Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα όπου σχηματίζει την Πανσέληνο και ολική έκλειψη.  Το φαινόμενο αναλύεται εδώ. Σήμερα επίσης ο κυβερνήτης σας Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, μία όψη που προκαλεί εμπόδια και δυσκολίες γι’ αυτό καλό είναι να αναβάλετε για λίγες μέρες σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας. Εξάλλου με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να απογοητευτείτε σχετικά με την εξέλιξη κάποιων σχεδίων σας. Προσπαθήστε να θέσετε πιο ρεαλιστικούς στόχους.

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα όπου σχηματίζει την Πανσέληνο και ολική έκλειψη.  Το φαινόμενο αναλύεται εδώ. Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου που διαμορφώνεται σήμερα μπορεί να προκαλέσει κάποιες παρανοήσεις ή δυσκολίες στην επικοινωνία σας, ενώ συνιστάται να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε. Όσον αφορά στα οικονομικά σας, καλό είναι σήμερα να αποφύγετε σημαντικές συναλλαγές καθώς με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι πιθανό να εξαπατηθείτε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα όπου σχηματίζει την Πανσέληνο και ολική έκλειψη.  Το φαινόμενο αναλύεται εδώ. Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου που διαμορφώνεται σήμερα μπορεί να σας προκαλέσει ένα συναισθηματικό ή και οικονομικό μπλοκάρισμα, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεών σας. Στον οικονομικό τομέα αυτή η όψη μπορεί να καθυστερήσει κάποια χρήματα που περιμένετε. Τέλος, η Αφροδίτη από τον τομέα των σχέσεών σας, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που μπορεί να πυροδοτήσει μια συναισθηματική απογοήτευση. Επιφυλακτικοί θα πρέπει να είστε και στις νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα όπου σχηματίζει την Πανσέληνο και ολική έκλειψη.  Το φαινόμενο αναλύεται εδώ. Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου που διαμορφώνεται σήμερα, πρόκειται να επιφέρει συναισθηματικά ή επαγγελματικά εμπόδια ή καθυστερήσεις και καλό θα είναι να αποφύγετε βιαστικές ενέργειες. Αποφύγετε επίσης φλερτ μέσα στο χώρο της δουλειάς σας καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να κρύβει παγίδες. Γραφειοκρατικές ή νομικές εκκρεμότητες είναι καλύτερα να αναβληθούν για λίγες μέρες.

Λέων

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα όπου σχηματίζει την Πανσέληνο και ολική έκλειψη.  Το φαινόμενο αναλύεται εδώ. Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου που διαμορφώνεται σήμερα προκαλεί εμπόδια και δυσκολίες σε επαγγελματικές συζητήσεις που ίσως είναι προτιμότερο να αποφευχθούν. Επιφυλακτικοί θα πρέπει να είστε και στον αισθηματικό τομέα, καθώς με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, μπορεί να λάβετε λανθασμένα μηνύματα.

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα όπου σχηματίζει την Πανσέληνο και ολική έκλειψη.  Το φαινόμενο αναλύεται εδώ. Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου μπορεί να προκαλέσει εμπόδια και καθυστερήσεις σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα, και παρόλο που δεν φαίνεται να σας απειλεί σοβαρά καλό είναι να μην μπλέξετε τον έρωτα με το χρήμα.  Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ίσως αντιμετωπίσετε δυσκολίες στο σπίτι ή ζημιές που είναι δύσκολο να εντοπιστούν.

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα όπου σχηματίζει την Πανσέληνο και ολική έκλειψη.  Το φαινόμενο αναλύεται εδώ. Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στις προσωπικές σχέσεις και στο οικογενειακό περιβάλλον, καθώς μπορεί να βγάλει σοβαρά προβλήματα που θα χρειαστούν υπομονή για να λυθούν. Το τετράγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σας Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, συνιστά να είστε σαφείς και συγκεντρωμένοι στο χώρο της εργασίας σας, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους σας ή σημαντικά λάθη.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα όπου σχηματίζει την Πανσέληνο και ολική έκλειψη.  Το φαινόμενο αναλύεται εδώ. Δυσκολίες στην επικοινωνία σας μπορεί να προκληθούν εξαιτίας του τετράγωνου  Άρη – Κρόνου κυρίως μέσα στο χώρο της δουλειάς σας. Αν αντιμετωπίζετε ήδη προβλήματα, η κατάσταση ίσως επιδεινωθεί σήμερα και θα πρέπει να δείξετε υπομονή. Προσοχή χρειάζονται και τα οικονομικά σας, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να πυροδοτήσει σημαντικές απώλειες.

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα όπου σχηματίζει την Πανσέληνο και ολική έκλειψη.  Το φαινόμενο αναλύεται εδώ. Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου επηρεάζει τα οικονομικά σας και συνιστάται να είστε προσεκτικοί ώστε να αποφύγετε σημαντικές απώλειες. Επιπλέον, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας διαμορφώνει σήμερα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σημαντικές διαφωνίες και αναστάτωση στο οικογενειακό περιβάλλον.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα όπου σχηματίζει την Πανσέληνο και ολική έκλειψη.  Το φαινόμενο αναλύεται εδώ. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος σχηματίζει σήμερα τετράγωνο με τον Άρη, γεγονός που μπορεί να σας δημιουργήσει μεγάλες ευθύνες ως προς το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς και προσέχετε λόγια που μπορούν να πληγώσουν κάποια άτομα. Καλό θα είναι να προσέχετε γενικότερα την επικοινωνία σας σήμερα, καθώς με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ίσως αποκαλυφθούν μυστικά που δεν πρέπει.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα όπου σχηματίζει την Πανσέληνο και ολική έκλειψη.  Το φαινόμενο αναλύεται εδώ. Ο Κρόνος από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας διαμορφώνει τετράγωνο με τον Άρη, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις σας και σ’ αυτή την περίπτωση ένας ειλικρινής διάλογος θα βοηθήσει αποτελεσματικά. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να σας δημιουργήσει μια απογοήτευση σχετικά με τα εισοδήματά σας, ωστόσο καλό είναι να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες αυτό το διάστημα και να μην προβάλετε παράλογες απαιτήσεις.

Ιχθείς

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα όπου σχηματίζει την Πανσέληνο και ολική έκλειψη.  Το φαινόμενο αναλύεται εδώ. Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου που διαμορφώνεται σήμερα επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σας. Ίσως σημειωθεί μια καθυστέρηση σε έσοδα που περιμένετε και αναστατωθείτε. Το γεγονός ότι ταυτόχρονα ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη ίσως σας δημιουργήσει αμφιβολίες και απογοήτευση σχετικά με την επαγγελματική σας πορεία, καλό είναι όμως να αποφύγετε αποφάσεις και αλλαγές για λίγες μέρες.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *