Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 5-11 Απριλίου 2021

εβδομαδιαίες προβλέψεις 5-11 απριλίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 5-11 Απριλίου 2021. Η εβδομάδα ξεκινά με τρεις πλανήτες (Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη) στο ζώδιο του Κριού. Το γρήγορο πέρασμα του Ερμή από τον Κριό μας ενθαρρύνει να αγωνιστούμε πιο δυναμικά για τα προσωπικά και επαγγελματικά μας συμφέροντα. 

Τρεις πλανήτες στον Κριό (Ήλιος, Αφροδίτη Ερμής), ο Άρης στους Διδύμους και ο Δίας με τον Κρόνο στον Υδροχόο ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας προσφέρουν την απαραίτητη υποστήριξη για να κυνηγήσουμε τις φιλοδοξίες μας. 

Η Αφροδίτη από τον Κριό διαμορφώνει θετική όψη με τον Άρη την Τρίτη (6/4) και μας παροτρύνει να κυνηγήσουμε πιο δυναμικά τον έρωτα αλλά και να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας. Όσοι είναι αδέσμευτοι, μπορούν να δημιουργήσουν μια νέα σχέση με ένα άτομο που θα τους ταιριάζει απόλυτα.

Την Παρασκευή ο Άρης διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη, ψευδαισθήσεις, παρερμηνείες και απογοητεύσεις. 

Αποφύγετε αγορές που δεν θα σας ικανοποιήσουν καθώς και συζητήσεις που μπορεί να πάρουν δυσάρεστη τροπή. Αποφύγετε επίσης να εμπλακείτε σε ίντριγκες και κουτσομπολιά. 

Το Σάββατο ο Ερμής διαμορφώνει εξάγωνο με τον Κρόνο και η Αφροδίτη εξάγωνο με τον Δία. Όψεις που υπόσχονται υλικά κέρδη, τύχη, αισιοδοξία και χαρά.

Το έντονο στοιχείο της Φωτιάς και του Αέρα ευνοεί τις επιχειρήσεις, τον αθλητισμό, το εμπόριο, την τέχνη, την δημιουργικότητα, την μόδα και τα οικονομικά. 

Ζώδια – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 5-11 Απριλίου 2021

ΚΡΙΟΣ

Με τρεις πλανήτες στο ζώδιό σας (Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη) έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε καθώς διαπιστώνετε ότι είστε περιζήτητοι. Πράγματι αυτή την εβδομάδα θα “λάμψετε” όπου κι αν βρεθείτε. Επιπλέον με ένα μαγικό τρόπο τα χρήματα έρχονται πιο εύκολα σε σας και το ίδιο και οι θαυμαστές. Τα εξάγωνα που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Άρη (6/4) και με τον Δία (10/4), υπόσχονται ευχάριστες στιγμές στα αισθηματικά σας αλλά και νέες – πολλά υποσχόμενες – γνωριμίες στους αδέσμευτους.

Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε τώρα να επικεντρωθείτε στους στόχους σας καθώς το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου στις 10, σας εξασφαλίζει την επιτυχία με την υποστήριξη σημαντικών ατόμων. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι το τετράγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Άρης με τον Ποσειδώνα στις 9, που μπορεί να σας εμπλέξει σε παρεξηγήσεις και κουτσομπολιά. Αποφύγετε περιττές και ανούσιες συζητήσεις και όλα θα πάνε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τρεις πλανήτες στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, μπορεί να νιώθετε κάπως “πεσμένοι” την ερχόμενη εβδομάδα, ωστόσο υπάρχουν και θετικές ενδείξεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις όποιες αντιξοότητες.  Τα εξάγωνα που διαμορφώνει η δική σας Αφροδίτη με τον Άρη (στις 6/4) και τον Δία (στις 10/4) σας βοηθούν να αυξήσετε τα εισοδήματά σας αλλά και να χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο τυχόν επαγγελματικές προκλήσεις.

Το μεγαλύτερο “όπλο” σας αυτή την εβδομάδα είναι η διαίσθησή σας, δεν θα λείψει όμως και η βοήθεια ισχυρών ατόμων που βρίσκονται στο πλευρό σας. Προσοχή χρειάζεται το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που συνιστά να είστε προσεκτικοί στις φιλίες σας. Είναι πιθανό κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να σας απογοητεύσει. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, μαζί με τον Ήλιο και την Αφροδίτη βρίσκονται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, γεγονός που σας κάνει εξαιρετικά ενθουσιώδεις για να ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας. Πράγματι, αυτή την εβδομάδα μπορείτε να πετύχετε πολλά και να βελτιώσετε σημαντικά τα οικονομικά σας. Τα εξάγωνα που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Άρη και τον Δία στις 6/4 και 10/4 αντίστοιχα, σας επιτρέπουν να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας ειδικά στον αισθηματικό τομέα.

Έτσι, ακόμα και αν είστε ελεύθεροι και ενδιαφέρεστε για κάποιο άτομο, μην διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλία και να το προσεγγίσετε. Αυτό που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις 9/4, το οποίο σας κάνει επιρρεπείς σε λάθη και παραλείψεις που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Αυτή την ημέρα αποφύγετε συγκρούσεις με ανωτέρους που μπορεί να έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τρεις πλανήτες (Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη) κινούνται στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας και υπόσχονται επαγγελματική πρόοδο. Το εξάγωνο μάλιστα που διαμορφώνει ο Ερμής με τον Κρόνο στις 10/4 θα συμβάλει στην βελτίωση των οικονομικών σας και θα σας εξασφαλίσει μια νέα σταθερότητα. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, χάρη στις ευνοϊκές όψεις που θα διαμορφώσει η Αφροδίτη με τον Άρη και τον Δία στις 6/4 και 10/4 αντίστοιχα.

Έτσι, αυτή την εβδομάδα μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας ή και στην οικογένειά σας και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του ένα άτομο που ποθείτε. Προσοχή χρειάζεται το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις 9/4,  που συνιστά να μην αποκαλύπτετε μυστικά που μπορεί να τροφοδοτήσουν κουτσομπολιά.

ΛΕΩΝ

Τρεις πλανήτες στον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για να ξεκινήσετε κάτι που θέλατε από καιρό, να δικτυωθείτε, να ταξιδέψετε ή να παρακολουθήσετε σεμινάρια που θα επηρεάσουν θετικά την εξέλιξή σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στον ίδιο οίκο και οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Δία κατά την διάρκεια της εβδομάδας, ευνοούν επίσης τα αισθηματικά σας.

Αν είστε ελεύθεροι, αναμένεται μια σημαντική γνωριμία που θα αλλάξει την πορεία της ζωή σας. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις 9, το οποίο συνιστά να αποφεύγετε οικονομικές συναλλαγές ακόμα και με άτομα που εμπιστεύεστε καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τρεις πλανήτες στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, αυτή η εβδομάδα φαίνεται πολλά υποσχόμενη στον οικονομικό τομέα. Ακόμη και αν τα πρόσθετα έσοδα δεν προέλθουν από την δουλειά σας, θα έχετε σημαντικά οφέλη από άλλες πηγές. Μπορείτε ωστόσο να ζητήσετε και μια αύξηση ή να διαπραγματευτείτε εκ νέου τον μισθό σας, καθώς με τα εξάγωνα Αφροδίτης – Άρη (στις 6/4) και του Ερμή – Κρόνου (στις 10/4) έχετε μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Στις 9, ο Άρης διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που συνιστά μεγάλη προσοχή, καθώς μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και εντάσεις τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και να μην ρίχνετε περισσότερο λάδι στη φωτιά.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ήλιος, Αφροδίτη και Ερμής, βρίσκονται στο πολικό ζώδιο του Κριού και επικεντρώνουν το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας. Έτσι, η ερχόμενη εβδομάδα είναι κατάλληλη για συμφωνίες, συνεργασίες και δεσμεύσεις, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον αισθηματικό. Με το εξάγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Άρη στις 6/4, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας, ενώ παράλληλα δημιουργούνται οι καλύτερες συνθήκες για την εξέλιξη ενός φλερτ.

Ευχάριστα νέα ή ενδιαφέρουσες γνωριμίες μπορεί να προέλθουν και από το εξωτερικό. Επιπλέον τα εξάγωνο Ερμή – Κρόνου και Αφροδίτης – Δία στις 10, υπόσχονται διάρκεια και σταθερότητα σε ό,τι κι αν ξεκινήσετε. Προσοχή χρειάζεται το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις 9, που μπορεί να σας προκαλέσει ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τομέας της εργασίας σας είναι έντονα ενεργοποιημένος αυτή την εβδομάδα κι αυτό σημαίνει ότι έχετε την προθυμία αλλά και τη ζωτικότητα να αφοσιωθείτε στην δουλειά σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Το εξάγωνο που διαμορφώνει ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης με την Αφροδίτη στις 6, υπόσχεται θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, στα οικονομικά σας αλλά και στην ερωτική σας ζωή.

Επιπλέον, τα εξάγωνα Ερμή – Κρόνου και Αφροδίτης – Δία στις 10, σας βοηθούν να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να απολαύσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με την οικογένειά σας. Προσοχή χρειάζεται ωστόσο το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις 9, που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή ψευδαισθήσεις στα αισθηματικά σας. Αν κάνετε μια νέα γνωριμία αυτή την ημέρα, καλό είναι να κρατήσετε “μικρό καλάθι”. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ιδανική εβδομάδα ξεκινά για σας, καθώς τρεις πλανήτες βρίσκονται στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και υπόσχονται να κάνουν τη ζωή σας εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Παρόλο που τα προσωπικά σας πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερό, δεν αφήνετε και την αυξημένη δημιουργικότητά σας να πάει χαμένη! Με τον ίδιο ενθουσιασμό ασχολείστε με την προσωπική σας ζωή αλλά και με την δουλειά σας.

Στις 6/4, μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα αποδώσουν χάρη στο εξάγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Άρη. Τα εξάγωνα Ερμή – Κρόνου και Αφροδίτης – Δία στις 10, μπορεί να σας φέρουν σημαντικά κέρδη ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Προσοχή χρειάζεται το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις 9, που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τρεις πλανήτες στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, το ενδιαφέρον σας μετατοπίζεται στο σπίτι και την οικογένεια. Την ερχόμενη εβδομάδα, μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σας, να ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό του χώρου σας ή ακόμα και να μετακομίσετε. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη στις 6, αυξάνει τη ζωτικότητά σας ενώ ευνοεί και τον αισθηματικό τομέα.

Τώρα μπορείτε να συσφίξετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας, ή να γνωρίσετε το άλλο σας μισό σε περίπτωση που είστε αδέσμευτοι. Εύνοια αναμένεται και στα οικονομικά σας καθώς τα εξάγωνα Ερμή – Κρόνου και Αφροδίτης – Δία που διαμορφώνονται στις 10/4, μπορεί να σας φέρουν σημαντικές ευκαιρίες. Προσοχή χρειάζεται το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις 9, που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές και παρεξηγήσεις στην εργασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα που ξεκινά φαίνεται να είναι μια περίοδος ταχύτητας, ευκινησίας και γόνιμων ιδεών που θα πυροδοτήσουν μεγάλες επιτυχίες. Με τρεις πλανήτες στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, μπορείτε να χειριστείτε όλες τις υποθέσεις που σας απασχολούν με τον καλύτερο τρόπο και να αποκομίσετε οφέλη. Με το αυξημένο επικοινωνιακό σας χάρισμα μπορείτε να ανοίξετε σημαντικές πόρτες που οδηγούν στην κορυφή.

Τα εξάγωνα Ερμή – Κρόνου και Αφροδίτης – Δία στο τέλος της εβδομάδας, σας βρίσκουν απόλυτα ικανοποιημένους όχι μόνο στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον αισθηματικό. Αυτό που πρέπει να προσέξετε ωστόσο είναι το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις 9, που μπορεί να σας παρασύρει σε περιττά έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε.

ΙΧΘΥΣ

Με τρεις πλανήτες στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, η βελτίωση των οικονομικών σας αποτελεί το πρώτο μέλημά σας. Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να βασιστείτε στο σύμπαν που βρίσκεται στο πλευρό σας. Τα εξάγωνα Αφροδίτης – Άρη (στις 6), Ερμή – Κρόνου και Αφροδίτης – Δία (στις 10), σας παροτρύνουν να πάρετε πρωτοβουλίες και να ενισχύσετε τα εισοδήματά σας και αυτό θα επιτευχθεί όχι μόνο χάρη στις προσπάθειές αλλά και χάρη στην τύχη.

Οι συνθήκες είναι ιδανικές και δεν θα πρέπει να τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες μένοντας αδρανείς. Ευχάριστο κλίμα υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα καθώς έρχεστε πιο κοντά με το σύντροφό σας. Το μελανό σημείο της εβδομάδας είναι ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας και σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στις 9/4. Αυτή η όψη συνιστά προσοχή στο σπίτι καθώς μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας ή να παρουσιαστεί μια βλάβη που θα σας ταλαιπωρήσει.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *