Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Σήμερα μπορείτε να μάθετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες τις οποίες θα πρέπει να ακούσετε με προσοχή και να αναλύσετε. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και πάρτε το χρόνο σας για να αξιολογήσετε κάποια γεγονότα. Οικογενειακά ή επαγγελματικά προβλήματα ίσως σας δημιουργήσουν άγχος.

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου – Δία ευνοεί τον ψυχισμό σας και ενισχύει την πίστη στις ικανότητές σας. Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές συζητήσεις, καλό είναι όμως να αποφύγετε λεκτικές συγκρούσεις που απλώς θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο ίσως θελήσετε να ξοδέψετε χρήματα για τον εαυτό σας. Αποφύγετε προσφορές που μπορεί να μην είναι τόσο δελεαστικές όσο φαίνονται. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν αλλαγές στις σχέσεις σας για το καλύτερο ή το χειρότερο.

Καρκίνος

Η Σελήνη που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, σας βοηθά να κρατάτε την ενέργεια και τη ζωτικότητά σας σε υψηλά επίπεδα και να οδηγείτε τις καταστάσεις εκεί ακριβώς που θέλετε. Επιπλέον η σύνοδος Ήλιου – Δία ευνοεί τα επαγγελματικά σας και μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα έσοδά σας.

Λέων

Με τη σύνοδο Ήλιου – Δία στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, απολαμβάνετε τα πάντα και κυρίως νιώθετε την ανάγκη να φλερτάρετε όπου βρεθείτε. Το τετράγωνο Ερμή – Άρη ωστόσο μπορεί να προκαλέσει ανυπέρβλητα προβλήματα στις σταθερές σχέσεις σας.

Παρθένος

Υπέροχα ξεκινά η καινούργια εβδομάδα καθώς η σύνοδος Ήλιου – Δία δημιουργεί αρμονία στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον. Επιπλέον, με την Σελήνη στον Καρκίνο νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας. Το βράδυ συνιστάται να κοιμηθείτε νωρίς.

Ζυγός

Με τη σύνοδο Ήλιου – Δία σήμερα, η μέρα σας θα είναι γεμάτη επαφές και συζητήσεις. Μπορείτε να επηρεάσετε τους γύρω σας και να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις ώστε να αποσπάσετε σημαντικές πληροφορίες, αλλά αντίστροφα θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην αποκαλύψετε εσείς κάποιο μυστικό.

Σκορπιός

Ο οικονομικός τομέας ευνοείται από τη σύνοδο Ήλιου – Δία σήμερα, θα πρέπει όμως να εκμεταλλευτείτε αυτό το γεγονός και να μην παρασυρθείτε σε έξοδα που θα σας αφήσουν πάλι “ταπί”. Όσον αφορά στις σχέσεις σας προσπαθήστε να “ακούτε” αυτό που σας λέει ο σύντροφός σας και μην ψάχνετε κρυφά μηνύματα πίσω από τις λέξεις.

Τοξότης

Παρά το γεγονός ότι η σύνοδος Ήλιου – Δία που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας θα έπρεπε να σας κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφείς και αισιόδοξους, άλλοι αστρολογικοί παράγοντες ίσως επικρατήσουν και σας κάνουν περισσότερο επιφυλακτικούς και καχύποπτους. Σ’ αυτή την περίπτωση είναι προτιμότερο να αποφύγετε συναναστροφές με άτομα που δεν θα θέλατε να δουν τη σκοτεινή πλευρά σας.

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ήλιου – Δία λειτουργεί σαν ένας φύλακας-άγγελος που προστατεύει τα βήματά σας και ευνοεί τις πνευματικές δραστηριότητες. Ωστόσο, με την Σελήνη στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου, θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις σας καθώς είναι πιθανό να υπάρχει μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου – Δία αυξάνει τη δημοτικότητά σας και σας βγάζει ασπροπρόσωπους σε σημαντικές συναντήσεις. Ωστόσο με το τετράγωνο Ερμή – Άρη ίσως αντιμετωπίσετε υλικά προβλήματα γι’ αυτό συνιστάται να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες.

Ιχθύες

Με τη σύνοδο Ήλιου – Δία που διαμορφώνεται σήμερα, μπορείτε να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά προβλήματα, κυρίως αν διατηρήσετε την ηρεμία σας και δείτε ψύχραιμα τα γεγονότα. Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να συμβιβαστείτε με κάποια πράγματα και να σταματήσετε τη “γκρίνια”.

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)