Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ζώδια προβλέψεις

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Το τετράγωνο Ήλιου – Άρη που διαμορφώνεται σήμερα, συνιστά να αποφύγετε συγκρούσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Προσοχή χρειάζονται και οι σχέσεις σας καθώς δεν αποκλείονται ακόμα και ξαφνικοί χωρισμοί που θα είναι οριστικοί. Στις 21.54 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού από όπου ευνοεί τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Το τετράγωνο Ήλιου – Άρη μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις που οφείλονται σε οικονομικές διαφορές. Ίσως είναι προτιμότερο να αποφύγετε κουραστικές κοινωνικές υποχρεώσεις και να αφιερώσετε τη μέρα στον εαυτό σας. Μετά τις 21.54 η Σελήνη από τον Σκορπιό ευνοεί τον τομέα των σχέσεών σας.

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ήλιου – Άρη μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις στις σχέσεις σας χωρίς να αποκλείονται ακόμα και οριστικές ρήξεις. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να σας πτοεί, αντίθετα νιώθετε την ανάγκη για φλερτ και περιπέτειες που μπορεί να είναι πρόσκαιρα, ανεβάζουν όμως κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σας.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ήλιου – Άρη είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στα επαγγελματικά σας και αν είστε επιχειρηματίες ίσως χρειάζεται να προσέχετε περισσότερο τους υπαλλήλους σας. Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό από τις 21.54 εγγυάται ένα ευχάριστο διήμερο ρομαντισμού, δημιουργίας και χαράς.

Λέων

Το τετράγωνο που διαμορφώνει ο Ήλιος με τον Άρη σήμερα, δεν φαίνεται να σας ενοχλεί, μπορεί ωστόσο να επιφέρει κάποιες οικονομικές απώλειες που θα οφείλονται στην ανάγκη σας να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας ή τον σύντροφό σας. Απολαύστε το όσο μπορείτε.

Παρθένος

Το τετράγωνο Ήλιου – Άρη που διαμορφώνεται σήμερα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον οικογενειακό τομέα ή στις προσωπικές σχέσεις σας. Ίσως είναι απαραίτητες κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις προκειμένου να μην ενταθεί περισσότερο η κατάσταση. Εξάλλου, μετά τις 21.54 με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό, η επικοινωνία γίνεται πιο εύκολη και τα πάντα μπορούν να αποκατασταθούν.

Ζυγός

Το τετράγωνο Ήλιου – Άρη που διαμορφώνεται σήμερα, συνιστά να προσέχετε τα λόγια και τις πράξεις σας κυρίως στον χώρο της εργασίας σας, ώστε να αποφύγετε εντάσεις με συναδέλφους. Προσοχή χρειάζονται και τα αισθηματικά σας καθώς οι δυσμενείς όψεις της Σελήνης από το ζώδιό σας μέχρι το βράδυ μπορεί να πυροδοτήσουν απρόσμενες εξελίξεις.

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ήλιου – Άρη δεν σας επηρεάζει άμεσα, ωστόσο είναι πιθανό να φουντώσει το πείσμα σας και να θελήσετε να διεκδικήσετε πράγματα με λάθος τρόπο. Παρόλο που υπάρχει κατανόηση από το άμεσο περιβάλλον σας, καλό είναι να μην ξεπεράσετε τα όρια. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιό σας από τις 21.54 ξεκινάει ένα πολύ ευχάριστο διήμερο για σας.

Τοξότης

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από το ζώδιό σας με τον Άρη, συνιστά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα, ώστε να αποφύγετε συγκρούσεις και ρήξεις με οικεία σας πρόσωπα. Οι δυσμενείς όψεις που σχηματίζει η Σελήνη είναι πιθανό να επιφέρουν προβλήματα και στις φιλικές σχέσεις σας, μπορεί ωστόσο να πυροδοτήσουν και μια επανασύνδεση αν φυσικά σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Ήλιου – Άρη που διαμορφώνεται σήμερα, σας προκαλεί ανησυχίες σχετικά με το μέλλον σας. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να μάθετε κάποια κουτσομπολιά για τα οποία καλό είναι να αδιαφορήσετε ώστε να μην κλονίσετε την ψυχική υγεία σας. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 21.54 έρχονται καλύτερες μέρες.

Υδροχόος

Το τετράγωνο Ήλιου – Άρη που διαμορφώνεται σήμερα, πρόκειται να σας δημιουργήσει μια ανασφάλεια σχετικά με τους στόχους και τα οικονομικά σας. Ακόμα και αν οι προσπάθειές σας δεν έχουν φέρει αποτελέσματα μέχρι τώρα, καλό είναι να μην καταθέσετε τα όπλα, αλλά να αναζητήσετε τρόπους που μπορεί να λειτουργήσουν καλύτερα. Με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό από τις 21.54 θα δείτε μια ανάκαμψη στα επαγγελματικά σας το επόμενο διήμερο.

Ιχθύες

Το τετράγωνο που διαμορφώνει ο Ήλιος με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, συνιστά να κάνετε πιο προσεκτικά βήματα στον επαγγελματικό τομέα, να αποφύγετε επιπολαιότητες και να αδιαφορήσετε για τον πιθανό ανταγωνισμό. Μείνετε προσηλωμένοι στους δικούς σας στόχους και σύντομα οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *