Εβδομάδα 7-13 Ιουνίου – Προβλέψεις

εβδομάδα 7-13 Ιουνίου

Η εβδομάδα 7-13 Ιουνίου χαρακτηρίζεται από την Νέα Σελήνη (και ηλιακή έκλειψη) που διαμορφώνεται στις 10/6 στις 20 μοίρες των Διδύμων. Έτσι, τα βασικά χαρακτηριστικά της εβδομάδας είναι οι επαφές, η επικοινωνία, οι μετακινήσεις, η συλλογή πληροφοριών και ανταλλαγή ιδεών. Τα θέματα που θα αναδειχθούν θα σχετίζονται με το εμπόριο, τις μεταφορές, τις σπουδές και τις εξετάσεις. Δεδομένου ότι στην διαμόρφωση της Νέας Σελήνης συμμετέχει και ο ανάδρομος Ερμής, οι παρεξηγήσεις, τα κουτσομπολιά και η παραπληροφόρηση δεν θα λείψουν. 

Η ηλιακή έκλειψη επηρεάζει ιδιαίτερα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς) και ειδικότερα όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 10/3, 10/6, 12/8 και 12/12.

Στις 11, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Λέοντα στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 29 Ιουλίου. Ο κόκκινος πλανήτες νιώθει πολύ καλά σ’ αυτό το ζώδιο και φέρνει περισσότερη αισιοδοξία και θάρρος ενώ παράλληλα μας δραστηριοποιεί να διασκεδάσουμε αλλά και να φλερτάρουμε περισσότερο. 

Η νέα θέση του Άρη ευνοεί ιδιαίτερα τους Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς και Τοξότες. Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) καλό είναι να μην εξαντλήσουν όλη την ενέργειά τους ώστε να μην καταπονήσουν τον οργανισμό τους.

Η εβδομάδα κλείνει με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που βρίσκεται σε επιρροή όλο το Σαββατοκύριακο. Η όψη αυτή δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για τυχαίες συναντήσεις που κρύβουν εκπλήξεις, απρόσμενα ειδύλλια και γενικά ευχάριστες ειδήσεις και γεγονότα.

Εβδομάδα 7-13 Ιουνίου – Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη – ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 10, ενεργοποιεί έντονα τον τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σας όλη την εβδομάδα. Έτσι, αναμένεται μεγάλη κινητικότητα, επαφές και συζητήσεις και ίσως έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε. Με την συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή είναι πιθανό να συναντήσετε άτομα που έχετε να δείτε καιρό.

Στις 11 ο Άρης περνά στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα και ανεβάζει την διάθεσή σας κατακόρυφα. Μέχρι τις 29/7 που θα βρίσκεται εκεί θα υπάρξουν πολλές ευκαιρία για ψυχαγωγία, διασκέδαση αλλά και ρομαντικά ραντεβουδάκια. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να δημιουργήσετε μια νέα σχέση.

Οι σχέσεις σας ευνοούνται επίσης από το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 12, το οποίο επιπλέον μπορεί να σας φέρει κάποια απρόσμενα οικονομικά κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη – ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 10, ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σας όλη την εβδομάδα. Δεδομένου ότι στο φαινόμενο συμμετέχει και ο ανάδρομος Ερμής, καλό θα είναι να προσέχετε τυχόν επενδύσεις και διαπραγματεύσεις και να αποφύγετε περιττές σπατάλες. Μπορείτε ωστόσο να ερευνήσετε νέες πηγές εσόδων.

Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα από τις 11 Ιουνίου μέχρι τις 29 Ιουλίου σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας. Στις 12, ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιό σας, διαμορφώνει εξάγωνο με την δική σας Αφροδίτη, γεγονός που ευνοεί συναντήσεις με συγγενικά πρόσωπα αλλά και σύντομες αποδράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη – ηλιακή έκλειψη διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο στις 10 του μήνα και μάλιστα με τη συμμετοχή του κυβερνήτη σας Ερμή που ωστόσο είναι ανάδρομος. Έτσι, την εβδομάδα 7-13 Ιουνίου θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τις δραστηριότητές σας, να ολοκληρώσετε τυχόν εκκρεμότητες και ίσως ακόμα και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα από τις 11 Ιουνίου, φέρνει περισσότερη κινητικότητα, σας κάνει πιο ευέλικτους και παράλληλα ευνοεί δουλειές που σχετίζονται με την επικοινωνία, το εμπόριο, το μάρκετινγκ ή τις διαφημίσεις. Εξάλλου, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας, διαμορφώνει εξάγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στις 12, γεγονός που μπορεί να σας φέρει κάποια απρόσμενα έσοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου διαμορφώνεται στον δωδέκατο οίκο του ωροσκοπίου σας στις 10 του μήνα και θα σας επηρεάζει όλη την εβδομάδα. Δεδομένου ότι ο δωδέκατος οίκος σχετίζεται με το ασυνείδητο, η διαίσθησή σας θα είναι αρκετά αυξημένη ενώ παράλληλα ίσως γίνετε περισσότερο εσωστρεφείς. Καλό είναι να αποφύγετε την απομόνωση ωστόσο, καθώς μπορεί να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες ειδικά από τις 11 του μήνα με την είσοδο του Άρη στον τομέα των οικονομικών σας.

Μέχρι τις 29 Ιουλίου ο κόκκινος πλανήτης θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας και να δημιουργήσετε μια νέα οικονομική σταθερότητα. Στις 12, η Αφροδίτη που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σας, σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και συναντήσεις με φίλους καθώς και απρόσμενες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη – ηλιακή έκλειψη διαμορφώνεται στις 10 του μήνα στον ενδέκατο οίκο του ωροσκοπίου σας. Στο φαινόμενο συμμετέχει και ο ανάδρομος Ερμής, γεγονός που σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς όλη την εβδομάδα 7-13 Ιουνίου. Ίσως μάλιστα συναντηθείτε με άτομα που έχετε να δείτε πολύ καιρό και αναζωπυρώσετε τις σχέσεις σας.

Στις 11, ο Άρης περνά στο δικό σας ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 29 Ιουλίου. Όλο αυτό το διάστημα θα διαπιστώσετε ότι διαθέτετε αυξημένη ενέργεια που σας βοηθά να κατακτήσετε στόχους, να ταξιδέψετε σε μακρινούς προορισμούς αλλά και να απολαύσετε τον έρωτα. Το εξάγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 12, μπορεί να σας επιφυλάσσει επαγγελματικές ευκαιρίες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη διαμορφώνεται στις 10 του μήνα στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας. Έτσι, όλη την εβδομάδα 7-13 Ιουνίου θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας ώστε να κερδίσετε την εκτίμηση των ανωτέρων σας. Αν ανήκετε στους ανέργους του ζωδίου ή αναζητάτε μια νέα εργασία, τώρα θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες. Το γεγονός βέβαια ότι στο φαινόμενο συμμετέχει και ο ανάδρομος Ερμής ίσως καθυστερήσει κάπως τα γεγονότα.

Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα από τις 11 ωστόσο, συνιστά να φροντίζετε περισσότερο την υγεία σας και να φροντίσετε να χαλαρώνετε. Μέχρι τις 29 Ιουλίου θα πρέπει επίσης να προσέχετε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με κεφάλαιο τρίτων, οφειλές, δάνεια, επενδύσεις και διαπραγματεύσεις. Σκαμπανεβάσματα μπορεί να υπάρξουν αυτό το διάστημα και στις σχέσεις σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 12, ευνοεί τις φιλικές συγκεντρώσεις από τις οποίες μπορεί να προκύψουν πολλές εκπλήξεις. 

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη διαμορφώνεται στις 10 του μήνα στον ένατο οίκο του ωροσκοπίου σας με την συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή. Έτσι, την εβδομάδα 7-13 Ιουνίου το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε θέματα που σχετίζονται με την δικαιοσύνη, την γραφειοκρατία, τα ταξίδια και τις επαφές με άτομα που ζουν μακριά. Αν αναζητάτε μια εργασία, ίσως δεχτείτε μια πρόταση από το εξωτερικό η οποία θα αποδειχθεί εξαιρετικά κερδοφόρα.

Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα από τις 11, αναμένεται πολύ ευχάριστη για σας, τόσο για το φιλικό κύκλο σας όσο και για τις προσωπικές σχέσεις σας. Μέχρι τις 29 Ιουλίου που θα βρίσκεται εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να συσφίξετε την σχέση με το σύντροφό σας ή αν είστε αδέσμευτοι να δημιουργήσετε μια έντονη και φλογερή σχέση. Στις 12 η κυβερνήτης σας Αφροδίτη διαμορφώνει εξάγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό και υπόσχεται απρόσμενες οικονομικο – επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη διαμορφώνεται στις 10 του μήνα στον όγδοο οίκο του ωροσκοπίου σας και επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών σας. Δεδομένου ότι συμμετέχει και ο ανάδρομος Ερμής, την εβδομάδα 7-13 Ιουνίου θα πρέπει να εξετάσετε πολύ προσεκτικά τυχόν επενδύσεις ή δάνεια προτού πάρετε μια απόφαση. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία ίσως είναι προτιμότερο να την αναβάλετε τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψει ο Ερμής σε ορθή πορεία.

Στις 11, ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης, περνάει στο ζώδιο του Λέοντα στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 29 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό συνιστάται να εργαστείτε υπομονετικά για τις φιλοδοξίες σας, καθώς θα διαθέτετε την απαραίτητη ενέργεια που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 12, μην εκπλαγείτε αν λάβετε μια απρόσμενη πρόταση για ένα εξωτικό ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη διαμορφώνεται στις 10 του μήνα στο πολικό ζώδιο των Διδύμων και τον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σας. Έτσι, την εβδομάδα 7-13 Ιουνίου το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στο σύντροφό σας και στις σχέσεις σας γενικότερα. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας σχέσης η οποία θα σας απασχολήσει σοβαρά στο μέλλον. Δεδομένου ότι συμμετέχει και ο ανάδρομος Ερμής, είναι επίσης πιθανό να πρόκειται για την αναβίωση μιας παλιάς αγάπης.

Στις 11, ο Άρης περνά στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 29 Ιουλίου. Αυτό το διάστημα είναι πιθανό να προκύψουν ευκαιρίες για ταξίδια είτε πραγματικά είτε εικονικά. Μπορεί για παράδειγμα να είστε προσκολλημένοι στο διαδίκτυο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μιλάτε ώρες ατέλειωτες με ενδιαφέροντα άτομα. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 12, ευνοεί τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη διαμορφώνεται στις 10 του μήνα στον έκτο οίκο του ωροσκοπίου σας και επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας σας. Έτσι, την εβδομάδα 7-13 Ιουνίου το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στα επαγγελματικά σας καθήκοντα όπου αναμένεται να αφιερώσετε και το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Δεδομένου ότι στο φαινόμενο συμμετέχει και ο ανάδρομος Ερμής καλό θα είναι να οργανώσετε έτσι το πρόγραμμά σας ώστε να μην ξεπερνάτε τα όριά σας και να φροντίσετε να χαλαρώνετε ώστε να μην υπερφορτώνετε οργανισμό σας.

Στις 11 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Λέοντα στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 29 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα ενδιαφερθείτε για τις ενδόμυχες επιθυμίες αλλά και τα οικονομικά σας συμφέροντα. Μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με επενδύσεις και κερδοσκοπίες ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια παθιασμένη σχέση. Τυχαίες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε μεγάλους έρωτες υπόσχεται και το  εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 12.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη – ηλιακή έκλειψη διαμορφώνεται στις 10 του μήνα στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και υπόσχεται μια ξέγνοιαστη εβδομάδα. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε, να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν και σας ψυχαγωγούν, να αφιερώσετε χρόνο στα παιδιά σας ή στους αγαπημένους σας και επιπλέον να αναδείξετε τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Υδροχόους, αυτή η έκλειψη μπορεί να ανοίξει ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο στη ζωή σας.

Στις 11 ο Άρης εισέρχεται στο πολικό ζώδιο του Λέοντα στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 29 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα αφιερώσετε σημαντικό χρόνο στις σχέσεις σας. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες καλό είναι να το αναβάλετε μέχρι τις 22 Ιουνίου, ώστε να επιστρέψει ο Ερμής σε ορθή πορεία. Στις 12, ο κυβερνήτης σας Ουρανός σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και υπόσχεται ένα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο με την οικογένειά σας, χωρίς να αποκλείεται να πληροφορηθείτε και κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη – ηλιακή έκλειψη διαμορφώνεται στις 10 του μήνα στον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Δεδομένου ότι στο φαινόμενο συμμετέχει και ο ανάδρομος Ερμής, είναι πιθανό να σας απασχολήσουν κάποια θέματα από το παρελθόν που απαιτούν την προσοχή σας. Είναι επίσης πιθανό να μάθετε νέα για συγγενείς που έχετε να δείτε καιρό. Παρόλο που μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε ή είστε πιο εσωστρεφείς, καλό είναι να μην αποκοπείτε εντελώς, καθώς ίσως παραμονεύουν ευκαιρίες.

Πράγματι η είσοδος του Άρη στον Λέοντα από τις 11 του μήνα, υποδεικνύει μια εξαιρετικά παραγωγική περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Ιουλίου. Όλο αυτό το διάστημα μπορείτε να εξασφαλίσετε σημαντικά έσοδα που σίγουρα τα χρειάζεστε.  Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 12, σας επιφυλάσσει ευχάριστες γνωριμίες ή συναντήσεις που μπορούν να εξελιχθούν σε σχέσεις ζωής.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *