Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 – Ζώδια Σήμερα

Κριός

Οι όψεις που διαμορφώνει σήμερα η Σελήνη, συνιστούν να είστε περισσότερο υπομονετικοί και να μην διασκορπίζετε το ενδιαφέρον σας σε ασήμαντες λεπτομέρειες και χάνετε τα σημαντικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας σε δημιουργικές δραστηριότητες που  μπορούν να σας αποφέρουν κέρδη το επόμενο διήμερο.

Ταύρος

Η σύνοδος Σελήνης – Ουρανού σας βοηθά να είστε ευέλικτοι σε εμπόδια που εμφανίζονται στο δρόμο σας καθώς η διαίσθησή σας είναι αυξημένη. Με το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα είναι πιθανό να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και συζητήσεις. Αν έχετε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες μπορείτε τώρα να τις διευθετήσετε.

Δίδυμοι

Τα τετράγωνα που διαμορφώνει η Σελήνη με τον Πλούτωνα και τον Ήλιο μπορεί να σας δημιουργήσουν έντονη ανησυχία για τα οικονομικά σας ή και το μέλλον σας γενικότερα. Ευτυχώς υπάρχουν δίπλα σας οι κατάλληλοι άνθρωποι που μπορούν να σας προσφέρουν ένα χέρι βοήθειας.

Καρκίνος

Με τις τεταμένες γωνίες της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα, ίσως νιώσετε κάποια πίεση στον επαγγελματικό τομέα και δεν αποκλείονται διαφωνίες και εντάσεις με συναδέλφους. Ωστόσο το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα σας βοηθά να αντιμετωπίσετε κάθε αντιξοότητα.

Λέων

Ακόμα και οι αρνητικές γωνίες της Σελήνης μπορεί να αποδειχθούν θετικές για σας σήμερα, καθώς βρίσκετε την εσωτερική ισορροπία που σας βοηθά να αντιμετωπίζετε λογικά και διακριτικά όλες τις καταστάσεις. Μια ευχάριστη είδηση που σχετίζεται με τα οικονομικά σας είναι πολύ πιθανή.

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για δουλειές ρουτίνας που μπορούν να γίνουν αβίαστα. Με τη σύνοδο Σελήνης – Ουρανού, ένα απρόσμενο οικονομικό όφελος είναι πιθανό, ενώ το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα ευνοεί σχέσεις και διασκεδάσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη από το πολικό ζώδιο του Κριού δημιουργεί σημαντικές όψεις σήμερα που μπορούν να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά τις σχέσεις σας τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον. Επιστρατεύστε την έμφυτη διπλωματία σας για να διατηρήσετε την αρμονία και την ειρήνη.

Σκορπιός

Το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να αποδειχθεί μια εξαιρετικά θετική όψη καθώς σας βοηθά να εκφράσετε τη δημιουργικότητα αλλά και τα συναισθήματά σας. Έτσι, μπορείτε να αποφύγετε εντάσεις που θα προκύψουν στο χώρο της εργασίας σας και να διατηρήσετε την καλή σας εικόνα.

Τοξότης

Η Σελήνη από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας παροτρύνει σε διασκεδάσεις και απολαύσεις που μπορεί ωστόσο να σας κοστίσουν ακριβά. Προσέξτε λοιπόν τα οικονομικά σας και αποφύγετε αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Ωστόσο, μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα για να ικανοποιήσετε ένα μέλος της οικογένειάς σας.

Αιγόκερως

Ο Ερμής που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, διαμορφώνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα και ευνοεί ιδιαίτερα τις πνευματικές συζητήσεις. Νέες γνωριμίες επίσης θα σας προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες. Προσέξτε ωστόσο τις σχέσεις σας με το οικογενειακό περιβάλλον που μπορεί να διαταραχθούν για ασήμαντο λόγο.

Υδροχόος

Η σύνοδος που διαμορφώνει η Σελήνη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, σας κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφείς και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Επιπλέον, με το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιήσετε μια αγορά ή να σκεφτείτε μια επένδυση.

Ιχθύες

Το εξάγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, μπορεί να σας φέρει μια έμπνευση για το πώς να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Με την Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας ωστόσο θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά και να μπορέσετε να διακρίνετε τις παγίδες από τις ευκαιρίες.

Ακολουθήστε με στο Instagram

 

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *