Δευτέρα 24 Ιουνίου Ζώδια Σήμερα

Δευτέρα 24 Ιουνίου Ζώδια

Φωτογραφία από Oliana Gruzdeva από το Pixabay

Δευτέρα 24 Ιουνίου Ζώδια Σήμερα

Κριός

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου, εντείνεται ακόμα περισσότερο από την Σελήνη, γεγονός που σας δημιουργεί ψευδαισθήσεις. Παρόλο που είναι πιθανές κάποιες συζητήσεις που υπόσχονται οικονομική ευμάρεια, καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι και να βασίζεστε μόνο στις δικές σας δυνατότητες.

Ταύρος

Το τετράγωνο που διαμορφώνει η κυβερνήτης σας Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα σήμερα, συνιστά να προσέχετε περισσότερο τα οικονομικά σας. Καλό είναι το ερχόμενο διήμερο να μην εμπιστεύεστε κανέναν και να αποφύγετε συναλλαγές ακόμα και με φιλικά πρόσωπα.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο διαμορφώνει σήμερα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της καριέρας σας. Καλό είναι να μην σπαταλάτε την ενέργειά σας σε ανέφικτους στόχους και να είστε επιφυλακτικοί σε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Αποφύγετε επίσης διασκεδάσεις με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

Καρκίνος

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων, σας δημιουργεί μια καλή διάθεση και όρεξη να κυνηγήσετε τους στόχους που επιδιώκετε. Ωστόσο το τετράγωνο που διαμορφώνουν οι δυο πλανήτες με τον Ποσειδώνα, συνιστά να μην εμπιστεύεστε κανέναν και να κινηθείτε με απόλυτη μυστικότητα για καλύτερα αποτελέσματα.

Λέων

Με την Σελήνη και τον Ποσειδώνα στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου ωροσκοπίου σας, καλό είναι να αποφύγετε σήμερα σημαντικές οικονομικές συναλλαγές καθώς οι δυο πλανήτες διαμορφώνουν τετράγωνο με την Αφροδίτη. Μην εμπιστεύεστε ακόμα φιλικές “συμβουλές” που πιθανότατα θα σας αποπροσανατολίσουν.

Παρθένος

Η Σελήνη από το πολικό ζώδιο των Ιχθύων, σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με την Αφροδίτη, όψεις που μπορεί να προκαλέσουν διαφωνίες και παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή και το οικογενειακό περιβάλλον. Συνιστάται να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα. Προσοχή και στα οικονομικά σας.

Αστρολογική Ατζέντα – Ιούλιος 2019

Ζυγός

Το τετράγωνο που διαμορφώνουν η Σελήνη και ο Ποσειδώνας με την Αφροδίτη μπορεί να περάσει απαρατήρητο σε σας. Καλό είναι ωστόσο να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε. Αποφύγετε επίσης αλλαγές στην προσωπική σας εμφάνιση, οι οποίες μάλλον δεν θα σας ικανοποιήσουν.

Σκορπιός

Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας που βρίσκονται στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων, διαμορφώνουν σήμερα τετράγωνο με την Αφροδίτη, μια όψη που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα οικονομικά σας. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις που μπορεί να σας ζημιώσουν. Επιπλέον, οι δεσμευμένοι Σκορπιοί, καλό είναι να μην ενδώσουν σε παράνομους πειρασμούς.

Τοξότης

Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας διαμορφώνουν τετράγωνο με την Αφροδίτη και σηματοδοτούν δυσκολίες τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στα αισθηματικά σας. Το διήμερο που ακολουθεί καλό είναι να αποφύγετε αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Νέες γνωριμίες και δημιουργία σχέσεων αυτό το διάστημα πιθανόν να κρύβουν παγίδες.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο που σχηματίζουν η Σελήνη και ο Ποσειδώνας με την Αφροδίτη, μπορεί να πυροδοτήσει κάποιες αντιπαραθέσεις στο χώρο της δουλειάς σας. Καλό είναι να μην αναμιχθείτε σε ίντριγκες και να συγκεντρωθείτε στα καθήκοντά σας ώστε να αποφύγετε τυχόν λάθη. Διαφυλάξτε σημαντικά έγγραφα.

Υδροχόος

Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας που βρίσκονται στον τομέα των οικονομικών σας, διαμορφώνουν σήμερα τετράγωνο με την Αφροδίτη, γεγονός που μπορεί να έχει επιπτώσεις στα εισοδήματά σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και συναλλαγές που θα σας ζημιώσουν.

Ιχθείς

Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας που βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο, διαμορφώνουν σήμερα τετράγωνο με την Αφροδίτη, μια όψη που χρειάζεται  ιδιαίτερη προσοχή. Είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα στο σπίτι ή στις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας και προτείνεται να αποφύγετε αντιπαραθέσεις που θα επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα. Αποφύγετε επίσης περιττά έξοδα.

Ακολουθείστε με στο Instagram

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *