Εβδομάδα 14-20 Οκτωβρίου 2019 | Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Εβδομάδα 14-20 Οκτωβρίου 2019

Κριός – Εβδομάδα 14-20 Οκτωβρίου 2019

Η Πανσέληνος διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο λίγα λεπτά μετά την έναρξη της νέας εβδομάδας. Οι δυσμενείς όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα σηματοδοτούν πίεση και αλλαγές στα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ωστόσο οι αλλαγές αυτές είναι απαραίτητες προκειμένου να διαμορφώσετε ένα καλύτερο μέλλον, όπως υποδηλώνει η θετική συμμετοχή του Δία. Οι θετικές όψεις που σχηματίζουν ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό στις 16 και 20 του μήνα, υπόσχονται οικονομική ανάκαμψη.

Ταύρος – 14-20 Οκτωβρίου 2019

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται λίγα λεπτά μετά την έναρξη της νέας εβδομάδας, σας ωθεί σε μια ενδοσκόπηση. Οι δυσμενείς όψεις που διαμορφώνει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, σας βοηθούν να “εντοπίσετε” τις επιθυμίες σας και να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη και ο Ερμής από το πολικό ζώδιο του Σκορπιού, σχηματίζουν θετικές όψεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και φέρνουν μια νέα ισορροπία στις σχέσεις σας. Νέες γνωριμίες θα σταθεροποιηθούν με την πάροδο του χρόνου.

Δίδυμοι Εβδομάδα 14-20 Οκτωβρίου 2019

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στο ζώδιο του Κριού. Το γεμάτο φεγγάρι σχηματίζει αρνητικές όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και θετική με τον Δία. Έτσι, ίσως αντιμετωπίσετε κάποια πίεση σε θέματα που σχετίζονται με συλλογικές δραστηριότητες, με τις φιλοδοξίες ή με το φιλικό σας κύκλο. Κάποιες αλλαγές ίσως κρίνονται απαραίτητες προκειμένου να ανακτήσετε την αισιοδοξία και την ψυχική ηρεμία σας. Οι θετικές όψεις που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Ερμής αλλά και η Αφροδίτη στις 16 και 20 του μήνα, ευνοούν τα επαγγελματικά και την υγεία σας. Αλλαγές στην εμφάνισή σας ευνοούνται επίσης αυτό το διάστημα.

Καρκίνος 

Η καριέρα σας είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της νέας εβδομάδας σχηματίζει αρνητικές όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα αλλά και θετική με τον Δία. Έτσι, κρίνονται απαραίτητες κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Ίσως ένα κεφάλαιο κλείσει οριστικά και βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιό σας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το συμβατό ζώδιο του Σκορπιού διαμορφώνουν θετικές γωνίες στις 16 και 20 του μήνα, και εγγυώνται επιτυχία στις προσπάθειές σας. Επιπλέον, για τους αδέσμευτους μια νέα σχέση είναι πολύ πιθανή.

Λέων Εβδομάδα 14-20 Οκτωβρίου 2019

Η Πανσέληνος διαμορφώνεται λίγα λεπτά μετά την έναρξη της νέας εβδομάδας στο συμβατό ζώδιο του Κριού. Οι αρνητικές γωνίες που διαμορφώνει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, δείχνουν πίεση και αλλαγές σε ζητήματα που σχετίζονται με τα ταξίδια, νομικές υποθέσεις, επαφές με αλλοδαπούς ή σπουδές. Είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να ανακαλύψετε μια νέα πορεία που σας ταιριάζει περισσότερο. Η θετική συμμετοχή του Δία εγγυάται θετικά αποτελέσματα σε κάθε νέο εγχείρημα. Ο Ερμής και η Αφροδίτη, διαμορφώνουν θετικές όψεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, γεγονός που ευνοεί τις σχέσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Παρθένος Εβδομάδα 14-20 Οκτωβρίου 2019

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού διαμορφώνεται λίγα λεπτά μετά την έναρξη της νέας εβδομάδας. Το γεμάτο φεγγάρι σχηματίζει αρνητικές όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, γεγονός που σηματοδοτεί πίεση και αλλαγές σε οικονομικές διαπραγματεύσεις. Ένας συμβιβασμός ή/και η βοήθεια της οικογένειάς σας μπορεί να αλλάξει την κατάσταση προς όφελός σας. Ο κυβερνήτης σας Ερμής και η Αφροδίτη από το φιλικό ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζουν θετικές όψεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και φέρνουν ευχάριστες συζητήσεις και διασκεδάσεις με φίλους. 

Ζυγός Εβδομάδα 14 Οκτωβρίου – 20 Οκτωβρίου 2019

Δύσκολα ξεκινά για σας η νέα εβδομάδα, καθώς η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο του Κριού, σας καλεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεών σας. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να διακόψετε οριστικά σχέσεις που δεν λειτουργούν ώστε να δημιουργήσετε χώρο για κάτι καινούργιο που σαφώς θα είναι πιο συναρπαστικό. Η δική σας Αφροδίτη αλλά και ο Ερμής σχηματίζουν αρκετές θετικές γωνίες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, γεγονός που ευνοεί τα οικονομικά σας. 

Σκορπιός 

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού διαμορφώνεται λίγα λεπτά μετά την έναρξη της καινούργιας εβδομάδας. Το ολόγιομο φεγγάρι σχηματίζει αρνητικές γωνίες με τον Κρόνο και τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, γεγονός που σηματοδοτεί αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Δεν αποκλείεται οι αλλαγές να σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας και παρόλο που μπορεί να νιώσετε μια πίεση αρχικά, θα πρέπει να ξέρετε ότι όλα συμβαίνουν για το καλύτερο. Ο Ερμής και η Αφροδίτη που βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο, διαμορφώνουν αρκετές θετικές γωνίες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και σας βοηθούν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Τοξότης Εβδομάδα 14-20 Οκτωβρίου 2019

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται λίγα λεπτά μετά την έναρξη της νέας εβδομάδας, διαμορφώνει αρνητικές γωνίες με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Έτσι, οι επόμενες μέρες μπορεί να είναι κάπως κουραστικές για σας, για τις σχέσεις σας αλλά και για τα οικονομικά σας. Η θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σας Δία ωστόσο, μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε την ισορροπία. Οι θετικές όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης κατά την διάρκεια της εβδομάδας, ενισχύουν τη διαίσθηση και τη διορατικότητά σας και σας βοηθούν να χειριστείτε κάποια οικογενειακά προβλήματα. 

Αιγόκερως Εβδομάδα 14 – 20 Οκτωβρίου 2019

Η Πανσέληνος στον Κριό διαμορφώνεται λίγα λεπτά μετά την έναρξη της νέας εβδομάδας. Η αρνητική συμμετοχή του Κρόνου και του Πλούτωνα, μπορεί να δημιουργήσει πίεση στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως είναι απαραίτητες κάποιες αλλαγές που θα επαναφέρουν την αρμονία. Οι θετικές όψεις που σχηματίζουν ο Ερμής και η Αφροδίτη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, σας βοηθούν να ανανεώσετε τον φιλικό σας κύκλο, να διασκεδάσετε αλλά και να πετύχετε κάποιους στόχους σας.

Υδροχόος Εβδομάδα 14-20 Οκτωβρίου 2019

Η Πανσέληνος στον Κριό διαμορφώνεται λίγα λεπτά μετά την είσοδο της καινούργιας εβδομάδας. Οι δύσκολες γωνίες Κρόνου και Πλούτωνα, θα δημιουργήσουν εντάσεις στην επικοινωνία σας και ίσως είναι προτιμότερο να αναβάλλετε σημαντικές συζητήσεις. Αν αυτό είναι αδύνατο, μπορείτε να πετύχετε θετικά αποτελέσματα δημιουργώντας μια ειρηνική και ήρεμη ατμόσφαιρα, διατηρώντας παράλληλα τη διπλωματία σας. Εξάλλου, οι θετικές γωνίες του Ερμή και της Αφροδίτης κατά την διάρκεια της εβδομάδας, ευνοούν ιδιαίτερα την καριέρα σας. 

Ιχθείς 

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο στον Κριό που επηρεάζει τα οικονομικά σας. Οι δυσμενείς γωνίες με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, μπορεί να σας δημιουργήσουν αρκετή πίεση. Κρίνεται απαραίτητο να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη διαχείρισή σας. Η θετική συμμετοχή του Δία, μπορείτε να φέρει και σημαντικά κέρδη, γι’ αυτό δεν πρέπει να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες.  Οι θετικές όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης από το συμβατό ζώδιο του Σκορπιού, τονώνουν την αισιοδοξία σας.  Επιπλέον, σας δίνουν την ευκαιρία να προγραμματίσετε κάποια ταξίδια.

Ακολουθείστε με στο Instagram

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *