Εβδομάδα 14-20 Ιουνίου 2021

εβδομάδα 14-20 ιουνίου

Η εβδομάδα 14-20 Ιουνίου ξεκινά με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η όψη αυτή προκαλεί σύγχυση και παρανόηση και μας κάνει ευάλωτους σε απάτες και εξαπατήσεις. Επηρεάζει ιδιαίτερα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς) και ειδικότερα όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 13/3, 14/6, 16/9 και 15/12.

Την Τρίτη 15 Ιουνίου διαμορφώνεται το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού, που έχει αναλυθεί στην ατζέντα του μήνα. Πρόκειται για μια αρκετά εκρηκτική όψη που διαρκεί σχεδόν όλο το 2021 και ήδη έχει γίνει εμφανές καθώς οι ειδήσεις για δολοφονίες, βιασμούς και καταστροφές βρίσκονται σε καθημερινή βάση.

Ιδιαίτερα προσεκτικά θα πρέπει να είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και ειδικότερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 2/2, 3/5, 5/8 και 5/11. 

Η υπόλοιπη εβδομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί καλή, με τη Σελήνη να περνάει στο αρμονικό ζώδιο του Ζυγού από τις 18, από όπου μας προτρέπει να ασχοληθούμε με την συντροφικότητα και τον καλλωπισμό. 

Εβδομάδα 14-20 Ιουνίου 2021- Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα και Κρόνου – Ουρανού που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Το μεν πρώτο επηρεάζει την επικοινωνία σας και μπορεί να προκαλέσει προστριβές γι’ αυτό θα πρέπει να είστε όσο πιο σαφείς μπορείτε στις συναναστροφές σας.

Το δεύτερο τετράγωνο επηρεάζει μπορεί να προκαλέσει οικονομικές απώλειες γι’ αυτό συνιστάται να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ακόμα και με πρόσωπα που θεωρείτε απόλυτα αξιόπιστα. Στις 18, η Σελήνη περνά στο πολικό ζώδιο του Ζυγού και φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σας. Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία να συσφίξετε τις σχέσεις με τους αγαπημένους σας. Για τους αδέσμευτους ένα νέο φλερτ είναι πολύ πιθανό. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με δυο τετράγωνα που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα είναι πιθανό να προκαλέσει οικονομικές απώλειες γι’ αυτό αποφύγετε επικίνδυνα ρίσκα ή άλλου είδους συναλλαγές που θα σας ζημιώσουν. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού από την άλλη, επηρεάζει ιδιαίτερα όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 3 Μαίου.

Η όψη αυτή θα πυροδοτήσει αλλαγές στην καριέρα σας, χωρίς να αποκλείεται να είστε εσείς οι ίδιοι αυτοί που θα αναθεωρήσετε την πορεία σας. Ό,τι κι αν σκέφτεστε κάνετε καλό είναι να το μελετήσετε πολύ καλά. Η είσοδος της Σελήνης στον τομέα της εργασίας σας από τις 18, θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σας διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα τα ξημερώματα της Δευτέρας και σας δημιουργεί μια σύγχυση ως προς την επαγγελματική σας πορεία. Ακόμα κι αν είστε απογοητευμένοι, καλό είναι να μην προβείτε σε καμία ενέργεια αυτό το διάστημα, αφού το πιθανότερο είναι ότι θα το μετανιώσετε.

Από την άλλη το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού που βρίσκεται σε επιρροή καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας 14-20 Ιουνίου, όχι μόνο δεν σας επηρεάζει αρνητικά αλλά μπορεί και να σας φέρει μια ανέλπιστη πρόταση που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τη ζωή σας. Στις 18, η Σελήνη περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού και σας δίνει την ευκαιρία να ξεσκάσετε, να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται τα ξημερώματα της Δευτέρας, δεν σας απειλεί άμεσα, μπορεί ωστόσο να σας δημιουργήσει εσωτερικές ανησυχίες ή/και οικονομική ανασφάλεια. Φροντίστε να μην “ξεσπάσετε” σε λάθος ανθρώπους που δεν σας φταίνε. Από την άλλη, με το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού που θα βρίσκεται σε επιρροή όλη την εβδομάδα 14-20 Ιουνίου, είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε μια απρόσμενη πρόταση συνεργασίας που πρόκειται να βελτιώσει τις αποδοχές σας.

Γι’ αυτό συνιστάται να μελετήστε προσεκτικά τις συνθήκες, προτού βιαστείτε να την απορρίψετε. Στις 18 Ιουνίου, η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού και σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα 14-20 Ιουνίου ανοίγει την αυλαία της με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που σας βρίσκει σε πλήρη “σύγχυση”. Ίσως θα πρέπει να κάνετε κάποιες επιλογές για τις οποίες όχι μόνο δεν είστε σίγουροι, αλλά υπάρχουν και “καλοθελητές” που προσπαθούν να σας δελεάσουν ή να σας παρασύρουν. Καλό είναι λοιπόν να αποφύγετε περιττές συμβουλές και να αναβάλλετε αποφάσεις για τις οποίες μάλλον θα μετανιώσετε.

Επιπλέον, το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού που θα βρίσκεται σε ισχύ καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας είναι πιθανό να πυροδοτήσει ραγδαίες εξελίξεις είτε στα επαγγελματικά σας είτε στην προσωπική σας ζωή, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Αυγούστου. Σ’ αυτή την περίπτωση καλό είναι να αποδεχτείτε κάθε καθοριστική αλλαγή που έρχεται στο δρόμο σας, καθώς μπορεί τώρα να σας φαίνεται “βουνό” στην πορεία όμως θα σας βγει σε καλό. Μετά τις 18, η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε με φιλικά σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται τα ξημερώματα της Δευτέρας, επηρεάζει ιδιαίτερα όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 16/9. Ειδικά εσείς θα πρέπει να αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά σας, καθώς βρίσκεστε σε μια περίοδο σύγχυσης κατά την οποία δεν μπορείτε να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Εξάλλου, το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού που θα βρίσκεται σε ισχύ όλη την εβδομάδα 14-20 Ιουνίου, θα φέρει στο δρόμο σας προτάσεις ή κάποιες τυχαίες συνθήκες που θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που έχουν τελματώσει. Μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός σχηματίζει τρίγωνο με το ζώδιό σας και επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις ειδικά σε όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 5 Σεπτεμβρίου. Από τις 18, η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού από όπου ευνοεί τα οικονομικά σας μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται τα ξημερώματα της Δευτέρας, παρόλο που δεν σας επηρεάζει αρνητικά, ίσως σας δημιουργήσει προβληματισμό σχετικά με την επαγγελματική σας πορεία. Αν αναζητάτε μια νέα εργασία, ίσως προκύψουν διαφορετικές προτάσεις που φαίνονται εξίσου ενδιαφέρουσες και μπείτε σε δίλημμα. Κάτι παρόμοιο υπαινίσσεται και το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού που θα βρίσκεται σε ισχύ καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας 14-20 Ιουνίου.

Το γεγονός ωστόσο ότι τόσο ο Ήλιος όσο και ο Κρόνος βρίσκονται σε συμβατά ζώδια, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει, οπότε μην ανησυχείτε άδικα. Οι συνθήκες ή η τύχη θα σας οδηγήσουν εκεί που πρέπει. Στις 18, η Σελήνη περνάει στο δικό σας ζώδιο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κρατήσει ψηλά το ηθικό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στον πέμπτο οίκο του ωροσκοπίου σας διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ήλιο νωρίς τα ξημερώματα της Παρασκευής και παρόλο που φαίνεται να πλέετε σε πελάγη ευτυχίας, κάτι σας ανησυχεί. Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερους από έναν υποψήφιους συντρόφους, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι ίσως μια απρόσμενη εγκυμοσύνη σας σας βάλει σε σκέψεις.

Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού από την άλλη που θα βρίσκεται σε ισχύ όλη την εβδομάδα 14-20 Ιουνίου, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Νοεμβρίου. Η συγκεκριμένη όψη θα φέρει ξαφνικά στην επιφάνεια οικογενειακά προβλήματα που ήδη υπάρχουν αλλά δεν έχουν αντιμετωπιστεί ριζικά. Για όσους διατηρούν έναν φθαρμένο γάμο ίσως αυτή η όψη πυροδοτήσει την οριστική διάλυσή του. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που ανοίγει την αυλαία της εβδομάδας, επηρεάζει ιδιαίτερα το δικό σας ζώδιο και χρειάζεται αρκετή προσοχή ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 15/12. Η όψη αυτή μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και προβλήματα τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στις συνεργασίες σας. Εξίσου επικίνδυνο θεωρείται και το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού που θα βρίσκεται σε ισχύ όλη την εβδομάδα 14-20 Ιουνίου.

Παρόλο που ο Κρόνος διαμορφώνει θετική όψη με το ζώδιό σας, συνολικά η όψη μπορεί να σας κάνει περισσότερο ευέξαπτους και να δημιουργήσει προστριβές και εντάσεις με συναδέλφους, που δύσκολα θα γεφυρωθούν. Κάτι τέτοιο μπορεί να επηρεάσει την παραμονή σας στην εργασία σας, γι’ αυτό φροντίστε να ελέγχετε τον εκνευρισμό σας. Στις 18 Ιουνίου, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και μέχρι την Κυριακή σας δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να ξεχάσετε τα προβλήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται τα ξημερώματα της Δευτέρας, σας ανοίγει τον δρόμο για εξόδους και επαφές με άτομα που έχετε να δείτε καιρό καθώς και για νέες γνωριμίες. Ωστόσο, πολλές από αυτές τις αυτές πιθανότατα δεν θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, οπότε καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι ώστε να μην απογοητευτείτε. Αν εργάζεστε, φροντίστε να διατηρήσετε ένα αρμονικό κλίμα στη δουλειά σας και αποφύγετε άσκοπες εντάσεις και διαπληκτισμούς.

Από την άλλη, το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Κρόνος με τον απρόβλεπτο Ουρανό και που θα βρίσκεται σε ισχύ όλη την εβδομάδα 14-20 Ιουνίου, σας επιφυλάσσει εκπλήξεις στα οικονομικά σας. Το γεγονός ότι ο Ουρανός βρίσκεται σε ένα απόλυτο συμβατό ζώδιο με το δικό σας, μπορεί να σας φέρει απρόσμενες πηγές εσόδων ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 3/1. Η ίδια όψη μπορεί να φέρει επίσης έναν απρόσμενο έρωτα. Από τις 18 Ιουνίου η Σελήνη περνάει στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας και σας δίνει την ευκαιρία να διακριθείτε στην δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται τα ξημερώματα της Δευτέρας, επηρεάζει περισσότερο όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 12/2. Το γεγονός ότι ο Ήλιος από το συμβατό ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει καλή όψη με το ζώδιό σας, σηματοδοτεί ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα ή και νέες γνωριμίες στους αδέσμευτους. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα ωστόσο συνιστά να προσέχετε τα οικονομικά σας και να αποφύγετε σπατάλες οι οποίες θα σας κοστίσουν ακριβά.

Εξαιρετικά σημαντικό για σας είναι το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού καθώς και οι δυο πλανήτες κυβερνούν το δικό σας ζώδιο. Αυτό δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική στην όψη και επηρεάζει ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 2/2. Η όψη θα αναδείξει προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον τα οποία δεν έχουν αντιμετωπιστεί κατάλληλα και θα πρέπει τώρα να διευθετηθούν. Αν υπάρχουν ηλικιωμένα μέλη με προβλήματα υγείας, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Από τις 18, η Σελήνη περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού και σας βοηθά να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες ή και να προγραμματίσετε ένα ταξίδι.

ΙΧΘΥΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας με τον Ήλιο τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η όψη αυτή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον ή βλάβες που χρειάζονται επιδιόρθωση στο σπίτι. Επηρεάζει περισσότερο όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 13/3. Από την άλλη το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού που θα βρίσκεται σε ισχύ όλη την εβδομάδα 14-20 Ιουνίου, δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα αφού ο Ουρανός βρίσκεται σε αρμονική γωνία με το ζώδιό σας.

Δεδομένου ότι ο Κρόνος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, είναι πιθανό να συναντήσετε άτομα από το παρελθόν ή να αναβιώσουν παλιές σχέσεις και φιλίες ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 3/3. Από τις 18, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και σας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς και μυστηριώδεις.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *