Εβδομάδα 21-27 Δεκεμβρίου 2020

εβδομάδα 21-27 Δεκεμβρίου

Προβλέψεις Εβδομάδα 21-27 Δεκεμβρίου 2020 – Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο και η Μεγάλη σύνοδος Δία – Κρόνου ανοίγουν το πλανητικό σκηνικό της νέας εβδομάδας και κάνουν την 21η Δεκεμβρίου μια πανίσχυρη ενεργειακά ημέρα.

Η εβδομάδα 21-27 Δεκεμβρίου προβλέπεται συναρπαστική καθώς πραγματοποιούνται εξαιρετικές όψεις με μόνη εξαίρεση το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα. Ειδικά η πρώτη μέρα της νέας εβδομάδας η 21η Δεκεμβρίου είναι μια πανίσχυρη ενεργειακή ημέρα καθώς στις 12.02 ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω.

Αυτή είναι η ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου, ένα πολύ σημαντικό αστρολογικό γεγονός. Πρόκειται για την μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου και την Αναγέννηση του Ήλιου. Είναι η στιγμή που η μάχη ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως τελειώνει με το φως να κερδίζει και να ανανεώνει τον κόσμο.

Σε όλους τους πολιτισμούς το χειμερινό ηλιοστάσιο θεωρείται πολύ ευνοϊκή στιγμή και πολλοί λαοί τo γιορτάζουν μέχρι και σήμερα. Παραδοσιακά, η μετάβαση από το σκοτάδι στο φως βοηθά να απαλλαγούμε από όλα τα περιττά και να προσελκύσουμε αυτό που θέλουμε. 

Την ίδια μέρα περνά και ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Από αυτή την θέση ο Ερμής μας βοηθά να έχουμε πιο οργανωμένη και στρατηγική σκέψη και να προσηλωθούμε καλύτερα στους στόχους μας. 

Το πιο σημαντικό γεγονός ωστόσο, που φορτίζει αυτή την ημέρα με ιδιαίτερη ενέργεια είναι η μεγάλη σύνοδος Δία – Κρόνου που μας βάζει σε μια νέα περίοδο κατά την οποία θα σημειωθεί ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη.

Σε προσωπικό επίπεδο είναι σημαντικό να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα μας βοηθήσουν να συμβαδίσουμε με τα νέα δεδομένα και να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο. Οι πρωτοποριακές ιδέες ευνοούνται ιδιαίτερα.

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου διαμορφώνεται το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα μια δύσκολη όψη που προκαλεί εντάσεις και βιαιότητα. Αποφύγετε εκνευρισμούς και συγκρούσεις κυρίως με τις αρχές. 

Τέλος, ανήμερα τα Χριστούγεννα σχηματίζεται το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού που βοηθά στη δημιουργία μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας. Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν, ενώ όσοι δουλεύουν αυτή την ημέρα, ίσως έχουν αυξημένα οφέλη. 

Προβλέψεις 21-27 Δεκεμβρίου – Ζώδια

Κριός

Η χαρά και η αισιοδοξία επανέρχονται στη ζωή σας χάρη στη σύνοδο Δία – Κρόνου που διαμορφώνεται την Δευτέρα. Ένας νέος κύκλος ανοίγει και ξαφνικά όλα γίνονται πιο εύκολα για σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την επιρροή για να πετύχετε τους στόχους σας και αγκαλιάστε ό,τι καινούργιο έρχεται στη ζωή σας.

Τη Δευτέρα επίσης ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω, αναγγέλλοντας την επίσημη άφιξη του χειμώνα. Εξαιτίας αυτής της διέλευσης ίσως πιεστείτε προκειμένου να ολοκληρώσετε κάποιες εκκρεμότητες. Τίποτα ωστόσο δεν φαίνεται να σας πτοεί και θα ξεμπερδέψετε πολύ πιο γρήγορα από όσο φαντάζεστε. 

Όλη η εβδομάδα 21-27 Δεκεμβρίου θα κυλήσει όμορφα μέσα στο γιορτινό κλίμα των ημερών. Λίγη προσοχή συνιστάται μόνο την Τετάρτη καθώς το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό.

Ταύρος

Η εβδομάδα 21-27 Δεκεμβρίου ξεκινά με την σύνοδο Δία – Κρόνου που επηρεάζει την επαγγελματική σας πορεία. Η όψη σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στη δουλειά σας που μπορεί να χρειαστούν χρόνο για να ολοκληρωθούν, θα αυξήσουν όμως όχι μόνο το κύρος σας αλλά και τα έσοδά σας.

Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στον Αιγόκερω από την Δευτέρα, σας δίνουν μεγαλύτερη λογική που σας βοηθά να αντιμετωπίσετε κάθε αντιξοότητα. Την Τετάρτη με το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα μπορεί να διαφωνήσετε με προσφιλή σας πρόσωπα, σύντομα όμως το κλίμα θα αποκατασταθεί.

Η ημέρα των Χριστουγέννων θα είναι πολύ όμορφη για σας, και δεν αποκλείονται κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις.

Δίδυμοι

Εξαιρετικά θετική επίδραση έχει για σας η σύνοδος Δία – Κρόνου που διαμορφώνεται την Δευτέρα. Η συγκεκριμένη όψη θα σας φέρει μοναδικές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη ζωή σας ήδη από την εβδομάδα 21-27 Δεκεμβρίου αλλά και τους επόμενους μήνες.

Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολλούς και ισχυρούς υποστηρικτές για να στηρίξουν τους στόχους σας. Την ίδια μέρα η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στον Αιγόκερω σας βοηθούν να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες χωρίς να αποκλείεται να προκύψουν και κάποια ανέλπιστα κέρδη.

Αποφύγετε ωστόσο περιττές σπατάλες την Τετάρτη καθώς το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, μπορεί να φέρει σημαντικές απώλειες. Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται ανήμερα τα Χριστούγεννα, υπόσχεται μια εκπληκτική μέρα ενώ μπορεί να σας επιφυλάσσει και μια ενδιαφέρουσα οικονομική πρόταση.

Καρκίνος

Η μεγάλη σύνοδος Δία – Κρόνου που διαμορφώνεται την Δευτέρα ευνοεί θέματα που σχετίζονται με το σεξ, τα χρήματα και τις κληρονομιές. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί το επόμενο διάστημα να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι το πάθος για το σύντροφό σας θα αναζωπυρωθεί.

Η όψη αυτή τονώνει επίσης την ψυχολογία σας και πλέον νιώθετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Οι αναποδιές όχι μόνο δεν σας τρομάζουν, αλλά σας πεισμώνουν να προσπαθήσετε περισσότερο και σίγουρα θα ανταμειφθείτε γι’ αυτό. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στον Αιγόκερω από την ίδια μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σας σε σχέσεις και συνεργασίες.

Την Τετάρτη χρειάζεται προσοχή καθώς το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα μπορεί να σας “φορτώσει” ευθύνες που θα σας εκνευρίσουν. Ωστόσο, την ημέρα των Χριστουγέννων όλα είναι τέλεια . Ίσως μάλιστα συμφιλιωθείτε με άτομα που έχετε παρεξηγηθεί.

Λέων

Η σύνοδος Δία – Κρόνου που διαμορφώνεται την Δευτέρα ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σας. Αυτό σημαίνει ότι είναι καιρός να αντιμετωπίσετε μια νέα πραγματικότητα και μεγάλες προκλήσεις τους επόμενους μήνες. Αν καταφέρετε να δείτε αυτές τις προκλήσεις σαν ευκαιρίες, θα γίνετε πιο ευτυχισμένοι και πιο σοφοί. 

Οι μάχες που θα κερδίσετε τώρα (με τη βοήθεια του Δία) θα έχουν μακροχρόνια αποτελέσματα. Όσοι ωστόσο διατηρείτε προβληματικές σχέσεις, τώρα θα καταρρεύσουν οριστικά και αυτό είναι για το δικό σας καλό, προκειμένου να βρείτε αυτό που σας αξίζει. Η μεγάλη σύνοδος των δύο πλανητών, μπορεί επίσης να αποκαταστήσει σχέσεις που έχουν τελειώσει και να δημιουργήσει πιο γερές βάσεις αυτή τη φορά.

Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που διαμορφώνεται την Τετάρτη ίσως προκαλέσει κάποιες προστριβές και καλό είναι να συγκρατηθείτε ώστε να μην χαλάσετε την γιορτινή ατμόσφαιρα. Εξάλλου, με τη βοήθεια της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη είναι πιο εύκολο να κατανοήσετε και να συγχωρήσετε τους άλλους.

Παρθένος

Η μεγάλη σύνοδος Δία – Κρόνου που διαμορφώνεται την Δευτέρα, επηρεάζει τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την εργασία και την υγεία. Την εβδομάδα 21-27 Δεκεμβρίου αλλά και τους επόμενους μήνες, το πιο σημαντικό από όλα είναι να μην αγχώνεστε.

Ακόμα και αν προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας, εμπιστευτείτε την εσωτερική σας δύναμη και μην αφήσετε τον φόβο να σας κατακλύσει. Σε κάθε περίπτωση τώρα είναι μια περίοδος που μπορείτε να κάνετε πολλά για τον εαυτό σας. Για παράδειγμα μπορείτε να βελτιώσετε τη διατροφή σας να ξεκινήσετε μια αθλητική δραστηριότητα και γενικά να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Άλλωστε ακόμα κι αν ο Κρόνος προσπαθήσει να σας βάλει “τρικλοποδιές”, υπάρχει και ο Δίας που σας βοηθά να ξεπεράσετε τα πάντα. Επιπλέον, η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή αλλά και του Ήλιου στον Αιγόκερω από τη Δευτέρα, σας δίνουν ζωτικότητα, ενθουσιασμό και διάθεση να ζήσετε τα πάντα. Ανήμερα τα Χριστούγεννα μάλιστα, το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού υπόσχεται μια εξαιρετική ατμόσφαιρα με φίλους και αγαπημένους.

Ζυγός

Η εβδομάδα 21-27 Δεκεμβρίου ξεκινά με τη σύνοδο Δία – Κρόνου που διαμορφώνεται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Χάρη σ’ αυτή την όψη, τους επόμενους μήνες μπορείτε να περιμένετε μεγάλες χαρές σε θέματα που σχετίζονται με αγάπη, παιδιά, δημιουργικότητα ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Τώρα κρίνεται σκόπιμο να προσπαθήσετε περισσότερο ή ακόμα και να ρισκάρετε προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να αποκομίσετε οφέλη. Στον αισθηματικό τομέα αν είστε δεσμευμένοι, θα δείτε τη σχέση σας να αναζωογονείται, ενώ αν είστε ελεύθεροι θα βρείτε το άλλο σας μισό.

Την Δευτέρα επίσης είναι το χειμερινό ηλιοστάσιο καθώς ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω. Μαζί με τον Ερμή μπορεί να σας δημιουργήσουν μια αίσθηση νοσταλγίας ή ίσως την ανάγκη να απολαύσετε περισσότερο τη θαλπωρή του σπιτιού.

Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα την Τετάρτη μπορεί να σας προκαλέσει έντονο εκνευρισμό και θα πρέπει να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας ώστε να αποφύγετε ρήξεις. Ωστόσο οι επόμενες μέρες καθώς και τα Χριστούγεννα, αναμένονται εξαιρετικά ευχάριστες. 

Σκορπιός

Η μεγάλη σύνοδος Δία – Κρόνου που διαμορφώνεται τη Δευτέρα, μπορεί να είναι κάπως δύσκολη για σας, σίγουρα όμως έχει να σας διδάξει πράγματα που θα σας βοηθήσουν. Η συγκεκριμένη όψη αποτελεί για σας μια μετάβαση από το παρελθόν στο μέλλον σε γεγονότα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια.

Αν για παράδειγμα είναι η ώρα να εγκαταλείψετε το πατρικό σας για να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια ίσως αυτή η μετάβαση αποδειχθεί δύσκολη για σας. Δεν αποκλείεται επίσης να πρόκειται για έναν χωρισμό που θα σας “ξεβολέψει” μέχρι να βρείτε ένα νέο χώρο. Μπορεί επίσης να πρόκειται για την επιστροφή κάποιου προσώπου που θέλει να ξαναμπεί στη ζωή σας.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για αλλαγές που αν και δύσκολες, σας ανοίγουν το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον. Εξάλλου, η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στον Αιγόκερω από την Δευτέρα τονίζει το επικοινωνιακό σας χάρισμα και σας βοηθά να χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο κάθε πρόκληση.

Λίγη προσοχή χρειάζεται την Τετάρτη που το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Πλούτωνα με τον Άρη μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις στη δουλειά σας. Την ημέρα των Χριστουγέννων όμως, σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. 

Τοξότης

Ο κυβερνήτης σας Δίας συναντιέται με τον Κρόνο την Δευτέρα στο ζώδιο του Υδροχόου. Πρόκειται για μια θετική επιρροή για σας, καθώς όχι μόνο την εβδομάδα 21-27 Δεκεμβρίου αλλά και τους επόμενους μήνες, θα μπορείτε να εκφράζεστε περισσότερο και να νιώθετε πιο ελεύθεροι.

Καλό είναι ωστόσο να μην εκμεταλλευτείτε αρνητικά αυτό το γεγονός, κυνηγώντας εφήμερες περιπέτειες, ειδικά αν έχετε μια μόνιμη σχέση. Αντίθετα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας ταλέντο για να εξασφαλίσετε μια καλύτερη εργασία αν το επιθυμείτε.

Την Δευτέρα επίσης ο Ήλιος και ο Ερμής εγκαταλείπουν το ζώδιό σας και περνούν στον Αιγόκερω, από όπου θα ευνοήσουν τα οικονομικά σας. Ανήμερα τα Χριστούγεννα μάλιστα, το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να σας φέρει μια ανέλπιστη επαγγελματική πρόταση. 

Αιγόκερως

Η μεγάλη σύνοδος Δία – Κρόνου που διαμορφώνεται τη Δευτέρα υπόσχεται προκλήσεις και οφέλη στα οικονομικά σας. Την εβδομάδα 21-27 Δεκεμβρίου αλλά και τους επόμενους μήνες ο Δίας θα σας φέρει περισσότερη τύχη στα χρήματα αλλά παράλληλα ο Κρόνος συνιστά να δείξετε πειθαρχία, προκείμενου να πετύχετε τα καλύτερα.

Εκτιμήστε προσεκτικά κάθε πρόκληση και ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και “αρπάξτε” αυτές που αξίζουν. Τη Δευτέρα επίσης ο Ήλιος αλλά και ο Ερμής περνούν στο δικό σας ζώδιο, γεγονός που σας παροτρύνει να αναπτύξετε και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Αυξημένη προσοχή χρειάζεται την Τετάρτη που ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη.

Η όψη αυτή είναι αρκετά επικίνδυνη και μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και προστριβές στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ωστόσο τα Χριστούγεννα, ο Ερμής και ο Ουρανός σχηματίζουν μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σας, γεγονός που εγγυάται διασκέδαση, χαρά αλλά και εκπλήξεις.

Υδροχόος

Η μεγάλη σύνοδος Δία – Κρόνου διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο μετά από αρκετούς αιώνες. Πρόκειται λοιπόν όπως καταλαβαίνετε για ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό γεγονός. Αυτό που θα αρχίζει να αλλάζει από την εβδομάδα 21-27 Δεκεμβρίου αλλά και τους επόμενους μήνες είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Ο χαρακτήρας, η εμφάνισή σας και το στυλ σας γενικότερα.

Γνωρίζοντας ότι είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εποχής, καλό θα είναι να υιοθετήσετε ό,τι καλύτερο μπορείτε και να αποβάλλετε κάθε “κακό” στοιχείο του χαρακτήρα σας. Έτσι, θα αποκομίσετε τα μεγαλύτερα οφέλη με μακροχρόνια αποτελέσματα. Τη Δευτέρα επίσης έρχεται επίσημα ο χειμώνας με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω.

Μαζί με τον Ερμή θα σας δημιουργήσουν μια αίσθηση για απομόνωση ή τουλάχιστον θα προτιμήσετε την παρέα των οικείων σας και θα αποφύγετε τις πολλές κοινωνικές επαφές. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, δεδομένης της πανδημίας. Μπορείτε να απολαύσετε την ημέρα των Χριστουγέννων με το οικογενειακό περιβάλλον συζητώντας τα καλύτερα που έρχονται.

Ιχθύς

Είναι η σύνοδος Δία – Κρόνου που διαμορφώνεται τη Δευτέρα ή είναι το χειμερινό ηλιοστάσιο την ίδια μέρα που σας φορτίζει με συναισθήματα και ανασφάλειες; Είναι ένας συνδυασμός πολλών πλανητικών επιρροών (ακόμα και η παρουσία του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα στο ζώδιό σας) που επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή σας.

Μέσα σ’ αυτόν τον κυκεώνα, αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε τις δυνάμεις και τις ικανότητές σας. Έτσι, θα εξασφαλίσετε μια νέα σταθερότητα στη ζωή σας ξεκινώντας από την εβδομάδα 21-27 Δεκεμβρίου αλλά και τους επόμενους μήνες.

Αντιμετωπίστε τους φόβους σας! Αν φοβάστε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, οπλιστείτε με θάρρος και προχωρήστε. Αν σας απασχολεί η εξέλιξη μιας σημαντικής σχέσης, πάρτε πρωτοβουλίες. Από τη δική σας δράση θα έρθει η αλλαγή και θα αλλάξει το πεπρωμένο σας.

Την Τετάρτη το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα μπορεί να επιφέρει κάποιες οικονομικές απώλειες, μπορεί όμως να σας φέρει και κέρδη που δεν περιμένετε. Ανήμερα τα Χριστούγεννα, αναμένεται αυξημένη επικοινωνία με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, γεγονός που θα τονώσει το ηθικό σας.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *