Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Προβλέψεις

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 - Ζώδια

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Προβλέψεις

Κριός

Σήμερα μπορείτε να βάλετε τα θεμέλια που θα εξασφαλίσουν την οικονομική ευημερία σας. Χάρη στις θετικές όψεις που διαμορφώνει η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, θα νιώσετε την εύνοια των ανωτέρω σας, ενώ σημαντική βοήθεια μπορεί να σας προσφέρει και το οικογενειακό περιβάλλον σας.

Ταύρος

Η πορεία της Σελήνης από τον Σκορπιό, ευνοεί τις προσωπικές σας σχέσεις και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον τους. Εύνοια υπάρχει και στο κοινωνικό περιβάλλον όπου μπορείτε να αποκομίσετε σημαντικές εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στη δουλεια και τα καθήκοντά σας. Παρόλο που μπορεί να νιώθετε αγχωμένοι από τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις, οι προσπάθειές σας θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Μια αθλητική δραστηριότητα ή μια κούρα ομορφιάς θα σας αναζωογονήσει.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού, η εβδομάδα ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές για σας. Νιώθετε έτοιμοι να παλέψετε για τους στόχους σας αλλά και να εδραιώσετε μια σημαντική σχέση. Οι δημιουργικές δραστηριότητες μπορούν να σας φέρουν αυξημένα κέρδη.

Λέων

Με την πορεία της Σελήνης από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στο σπίτι και την οικογένεια. Ίσως θελήσετε να δρομολογήσετε κάποιες αλλαγές ή να τακτοποιήσετε κληρονομικά ζητήματα. Μπορείτε ωστόσο να βρείτε χρόνο και για μια προσωπική ανανέωση.

Παρθένος

Έντονη κινητικότητα αναμένεται σήμερα με την Σελήνη στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Νέες ιδέες και εμπνεύσεις μπορούν να οδηγήσουν στην πραγματοποίηση των ονείρων σας ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και μια σημαντική συμφωνία. Ευνοϊκή μέρα επίσης για νέες γνωριμίες.

Ζυγός

Η πορεία της Σελήνης από τον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σας και είναι πολύ πιθανό να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα κέρδη σας, ακόμα και με μια δραστηριότητα που μπορεί να γίνει από το σπίτι. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να προκύψει μέσα στο χώρο της δουλειάς σας.

Σκορπιός

Η Σελήνη από το ζώδιό σας διαμορφώνει θετικές γωνίες με Κρόνο και Ποσειδώνα και υπόσχεται μια δραστήρια και όμορφη μέρα. Μπορείτε σήμερα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας χάρη στην ευφράδεια και την πειθώ σας αλλά και να κάνετε χρήσιμες επαφές και συμφωνίες. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι νέες γνωριμίες.

Τοξότης

Με την Σελήνη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, καλό είναι να κρατήσετε κρυφά τα σχέδιά σας για να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας. Είναι πιθανό να προκύψουν ευκαιρίες για κέρδη, τις οποίες πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά. Ευχάριστα γεγονότα αναμένονται στο οικογενειακό περιβάλλον.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα ευνοεί τις κοινωνικές εκδηλώσεις και τις φιλικές συναντήσεις. Με τη θετική όψη που σχηματίζει η Σελήνη με τον κυβερνήτη σας Κρόνο αλλά και με τον Ποσειδώνα, μπορείτε να επηρεάσετε τους γύρω σας, να βοηθήσετε στην επίλυση προβλημάτων και να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Υδροχόος

Οι θετικές όψεις που διαμορφώνει η Σελήνη από τον τομέα της καριέρας σας, σας βοηθούν να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας και να βελτιώσετε τις αποδοχές σας. Καλό είναι να αποφύγετε εντάσεις και να μετριάσετε τον εγωισμό σας ώστε να εξασφαλίσετε μια μακροπρόθεσμη οικονομική ασφάλεια.

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού ευνοούνται σήμερα υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό καθώς και γραφειοκρατικές ή νομικές εκκρεμότητες. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα αλλοδαπά ή με πολύ διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας που θα συμβάλλουν στην επιτυχία σας.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)