Εβδομάδα 2-8 Δεκεμβρίου 2019 | Προβλέψεις

Εβδομάδα 2-8 Δεκεμβρίου

Η εβδομάδα 2 – 8 Δεκεμβρίου 2019 ξεκινάει με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω. Ο Δίας είναι ο μεγάλος ευεργέτης και σχετίζεται με την τύχη, την επέκταση, την πρόοδο και τον πλούτο. Ωστόσο, ο Δίας βρίσκεται σε πτώση στον Αιγόκερω και φυσικά η ενέργειά του δεν είναι τόσο ισχυρή όσο ήταν όσο βρισκόταν στον Τοξότη. Παρόλα αυτά ακόμα και από αυτή τη θέση μπορούμε να απολαύσουμε τα οφέλη του Δία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνουμε πιο υπομονετικοί και επίμονοι στους στόχους και τις επιδιώξεις μας. 

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Δία είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς).

Κριός – Εβδομάδα 2-8 Δεκεμβρίου


Η είσοδος του Δία στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας μπορεί να σας φέρει σημαντικά επιτεύγματα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στην καριέρα σας και να εντείνετε τις προσπάθειές σας. Όσο πιο υψηλούς στόχους θέσετε και όσο πιο πολύ προσπαθήσετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η ανταμοιβή σας. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια ή ακόμα και να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα στο εξωτερικό. Θετικές εξελίξεις αναμένονται στα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα, προσέξτε όμως την διαχείρισή σας.

Ταύρος

Η νέα θέση του Δία στον Αιγόκερω είναι πολύ θετική για σας.  Από αυτή την εβδομάδα 2-8 Δεκεμβρίου και για έναν ολόκληρο χρόνο θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα χρήματα είτε από πνευματικές δραστηριότητες είτε από ευκαιρίες που προέρχονται από το εξωτερικό. Όσοι σκέφτεστε την πιθανότητα να ταξιδέψετε και ή και να μετακομίσετε μόνιμα σε μια άλλη χώρα έχετε μεγάλες προοπτικές επιτυχίας. Σημαντική βελτίωση αναμένεται και στα οικονομικά σας. Μέχρι τα τέλη της εβδομάδας είναι επίσης πιθανή μια σημαντική γνωριμία για τους αδέσμευτους.

Δίδυμοι

Με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω, θα νιώσετε την ανάγκη να αποσαφηνίσετε και να εξυγιάνετε τα οικονομικά σας ή κάποια κοινά περιουσιακά στοιχεία. Από αυτή την εβδομάδα και για ένα χρόνο, μπορείτε να λύσετε με επιτυχία θέματα που σχετίζονται με κληρονομιές, δάνεια ή χρήματα που προέρχονται από μερίσματα ή συνεταιρισμούς. Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να βάλετε τα θεμέλια μιας επιχείρησης ή να ξεκινήσετε μια  επωφελή συνεργασία που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους μια νέα σχέση με ένα άτομο υψηλά ιστάμενο είναι πολύ πιθανή. 

Καρκίνος – Εβδομάδα 2-8 Δεκεμβρίου

Η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω, ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σας. Έτσι, από αυτή την εβδομάδα και για έναν ολόκληρο χρόνο, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες αισθηματικές σχέσεις ή ακόμα και να προγραμματίσετε τον γάμο σας. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι πιθανοί νέοι συνεταιρισμοί που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε όχι μόνο τα οικονομικά σας αλλά και τον τρόπο που εργάζεστε. Είναι πολύ πιθανό να αναλάβετε νέα καθήκοντα ή να μάθετε καινούργια πράγματα που θα πυροδοτήσουν την επαγγελματική σας αναρρίχηση. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας, καθώς ίσως γίνετε περισσότερο σπάταλοι από ποτέ.

Λέων

Η εργασία σας αποκτά ιδιαίτερη σημασία από αυτή την εβδομάδα 2-8 Δεκεμβρίου και για έναν ολόκληρο χρόνο με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω. Νιώθετε την ανάγκη να αναδειχθείτε και να καταξιωθείτε και πραγματικά θα έχετε την ευκαιρία να το πετύχετε. Θα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε απροσδόκητες ευκαιρίες χωρίς να αποκλείεται και η πιθανότητα να ακολουθήσετε μια νέα πορεία. Δώστε προσοχή στην υγεία σας και φροντίστε να μην εξαντλείτε τον οργανισμό σας. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής. Αποφύγετε επίσης περιττά έξοδα και ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

Παρθένος

Η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω από την Δευτέρα και για έναν ολόκληρο χρόνο, αποτελεί μια πολύ θετική ένδειξη για σας. Νέες σχέσεις και φλερτ είναι μέσα στο πρόγραμμα χωρίς να αποκλείεται και μια εγκυμοσύνη. Αν έχετε ήδη οικογένεια, οι σχέσεις με τα παιδιά σας θα βελτιωθούν σημαντικά. Κάποιο παιδί σας μάλιστα μπορεί να έχει μια μεγάλη επιτυχία. Στον επαγγελματικό τομέα, ευνοούνται περισσότερο οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι καλλιτέχνες. Κέρδη επίσης μπορούν να προέλθουν από εργασίες ή θέματα που σχετίζονται με εκπαίδευση ή με το εξωτερικό.

Δείτε επίσης: Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Ζυγός – Εβδομάδα 2-8 Δεκεμβρίου

Το σπίτι και η οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο από αυτή την εβδομάδα και για έναν ολόκληρο χρόνο με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω. Ίσως έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα νέο ακίνητο, να μετακόμισετε ή να αρχίσετε την προετοιμασία για τέτοια θέματα. Οι σχέσεις σας με τους γονείς ή τους συγγενείς θα βελτιωθούν σημαντικά. Δεν αποκλείεται ωστόσο να πρόκειται για την δημιουργία της δικής σας οικογένειας και την αναζήτηση της ιδανικής κατοικίας. Επιπλέον, αναμένονται πολλά σύντομα ταξίδια και διακοπές που θα σας αποφορτίζουν από την καθημερινότητα. Αποφύγετε εντάσεις στον χώρο της δουλειάς. 

Σκορπιός

Η εβδομάδα 2-8 Δεκεμβρίου χαρακτηρίζεται από την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω. Ο Δίας ενεργοποιεί για έναν ολόκληρο χρόνο τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, από την Δευτέρα και για έναν ολόκληρο χρόνο θα ασχοληθείτε περισσότερο με συγγενείς, αδέλφια αλλά και σύντομες μετακινήσεις και ταξίδια. Ειδικά αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να προγραμματίσετε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας με τον σύντροφό σας. Με το αυξημένο επικοινωνιακό σας χάρισμα, θα βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τη θέση σας και κατ’ επέκταση τα εισοδήματά σας. Θα πρέπει ωστόσο να είστε συνεπείς στα καθήκοντά σας και να μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας.

Τοξότης

Ο κυβερνήτης σας Δίας εγκαταλείπει το ζώδιό σας και περνά στον Αιγόκερω την Δευτέρα. Σ’ αυτή την θέση θα μείνει για έναν χρόνο και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να βελτιώσετε τις αποδοχές σας. Θα υπάρξουν απρόσμενες και απροσδόκητες ευκαιρίες που μπορεί να σας εξασφαλίσουν το μέλλον, γι’ αυτό έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Νέες επαγγελματικές προτάσεις μπορούν να σας αποφέρουν υψηλά εισοδήματα. Προσέξτε ωστόσο την σχέση με την οικογένειά σας και αποφύγετε όσο μπορείτε εντάσεις και συγκρούσεις. 

Αιγόκερως – Εβδομάδα 2-8 Δεκεμβρίου

Ο Δίας περνάει στο δικό σας ζώδιο την Δευτέρα και εγκαινιάζει μια χρονιά ευχάριστων αλλαγών τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναπτύξετε και να ξεκινήσετε σχέδια που μπορεί να εκτοξεύσουν το κύρος σας αλλά και τα οικονομικά σας. Αντίστοιχη βελτίωση θα υπάρξει και στον αισθηματικό τομέα. Αν είστε αδέσμευτοι, τώρα μπορείτε να βρείτε τον σύντροφό που θα σας καλύψει απόλυτα. Θετικές εξελίξεις αναμένονται επίσης σε προβλήματα που σχετίζονται με περιουσιακά στοιχεία. 

Υδροχόος

Η είσοδος του Δία στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από την Δευτέρα και για έναν ολόκληρο χρόνο, εγκαινιάζει μια περίοδο σωματικής, ψυχικής και συναισθηματικής θεραπείας. Τώρα έχετε την δυνατότητα να ξεπεράσετε πολλά προβλήματα και να κάνετε καινούργια σχέδια για την προσωπική σας ζωή αλλά και για τα επαγγελματικά σας. Η εβδομάδα 2-8 Δεκεμβρίου στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σύντροφό σας και στις διασκεδάσεις. Αν μάλιστα είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό να ερωτευτείτε ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. 

Ιχθύς

Η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω από τη Δευτέρα και για έναν ολόκληρο χρόνο, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο φιλικό περιβάλλον, στους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Τώρα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια που θα σας φέρουν την επαγγελματική αναγνώριση που επιθυμείτε. Ακόμα και μια νέα επαγγελματική σταδιοδρομία έχει μεγάλες προοπτικές επιτυχίας. Από τα μέσα της εβδομάδας, θα υπάρξουν ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας. Καλό είναι ωστόσο να αφιερώνετε τον απαιτούμενο χρόνο για ξεκούραση και να υιοθετήσετε μια υγιεινή διατροφή. 


Ακολουθείστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *