπάθεια, ωστόσο το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Προσπαθήστε να μην είστε αυστηροί με τους γύρω σας ώστε να αποκτήσετε περισσότερους συμμάχους. Αποφύγετε συγκρούσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον. 

Ιχθείς – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 7-13 Οκτωβρίου 2019

Ο ένατος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας ενεργοποιείται περισσότερο από τις 8/10 με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό. Έτσι, μέχρι την 1/11 θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που σχετίζονται με εξωτερικό, σπουδές, νομικές υποθέσεις ή ταξίδια. Είναι ιδανική περίοδος για να ανακαλύψετε νέους ορίζοντες, να λύσετε απορίες και να βρείτε άτομα που μπορούν να σας καθοδηγήσουν. Γενικότερα, η επικοινωνία με τα κατάλληλα άτομα κρίνεται απαραίτητη. Στον οικονομικό τομέα, παρόλο που δεν αναμένεται βελτίωση προς το παρόν, οι σωστές ενέργειές σας, θα αποδώσουν μελλοντικά.

Ακολουθείστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *