Εβδομάδα 6-12 Ιανουαρίου 2020 – Προβλέψεις

Εβδομάδα 6-12 Ιανουαρίου

Η εβδομάδα 6-12 Ιανουαρίου χαρακτηρίζεται από την Πανσέληνο και έκλειψη Σελήνης που διαμορφώνεται στις 10/1 στο ζώδιο του Καρκίνου. Όπως κάθε έκλειψη Σελήνης, έτσι κι αυτή μας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και συναισθηματικούς. Επηρεάζει ιδιαίτερα τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους, αλλά στην πραγματικότητα όλα τα ζώδια θα βιώσουν εκπλήξεις και ανατροπές σε κάποιο τομέα της ζωής τους.  

Μια άλλη σημαντική αστρολογική όψη που διαμορφώνεται στις 12/1 είναι η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μια σπάνια όψη που συμβαίνει σχεδόν κάθε 35 χρόνια και σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα κυρίως σε κοσμικό επίπεδο. Μπορεί ωστόσο να επηρεάσει και κάποιους προσωπικά, αν ενεργοποιεί το ωροσκόπιό τους. Πρέπει να καταστραφεί κάτι για να γεννηθεί κάτι καινούργιο. Το γεγονός αυτό μπορεί να φαίνεται δυσάρεστο αρχικά, στην πορεία όμως μας ωφελεί. Η όψη αυτή είναι ήδη ενεργή από τις αρχές του χρόνου και θα παραμείνει ενεργή μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, Τα αποτελέσματά της ωστόσο, θα συνεχιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κριός

Η εβδομάδα 6-12 Ιανουαρίου χαρακτηρίζεται κάπως δύσκολη για σας καθώς θα πρέπει να αγωνιστείτε για να διατηρήσετε την ισορροπία μεταξύ της οικογένειας και της καριέρας. Πέρα από την έκλειψη και την σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα που ενεργοποιούν αυτούς τους τομείς, η ορθή πορεία του Ουρανού από τις 12/1 σας δίνει την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.  Οι ευκαιρίες που θα προκύψουν αυτό το διάστημα, μπορεί να σας αποφέρουν σημαντικά κέρδη και αναγνώριση, αλλά ίσως χρειαστεί να πάρετε ριζοσπαστικές αποφάσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Υπάρχει επίσης πιθανότητα μετακόμισης ή ανακαίνισης ακινήτου ή επενδύσεων σε ακίνητα.

Ταύρος

Η επικοινωνία σας και οι σχέσεις σας με τους άλλους είναι το βασικό σας μέλημα την εβδομάδα που ακολουθεί. Η έκλειψη της Σελήνης μπορεί να αυξάνει την ευαισθησία σας, παράλληλα όμως σας προτρέπει να διασκεδάσετε. Επιπλέον η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα, ίσως σας παροτρύνει να ταξιδέψετε, να διευρύνετε τις γνώσεις σας ή ακόμα και να αλλάξετε τις αντιλήψεις σας. Κάποιοι από σας είναι πιθανό να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους ή να αποδεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό. Δουλειές που σχετίζονται με το διαδίκτυο, μπορούν επίσης να ξεκινήσουν αυτό το διάστημα και να σας αποφέρουν σημαντικά οφέλη καθώς η ορθή πορεία του Ουρανού από τις 12/1 ευνοεί αυτά τα θέματα.

Δίδυμοι

Αξιοσημείωτες αλλαγές αναμένονται στα οικονομικά σας την εβδομάδα 6-12 Ιανουαρίου. Τόσο η έκλειψη Σελήνης όσο και η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα, σας παροτρύνουν να διαχειριστείτε καλύτερα τα εισοδήματά σας. Επιπλέον, είναι πιθανό να έχετε κέρδη μέσα από κληρονομιές, επενδύσεις ή κεφάλαια τρίτων. Η ορθή πορεία του Ουρανού από τις 12/1 σας βοηθά να αντιμετωπίσετε φόβους και εμμονές και να προγραμματίσετε αλλαγές που θα επηρεάσουν θετικά την εξέλιξή σας αλλά και τα επαγγελματικά σας.

Καρκίνος

Η σεληνιακή έκλειψη διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο στις 10/1. Δεδομένου ότι η Σελήνη είναι κυβερνήτης σας, πρόκειται για μια σημαντική επιρροή. Έτσι, το διάστημα αυτό θα συμβούν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας που θα επηρεάσουν την προσωπικότητά σας και τις σχέσεις σας. Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις σας ή ακόμα και στο γάμο σας. Αυτό βέβαια είναι πιο πιθανό να συμβεί σε τοξικές, φθαρμένες σχέσεις που δεν λειτουργούν πια. Σ’ αυτή την περίπτωση ο χωρισμός φαίνεται να είναι μονόδρομος. Δεν αποκλείεται όμως, να συνάψετε ένα νέο επαγγελματικό συνεταιρισμό που θα σας ευνοήσει μελλοντικά.  Επιφυλακτικοί θα πρέπει να είστε σε άτομα από το παρελθόν που επιστρέφουν στη ζωή σας και που πιθανότατα δεν αξίζουν δεύτερη ευκαιρία.

Λέων

Η έκλειψη της Σελήνης που διαμορφώνεται στις 10 Ιανουαρίου, επηρεάζει την υγεία και τη διάθεσή σας. Αν υπάρχουν θέματα υγείας που έχετε παραμελήσει, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα αντιμετωπίσετε και να τα θεραπεύσετε. Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα επηρεάζει τα επαγγελματικά σας. Αν είστε υπεύθυνοι και ευσυνείδητοι τώρα είναι η ώρα της ανταμοιβής. Αν θέλετε να αλλάξετε τη δουλειά σας ή να αναζητήσετε μια νέα θέση εργασίας, μπορείτε να το πετύχετε τώρα καθώς η ορθή πορεία του Ουρανού, βάζει τέλος στα εμπόδια που αντιμετωπίζατε στην σταδιοδρομία σας τους τελευταίους μήνες.

Παρθένος

Η σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 10/1 επηρεάζει το φιλικό σας κύκλο και τους αγαπημένους σας. Είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές σ’ αυτούς τους τομείς την ερχόμενη εβδομάδα και δεν αποκλείεται να απομακρυνθείτε από άτομα που αποδείχθηκαν ακατάλληλα για σας. Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα μπορεί να “ξεθάψει” παλιούς έρωτες και σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κάνετε κι εκεί ένα ξεκαθάρισμα. Για όσους διατηρείτε σταθερές σχέσεις, μια εγκυμοσύνη αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανή. Η ορθή πορεία του Ουρανού από τις 12/1, μπορεί να φέρει σε πολλούς από σας νέες επαγγελματικές προτάσεις από το εξωτερικό.

Ζυγός

Η σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 10/1 ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας. Δεδομένου ότι οι εκλείψεις σχετίζονται με αλλαγές, ίσως αυτό το διάστημα αποφασίσετε να κάνετε μια στροφή στα επαγγελματικά σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προκύψουν ευκαιρίες που θα σας παροτρύνουν σε κάτι τέτοιο. Οι αλλαγές αυτές είναι πιθανό να επηρεάσουν και τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας όπου πραγματοποιείται η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα. Ίσως η νέα καριέρα σας απαιτεί να μετακομίσετε σε μια άλλη περιοχή. Με την ορθή πορεία του Ουρανού στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 12/1 είναι επίσης πιθανό να κάνετε μια αγοραπωλησία.

Σκορπιός

Η πανσέληνος-έκλειψη που διαμορφώνεται στις 10/1 επηρεάζει τον άξονα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με γνώσεις και ταξίδια. Έτσι, αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό να παρακολουθήσετε μια εκπαίδευση ή αποκτήσετε ένα δίπλωμα. Η σύνοδος που σχηματίζει ο Κρόνος με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας και θα πρέπει να  εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας ή τα καινούργια πρόσωπα που γνωρίζετε καθώς μπορεί να επηρεάσουν θετικά το μέλλον σας. Η ορθή πορεία του Ουρανού από τις 12/1 βάζει τέλος σε τυχόν εμπόδια στις σχέσεις σας και δίνει την δυνατότητα στους αδέσμευτους να δημιουργήσουν μια νέα σχέση.

Τοξότης

Τόσο η σεληνιακή έκλειψη όσο και η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα επηρεάζουν τον άξονα των οικονομικών σας. Αυτό σημαίνει ότι την εβδομάδα 6-12 Ιανουαρίου μπορεί να υπάρξει αξιοσημείωτη βελτίωση στα εισοδήματά σας. Θα πρέπει φυσικά κι εσείς να περιορίσετε τις σπατάλες και να σκεφτείτε την αποταμίευση τώρα που σας ευνοούν οι συνθήκες. Η ορθή πορεία του Ουρανού από τις 12/1 ευνοεί τα επαγγελματικά σας, την επικοινωνία με τους ανωτέρους σας αλλά και τους συναδέλφους σας. Βελτίωση θα υπάρξει και σε τυχόν θέματα υγείας.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα 6-12 Ιανουαρίου θεωρείται πολύ σημαντική για σας καθώς η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα διαμορφώνεται στο ζώδιό σας. Επιπλέον, ο Κρόνος είναι ο δικός σας κυβερνήτης. Πρόκειται λοιπόν για μια πανίσχυρη ενέργεια που θα τονώσει τη ενεργητικότητά σας και θα σας παροτρύνει σε μια εσωτερική μεταμόρφωση. Με τονισμένη αυτοπεποίθηση, μπορείτε τώρα να χαράξετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Το σύμπαν σας ανοίγει νέους ορίζοντες που θα σας απογειώσουν. Αντίθετα, στις σχέσεις σας θα πρέπει να κάνετε ξεκαθαρίσματα καθώς η σεληνιακή έκλειψη θα αναδείξει προβλήματα που υποβόσκουν και θα αναγκαστείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Σχέσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια, το πιθανότερο είναι ότι θα διαλυθούν. Από την άλλη η ορθή πορεία του Ουρανού στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, ευνοεί νέες γνωριμίες, φλερτ και κατακτήσεις. Δεν αποκλείεται επίσης μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική.

Υδροχόος

Η σεληνιακή έκλειψη διαμορφώνεται στον τομέα της υγείας και της εργασίας στις 10/1. Έτσι, την ερχόμενη εβδομάδα, καλείστε να αντιμετωπίσετε αυξημένα καθήκοντα και ευθύνες. Κάποιοι από σας μπορεί να νιώσετε δυσαρεστημένοι με τις νέες συνθήκες και να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αλλάξετε δουλειά. Με τη σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα μάλιστα ίσως θελήσετε να αποσυρθείτε για λίγο διάστημα και να κάνετε τον απολογισμό σας. Πρόκειται για μια διαδικασία που μπορεί να είναι κάπως δύσκολη για σας, μόνο έτσι όμως θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω ό,τι φρενάρει την πρόοδό σας και να χαράξετε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον. Η ορθή πορεία του κυβερνήτη σας Ουρανού από τις 12/1 βελτιώνει το κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. 

Ιχθύς

Η σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 10/1 μπορεί να προκαλέσει αναταραχές στα αισθηματικά σας. Αν διατηρείτε μια σχέση που δεν λειτουργεί είναι πιθανό να τελειώσει οριστικά. Αντίθετα, αν η σχέση σας είναι καλή μπορεί να γίνει πιο δυνατή αυτό το διάστημα. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρία για μια καινούργια σχέση. Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 12/1 θα δημιουργήσει ανακατατάξεις στον φιλικό τομέα αλλά και στις προσωπικές φιλοδοξίες σας. Είναι πιθανό να γνωρίσετε κάποια άτομα που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Με την ορθή πορεία του Ουρανού από τις 12/1, γίνεστε πιο δραστήριοι και είναι πιθανές ξαφνικές σύντομες αποδράσεις. 

Διαβάστε επίσης – Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Ακολουθείστε με στο Instagram





Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *