Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

αστρολογικές προβλέψεις

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σας στις 9.58 και επιτέλους ανακτάτε την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά σας. Παρόλο που κατά βάθος μπορεί ακόμα να νιώθετε λίγη ανασφάλεια, μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Προωθήστε επαγγελματικές ιδέες που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σας αποφέρουν κέρδη πολύ σύντομα.

Ταύρος

Ίσως νιώσετε την ανάγκη να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω σήμερα, καλό είναι όμως να μην χάσετε αυτή τη μέρα, καθώς το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, αυξάνει την οξυδέρκειά σας, σας δίνει την δυνατότητα να επικεντρωθείτε στα σημαντικά και να διαπρέψετε. Κάποιες συζητήσεις που κρίνονται απαραίτητες, μπορούν να γίνουν σήμερα.

Δίδυμοι

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές επαφές και να συζητήσετε θέματα που αφορούν στην πρόοδό σας. Το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Πλούτωνα σας επιτρέπει να δείτε ακόμα και τα προβλήματα της δουλειάς σας από άλλη οπτική γωνία, γεγονός που σας ενθαρρύνει.

Καρκίνος

Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό, η καριέρας σας σάς προβληματίζει ξανά. Ωστόσο το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα είναι ιδανικό για να διερευνήσετε και να συζητήσετε οτιδήποτε σας προβληματίζει. Ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα.

Λέων

Το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα, θα σας απαλλάξει από αρνητικές σκέψεις και θα σας βοηθήσει να κάνετε ήρεμες συζητήσεις τόσο στο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον. Εξάλλου, και η είσοδος της Σελήνης στον Κριό από το πρωί σας βοηθά να τονώσετε τις σχέσεις σας.

Παρθένος

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό από το πρωί μπορεί να ρίξει κάπως την ψυχολογία σας και να σας κάνεις κάπως επιθετικούς. Από την άλλη το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Πλούτωνα συνιστά να δώσετε τόπο στην οργή και να επιδοθείτε σε ένα shopping therapy που θα σας απαλλάξει από κάθε έννοια.

Ζυγός

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό από τις 9.58 το πρωί υποστηρίζει κάθε σας ενέργεια και βοηθά να εξελιχθούν θετικά οι σχέσεις σας. Ευχάριστες προοπτικές και στα οικονομικά σας προμηνύει το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και για να κάνετε αξιόλογες αγορές.

Σκορπιός

Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό από το πρωί νιώθετε ξανά την ενέργειά σας να αυξάνεται και την αισιοδοξία σας να επανέρχεται. Το πιο σημαντικό γεγονός ωστόσο είναι το εξάγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σας το οποίο σας χαρίζει την ικανότητα να ανταπεξέλθετε και στα πιο δύσκολα καθήκοντα.

Τοξότης

Ευχάριστα ξεκινά για σας η νέα εβδομάδα, καθώς η είσοδος της Σελήνης στον Κριό από τις 9.58 ανεβάζει στα ύψη την αδρεναλίνη σας και φτιάχνει τη διάθεσή σας. Χρησιμοποιείστε την αυξημένη ενέργεια που διαθέτετε για να πετύχετε θετικές εξελίξεις στα προσωπικά σας, στα επαγγελματικά σας ή ακόμα και στη ψυχαγωγία σας. Εξάλλου, το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα σας επιτρέπει να κάνετε κάποιες σπατάλες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει σήμερα στο ζώδιο του Κριού και στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια. Παρόλο που ίσως νιώσετε δυσαρεστημένοι με κάποιες εξελίξεις, μπορείτε να βρείτε δημιουργικές ασχολίες που θα σας διασκεδάσουν περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Εξάλλου, το εξάγωνο που διαμορφώνει ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας με τον Ερμή σας βοηθά να βρείτε μια καλή παρέα για να βγείτε το βράδυ.

Υδροχόος

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό από το πρωί δεν φαίνεται να σας ικανοποιεί καθώς σας “ανοίγει” δουλειές τις οποίες δεν νιώθετε έτοιμοι να κάνετε. Ωστόσο, με λίγη δράση μπορείτε να πετύχετε θαύματα αφού και το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα διευκολύνει την επίτευξη των στόχων σας.

Ιχθύες

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό από το πρωί, φέρνει στο προσκήνιο τα οικονομικά σας και σας δημιουργεί μια αίσθηση δυσαρέσκειας. Παρόλο που τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς σας δεν είναι ακόμα εμφανή, δεν πρέπει να απογοητεύεστε αλλά να προσπαθήσετε ακόμα περισσότερο.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *