Εβδομάδα 3-9 Φεβρουαρίου 2020 | Προβλέψεις

Εβδομάδα 3-9 Φεβρουαρίου

Η εβδομάδα 3-9 Φεβρουαρίου 2020 χαρακτηρίζεται από την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, των διαπραγματεύσεων και του λόγου, στο ζώδιο των Ιχθύων βρίσκεται σε πτώση. Έτσι από αυτή την εβδομάδα, ο διάλογος μπορεί να είναι πιο δύσκολος. Είναι πιθανό να παρερμηνεύουμε τα λόγια των άλλων, ή εμείς οι ίδιοι να μεταδίδουμε λανθασμένα μηνύματα. Ωστόσο, η θετική όψη που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, τον πλανήτη των εκπλήξεων στις 5/2 θα χαλαρώσει το κλίμα. Θα βοηθήσει να εκφραστούμε πιο άμεσα και άνετα και παράλληλα θα μας φέρει ευχάριστες ειδήσεις.

Στις 4 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη διαμορφώνει μια θετική όψη με τον Κρόνο. Η όψη αυτή βοηθά στη σταθερότητα των σχέσεων. Ακόμα και τυχόν δυσκολίες αντιμετωπίζονται με σύνεση και υπομονή, γεγονός που εκτιμάται από τον σύντροφο.

Στις 7 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και των χρημάτων, περνά στο ζώδιο του Κριού. Η ενέργεια της Αφροδίτης στο ζώδιο της πτώσης της είναι αρκετά αντιφατική. Έτσι, μέχρι τις 4 Μαρτίου που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο, είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις στις σχέσεις. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να δημιουργηθούν παρορμητικές σχέσεις χωρίς διάρκεια.

Στις 9 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα. Το φαινόμενο μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό αφού σχηματίζει θετική γωνία με τον Άρη. Ευνοεί τις αισθηματικές υποθέσεις και την δημιουργικότητα. Χρειάζεται ωστόσο προσοχή στα οικονομικά. Στον χάρτη της Πανσελήνου η Αφροδίτη σχηματίζει στενή σύνοδο με τη Λίλιθ, γι’ αυτό καλό είναι να μην δείχνουμε τυφλή εμπιστοσύνη σε νέες γνωριμίες που μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. 

Εβδομάδα 3-9 Φεβρουαρίου – Προβλέψεις για τα Ζώδια

Κριός

Η είσοδος του Ερμή στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, φέρνει στην επιφάνεια αναμνήσεις και σας κάνει να αναπολείτε περασμένους έρωτες. Προσπαθήστε να ελέγξετε τον παρορμητισμό σας και να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 7 του μήνα, η ανάγκη σας για κατάκτηση γίνεται πιο έντονη. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως κυνηγήσετε πολλούς πειρασμούς και πιθανότατα κάποιοι από αυτούς θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά σας. Αν ωστοσο, είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτό μπορεί να έχει συνέπειες στην μόνιμη σχέση σας. Ευτυχώς για σας, η Πανσέληνος σας βοηθά να πάρετε τις αποφάσεις σας και να πετύχετε αυτό που θέλετε περισσότερο. Επαγγελματικά, η εβδομάδα 3-9 Φεβρουαρίου είναι ιδανική για να δείξετε την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

Ταύρος

Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς από αυτή την εβδομάδα. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε περισσότερο και να ανταλλάξετε απόψεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 7/2 η Αφροδίτη περνά στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και ενεργοποιεί το υποσυνείδητό σας. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να αναβιώσει μια παλιά αγάπη. Αν έχετε κλείσει τις εκκρεμότητες με το παρελθόν, ίσως πρόκειται για ένα νέο έρωτα που μπορεί να αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Η πανσέληνος στις 9/2 ολοκληρώνει θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Ίσως ολοκληρώσετε κάποια ζητήματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας.

Δίδυμοι

Την εβδομάδα 3-9 Φεβρουαρίου, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επικοινωνία σας και ειδικότερα με άτομα που δεν γνωρίζετε. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές παρανοήσεις με δυσάρεστες συνέπειες. Ο Ερμής φυσικά είναι δικός σας κυβερνήτης και είναι πολύ πιθανό να μπορέσετε να “ελιχθείτε”  αποφεύγοντας πιθανά προβλήματα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό από τις 7/2,  θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τους φίλους σας. Δεν αποκλείεται όμως να αναπτυχθεί και ένα αίσθημα μέσα στο φιλικό περιβάλλον ή να μετατραπεί μια φιλία σε έρωτα. Η πανσέληνος στις 9 του μήνα, ολοκληρώνει θέματα που σχετίζονται με επικοινωνία, ταξίδια ή εκπαίδευση.

Καρκίνος

Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς σας ανοίγει το δρόμο για ταξίδια και συναναστροφές με ξεχωριστά άτομα. Ίσως κάποια πρόσωπα από το εξωτερικό σας προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες. Επιπλέον, η διέλευση της Αφροδίτης από το ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 7/2, ευνοεί την καριέρα σας και τα νέα ξεκινήματα. Είναι πολύ πιθανό το ερχόμενο διάστημα, να δημιουργήσετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Επιπλέον, η πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 9/2 ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σας. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να βρείτε νέες πηγές εσόδων.

Λέων

Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς από τις 3/2 ευνοεί οικονομικές υποθέσεις και ερωτικές γνωριμίες. Απρόσμενες αλλαγές στα επαγγελματικά σας είναι επίσης πιθανές. Επιπλέον και η Αφροδίτη από το συμβατό ζώδιο του Κριού από τις 7/2, σας ανοίγει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Η Αφροδίτη ωστόσο, μπορεί να φέρει και μια συναρπαστική γνωριμία με ένα αλλοδαπό άτομο ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Στις 9/2 διαμορφώνεται η πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο και βάζει τέλος σε συναισθηματικές ανασφάλειες. Με τη θετική συμμετοχή του Άρη μπορεί να προχωρήσετε στην επισημοποίηση μιας σχέσης. Αν είστε αδέσμευτοι, ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο θα ανοίξει τώρα.

Παρθένος

Στις 3/2 ο κυβερνήτης σας Ερμής περνάει στο πολικό ζώδιο των Ιχθύων και στρέφει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας. Αν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με το σύντροφό σας, θα καταφέρετε τελικά να κάνετε εποικοδομητικούς διαλόγους που θα δυναμώσουν τον έρωτά σας. Η Αφροδίτη από τις 7/2 σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας. Ίσως μάλιστα σας επιστραφούν χρήματα που έχετε δανείσει. Με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 9/2, μπορείτε να κλείσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν και να ξεπεράσετε καταστάσεις που σας πλήγωσαν. Γενικότερα την εβδομάδα 3-9 Φεβρουαρίου φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και μην επιβαρύνετε το πρόγραμμά σας.

Δείτε επίσης: Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Ζυγός

Η διέλευση του Ερμή από τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, βοηθά να διεκπεραιώσετε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Η Αφροδίτη, που κυβερνά το ζώδιό σας, περνά στο πολικό ζώδιο του Κριού στις 7/2 και ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σας. Έτσι, αυτό το διάστημα η σχέση με το σύντροφό σας θα βελτιωθεί. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε κάποιο πρόσωπο και να βρείτε ανταπόκριση. Η Πανσέληνος στις 9/2 σηματοδοτεί αλλαγές στο φιλικό περιβάλλον και νέες φιλικές γνωριμίες.   

Σκορπιός

Ο Ερμής περνά στις 3/2 στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε περισσότερο αλλά και να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας. Αν ασχολείστε με δημιουργικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες μπορεί να έχετε απρόσμενη επιτυχία. Το γεγονός ότι στον τομέα της εργασίας σας περνά η Αφροδίτη από τις 7/2 δείχνει ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και βελτίωση των εσόδων σας. Εξάλλου και η Πανσέληνος στις 9/2 διαμορφώνεται στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας και δείχνει σημαντική άνοδο στην καριέρα σας. Αν είστε αδέσμευτοι ίσως δημιουργήσετε σχέση με κάποιον ανώτερό σας.

Τοξότης

Η εβδομάδα 3-9 Φεβρουαρίου ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Ίσως χρειαστεί να μετακομίσετε ή απλά ασχοληθείτε με γραφειοκρατικές διαδικασίες που σχετίζονται με ακίνητα. Με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 7/2 σας περιμένουν νέες κατακτήσεις. Το γεγονός μάλιστα ότι η Αφροδίτη θα σχηματίσει θετική όψη με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, υποδεικνύει ότι καταναλώνετε μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας στα αισθηματικά σας. Η πανσέληνος στις 9/2 διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα και επηρεάζει τη φιλοσοφία σας. Ίσως αποφασίσετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό και να γνωρίσετε διαφορετικές κουλτούρες. Δεν αποκλείεται επίσης να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια ή να αποκτήσετε ένα δίπλωμα.

Αιγόκερως

Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς από τις 3/2 σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και σας βοηθά να εκφράσετε καλύτερα τις ιδέες σας. Όσοι σκέφτεστε να υπογράψετε συμβάσεις ή άλλα σημαντικά έγγραφα, μπορείτε να το κάνετε μέχρι τις 16/2 που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία. Στις 7/2 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και βοηθά να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με την οικογένειά σας. Το διάστημα αυτό θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας και τον καλλωπισμό του. Κάποιοι από σας μπορεί επίσης να ξεκινήσετε μια εργασία μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. Η πανσέληνος στις 9/2 διαμορφώνεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι πιθανό να ασχοληθείτε με κληρονομικά ζητήματα ή να τακτοποιήσετε φορολογικές εκκρεμότητες.  Το ολόγιομο φεγγάρι μπορεί επίσης να φέρει ένα νέο πάθος στη ζωή σας.

Υδροχόος

Η εβδομάδα 3-9 Φεβρουαρίου ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς. Η διέλευση αυτή θα επηρεάσει τα οικονομικά σας για πολύ καιρό, δεδομένου ότι ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από τις 17/2. Αν έχετε στο μυαλό σας σοβαρές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες είναι προτιμότερο να τις κάνετε πριν τις 16. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα έξοδα. Η Αφροδίτη περνά στον Κριό στις 7/2 και ευνοεί συζητήσεις και συναντήσεις που μπορεί να κρύβουν αξιόλογες ευκαιρίες. Τέλος, η Πανσέληνος στις 9/2 ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει το τέλος ή την αρχή μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή και μιας σχέσης. 

Ιχθύς

Η εβδομάδα 3-9 Φεβρουαρίου ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας. Αν έχετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, προσπαθήστε να τις πάρετε μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου. Στις 17 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και χρειάζεται προσοχή. Στις 7/2 η Αφροδίτη περνά στον τομέα των οικονομικών σας και σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας. Παράλληλα βέβαια, θα έχετε και την τάση να σπαταλήσετε χρήματα γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσετε μια ισορροπία. Η βελτίωση των εισοδημάτων σας μπορεί να σχετίζεται και με μία νέα επαγγελματική πρόταση καθώς η πανσέληνος διαμορφώνεται στον τομέα της εργασίας σας και επιπλέον σχηματίζει θετική όψη με τον Άρη από τον τομέα της καριέρας σας. 

Ακολουθείστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *