Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Μια ανέλπιστη ευκαιρία μπορεί να συμβεί στα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα ώστε να την εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Αργά το βράδυ, η νοσταλγία για μια παλιά σχέση θα σας παροτρύνει να κάνετε τα αδύνατα δυνατά ώστε να την αποκαταστήσετε.

Ταύρος

Η αυξημένη διορατικότητα που διαθέτετε σήμερα, σας βοηθά να αναγνωρίσετε και να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα συμβάλλουν στη βελτίωση των οικονομικών σας. Ευχάριστες στιγμές στις προσωπικές σας σχέσεις αναμένονται το βράδυ, ενώ οι ελεύθεροι ίσως κάνουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον. Συζητήσεις με επαγγελματικά στελέχη είναι πιθανές το απόγευμα και μπορούν να εξελιχθούν θετικά αν διαπιστώσετε ότι οι προτάσεις τους ταιριάζουν με τα προσόντα σας.

Καρκίνος

Η σοβαρότητά σας και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα μπορεί να ανταμειφθούν γενναιόδωρα σήμερα. Μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον είναι πιθανό να προκύψουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες ειδικά για τους αδέσμευτους του ζωδίου.

Λέων

Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας, αρκεί να είστε σίγουροι ότι έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα. Το βράδυ ίσως παρουσιαστούν προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια, τα οποία θα λυθούν μόνο αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και συγκρατήσετε τον εκνευρισμό σας.

Παρθένος

Ευχάριστες εκπλήξεις σας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Η σχέση σας φαίνεται να αποκτά γερές βάσεις ενώ αν ανήκετε στους αδέσμευτους Παρθένους μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει με τον πιο απίθανο τρόπο. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις τις βραδινές ώρες.

Ζυγός

Το σπίτι και η οικογένεια συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, φαίνεται όμως ότι από σήμερα μπαίνουν σταδιακά σε τάξη τα θέματα που σας προβληματίζουν. Στον επαγγελματικό τομέα αρχίζει μια θετική περίοδος που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις αποδοχές σας.

Σκορπιός

Πολλές συζητήσεις αναμένονται τις πρωινές ώρες, ενώ δεν αποκλείεται ο σύντροφός σας να σας εκπλήξει ευχάριστα με μια απρόσμενη πρόταση που θα σας κάνει. Τα επαγγελματικά σας περνούν σε δεύτερη μοίρα αυτό το διάστημα, χωρίς όμως δυσάρεστες συνέπειες.

Τοξότης

Οι πλανητικές διαμορφώσεις σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε επωφελείς επαγγελματικές συζητήσεις που θα αυξήσουν σημαντικά τα εισοδήματά σας. Δεν αποκλείεται επίσης να αρχίσουν να αποδίδουν κάποιες πρόσφατες επενδύσεις. Προσοχή χρειάζεται ο φιλικός τομέας, καθώς μπορεί να απογοητευτείτε από ένα πρόσωπο που θεωρούσατε έμπιστο.

Αιγόκερως

Η μέρα σας επιφυλάσσει εξαιρετικά θετικά γεγονότα τόσο στον αισθηματικό τομέα όσο και στα επαγγελματικά σας. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε σημαντικά οφέλη από ένα εγχείρημά σας. Θα πρέπει όμως να παραμείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας και να αποφύγετε άτομα που σας φθονούν.

Υδροχόος

Νιώθετε την ανάγκη να αποσυρθείτε από την ενεργό δράση για λίγο και να αξιολογήσετε τις κινήσεις σας. Οι συμβουλές από το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να σας φανούν πιο χρήσιμες απ’ όσο φαντάζεστε γι’ αυτό μη διστάσετε να τις ζητήσετε. Σε κάποιους Υδροχόοι μια επαγγελματική ενασχόληση μέσα από το σπίτι, θα φέρει σημαντικά κέρδη.

Ιχθύες

Διανύετε μια περίοδο αυξημένων υποχρεώσεων και ίσως η δημιουργία μιας ομάδας που μπορεί να συνεισφέρει, σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τον κυκεώνα. Αν πάλι προτιμάτε να εργάζεστε ανεξάρτητα, φτιάξτε ένα πρόγραμμα και ακολουθήστε το πιστά. Παρόλο που έχετε πολλές ιδέες, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε προτού ανοίξετε και νέα μέτωπα.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Ρένα Μεντάκη

Αστρολόγος-Συγγραφέας

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας :)