Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28 Απριλίου 2019

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28 Απριλίου 2019

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28 Απριλίου 2019

Κριός

Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται την Τρίτη θα πυροδοτήσει απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά σας θετικές ή αρνητικές ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Ήδη νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας ή ακόμα και να ακολουθήσετε μια νέα κατεύθυνση. Ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας σας από τις 24/4 θα σας δημιουργήσει διλήμματα και αμφιβολίες και θα χρειαστεί να επανεξετάσετε ή να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας.  Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις 27 του μήνα, συνιστά να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις, στην επικοινωνία και σε τυχόν εμπορικές συναλλαγές. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικό και θα διασκεδάσετε παρέα με φίλους και αγαπημένους.

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 23/4 πρόκειται να σας φέρει απρόσμενες ευκαιρίες τις οποίες καλό είναι να εκμεταλλευτείτε. Είναι επίσης πιθανό μια έμπνευση να σας ανοίξει νέους δρόμους. Στις 24, ο Πλούτωνας ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, γεγονός που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποια πιστεύω σας. Δεν αποκλείεται να προγραμματίσετε ένα σημαντικό ταξίδι, να ξεκινήσετε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή και να μεταναστεύσετε σε μια ξένη χώρα. Το Σαββατοκύριακο ίσως δυσκολευτείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις πολλές προτάσεις / προσκλήσεις που θα δεχτείτε και καλό είναι να αποφασίσετε με γνώμονα τη λογική αλλά και την κατάσταση των οικονομικών σας.

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού διαμορφώνεται την Τρίτη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Η όψη αυτή θα σας φέρει κάποιες ιδέες που θα σας φανούν χρήσιμες. Από τις 24 η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα ενώ δεν αποκλείεται και η αναβίωση μιας παλιάς αγάπης. Γενικά, θα εμφανιστούν αρκετοί πειρασμοί αυτό το διάστημα και αν είστε ήδη δεσμευμένοι καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί, αφού υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθούν. Ένα ταξίδι με φίλους το Σαββατοκύριακο, είναι πολύ πιθανό.

Καρκίνος

Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στις αρχές της εβδομάδας, πρόκειται να σας φέρει ευχάριστες εκπλήξεις μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον χωρίς να αποκλείεται και μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Με την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα από τις 24/4 θα νιώσετε την ανάγκη να επανεκτιμήσετε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Ωστόσο, ακόμα και αν προκύψουν προβλήματα σ’ αυτούς τους τομείς, με καλή διάθεση και αμοιβαίους συμβιβασμούς μπορούν να ξεπεραστούν.  Επιπλέον, είναι πολύ πιθανή η αναζωπύρωση μιας σχέσης που έχει κλονιστεί. Το Σαββατοκύριακο καλό θα είναι να προσέχετε τα οικονομικά σας, καθώς το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, μπορεί να επιφέρει απώλειες.

Λέων

Η δουλειά σας θα έχει πολλές απαιτήσεις την εβδομάδα που ακολουθεί και αυτό ίσως σας δημιουργήσει έναν απίστευτο εκνευρισμό ή ακόμα και επαναστατικότητα εξαιτίας της συνόδου Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται την Τρίτη. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε ενέργειες για τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε. Αν πάλι είστε αποφασισμένοι να απαλλαγείτε από αγχώδεις καταστάσεις και να ξεκινήσετε μια νέα πορεία, ίσως αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Εξάλλου και με την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα από τις 24/4, θα διαπιστώσετε ότι οι προτεραιότητές σας αλλάζουν και είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 27/4 συνιστά προσοχή στα οικονομικά σας αλλά και σε παράνομες περιπέτειες.

Παρθένος

Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στις αρχές της εβδομάδας, θα προκαλέσει αλλαγές στις αντιλήψεις σας, γεγονός που θα σας οδηγήσει σε μια εκπληκτική μεταμόρφωση. Νέες προοπτικές, ταξίδια, εκπαιδευτικά σεμινάρια ή και η γνωριμία με έναν αλλοδαπό μπορούν να διαδραματίσουν ένα σημαντικό ρόλο. Επιπλέον, η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα από τις 24, σας καλεί να επανεξετάσετε τα συναισθηματικά σας καθώς και τη σχέση που έχετε με τα παιδιά σας. Το τετράγωνο που διαμορφώνει ο Άρης από τον τομέα της καριέρας σας με τον Ποσειδώνα στις 27/4, ίσως σας παροτρύνει να κάνετε ριζοσπαστικές κινήσεις στα επαγγελματικά σας.

Διαβάστε επίσης: Ημερολόγιο Περιόδου – Τι σημαίνει η μέρα που ξεκινά η περίοδος

Ζυγός

Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού διαμορφώνεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 23/4 και προμηνύει εκπλήξεις στα οικονομικά σας ή και κάποιες ασυνήθιστες επενδυτικές ευκαιρίες. Αλλαγές στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον, σηματοδοτεί και η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα από τις 24 και αν ήδη σκέφτεστε μια μετακόμιση ή και μια μετεγκατάσταση στο εξωτερικό, είναι πιθανό να ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. Το Σαββατοκύριακο καλό είναι να αποφύγετε διατροφικές ατασθαλίες ενόψη του Πάσχα ώστε να μην επιβαρύνετε την υγεία σας. Αν πάλι εργάζεστε αυτή την ημέρα, προσέχετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα σημαντική για τις σχέσεις σας είναι η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού στις αρχές της εβδομάδας, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του Σκορπιού. Αν διατηρείτε ήδη μια σχέση, ίσως νιώσετε ανάγκη για περισσότερη ελευθερία με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν είστε ελεύθεροι, ένας ασυνήθιστος έρωτας είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει αυτές τις μέρες. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Πλούτωνα από τις 24, σας βοηθά να συλλέξετε χρήσιμες πληροφορίες που μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Προσοχή συνιστάται στα οικονομικά σας στο τέλος της εβδομάδας, καθώς το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να σας προσγειώσει ανώμαλα.

Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στις αρχές της εβδομάδας, μπορεί να δημιουργήσει ξαφνικά προβλήματα στον χώρο της δουλειάς σας και θα πρέπει να επιστρατεύσετε την αντοχή και την υπομονή σας αν δεν θέλετε να χαλάσετε τη διάθεσή σας αυτές τις άγιες μέρες. Αν ωστόσο δεν νιώθετε ικανοποιημένοι με την αμοιβή σας, με την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα από τις 24, θα προχωρήσετε σε αλλαγές. Ιδιαίτερη προσοχή συνιστά και το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 27, καθώς θα σας φέρει αντιμέτωπους με δυσλειτουργικούς ανθρώπους τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον. Φροντίστε την υγεία σας και απολαύστε την καθημερινότητά σας δίνοντας τόπο στην οργή.

Αιγόκερως

Εξαιρετικά θετική θα αποδειχθεί για σας η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 23/4, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Η όψη αυτή θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις στις σχέσεις σας, ένα νέο έρωτα για τους αδέσμευτους αλλά και αυξημένη δημιουργικότητα. Ωστόσο, ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 24/4, γεγονός που θα σας προβληματίσει και θα σας δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με τα θέλω και την πορεία σας. Μην βιαστείτε να κάνετε κινήσεις αφού έχετε χρόνο μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου για να αποφασίσετε. Στις 27/4, το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση στην επικοινωνία σας γι’ αυτό αποφύγετε περιττές εντάσεις και διαμάχες.

Υδροχόος

Ο κυβερνήτης σας Ουρανός σχηματίζει σύνοδο με τον Ήλιο στις αρχές της εβδομάδας, μια όψη που ανεβάζει την αδρεναλίνη σας και μπορεί να σας δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό και ανυπομονησία. Συνιστάται λοιπόν να αποφύγετε βιαστικές ενέργειες και εντάσεις στον οικογενειακό ή επαγγελματικό τομέα. Καλό είναι να επιδιώξετε επαφές με άτομα που ταιριάζετε. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα από τις 24/4 ενεργοποιεί το υποσυνείδητό σας και σηματοδοτεί μια περίοδο ενδοσκόπησης που θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να “θυμηθείτε” και να αναλύσετε θέματα που σας απασχολούν και να βρείτε λύσεις. Προσοχή συνιστάται και στα οικονομικά σας, καθώς το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις 27/4, απαιτεί σωστό προγραμματισμό των εξόδων σας.

Ιχθείς

Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου στις αρχές της εβδομάδας, ευνοεί την επικοινωνία σας και υπόσχεται νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του Ιχθύ. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα που ξεκινάει στις 24/4, θα πυροδοτήσει αλλαγές στις φιλοδοξίες σας και θα φέρει στο δρόμο σας άτομα που μπορούν να επηρεάσουν και να βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Καλό θα είναι ωστόσο να αποφύγετε βιαστικές ενέργειες. Προσοχή χρειάζεται το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας με τον Άρη στις 27/4, που μπορεί να σας δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *