Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ζώδια σήμερα

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Όμορφα ξεκινά η πρώτη μέρα της εβδομάδας καθώς υπάρχουν ευνοϊκές επιρροές για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Θα πρέπει ωστόσο να αποφύγετε μια άκαμπτη συμπεριφορά που μπορεί να δημιουργήσει διχόνοιες. Μια ευχάριστη εξέλιξη αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα.

Ταύρος

Οι θετικές όψεις που διαμορφώνει η Σελήνη από τον Αιγόκερω ευνοούν τα σχέδιά σας, τα αισθηματικά σας και το φιλικό περιβάλλον. Επιτυχία αναμένεται και στα οικονομικά σας εξαιτίας των προσπαθειών που έχετε καταβάλλει το τελευταίο διάστημα.

Δίδυμοι

Υπάρχουν συσσωρευμένες υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν και σήμερα έχετε τη δύναμη και την αντοχή να τις ολοκληρώσετε. Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας καθώς ίσως προκύψουν έκτακτα έξοδα για τα οποία δεν είστε προετοιμασμένοι.

Καρκίνος

Η Σελήνη από το πολικό ζώδιο του Αιγόκερω μπορεί να σας κάνει κάπως νευρικούς γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγετε βιαστικές ενέργειες. Διαμορφώστε μια ξεκάθαρη εικόνα για τους στόχους σας ώστε να μπορέσετε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Λέων

Η νέα εβδομάδα σας βρίσκει ιδιαίτερα γενναιόδωρους και ελκυστικούς γεγονός που μπορεί να σας παρασύρει σε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια σειρά επαφών μέσα από τις οποίες μπορεί να προκύψει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

Παρθένος

Θετική προβλέπεται η πρώτη μέρα της εβδομάδας καθώς η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω σας κάνει ιδιαίτερα ρομαντικούς και συγκαταβατικούς. Ακόμα και σε τυχόν διενέξεις μπορείτε να ελιχθείτε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Ζυγός

Η αισιοδοξία και η επικοινωνιακή σας δεινότητα έχει θετικό αντίκτυπο στα επαγγελματικά σας. Άτομα με ισχυρή επιρροή θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε τυχόν προβλήματα αλλά και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Αποφύγετε άτομα που δεν σας ταιριάζουν.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ερωτική τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Στην περίπτωση που είστε αδέσμευτοι αναμένεται ένα νέο πάθος που θα τονώσει τη ζωή σας. Τυχόν προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν χάρη στην προνοητικότητά σας.

Τοξότης

Χρειάζεται να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας και να ακολουθείτε μια υπεύθυνη προσέγγιση προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε τι είναι σημαντικό για σας. Κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις στο οικογενειακό περιβάλλον είναι πιθανές.

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας μπορείτε να αναλάβετε οποιαδήποτε δραστηριότητα όσο δύσκολη κι αν είναι. Οι υποχρεώσεις σας θα ολοκληρωθούν με γρήγορους ρυθμούς και αργότερα θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε με φίλους ή να ασχοληθείτε με άλλες πιο ευχάριστες δραστηριότητες.

Υδροχόος

Η πρώτη μέρα της εβδομάδας ξεκινά κάπως δύσκολα για σας καθώς είναι πιθανό να διαπιστώσετε μια “εχθρότητα” ή φθόνο από κάποιους ανθρώπους. Η κατάσταση αυτή μπορεί και να σας ιντριγκάρει καθώς αποκαλύπτονται νέα δεδομένα που θα σας βοηθήσουν τελικά να βγείτε νικητές.

Ιχθύες

Ήρεμα ξεκινά η νέα εβδομάδα για σας, καθώς οι δραστηριότητές σας έχουν μειωθεί και μπορείτε πια να κάνετε και νέα σχέδια. Έχετε ωστόσο την ευκαιρία να διορθώσετε τυχόν λάθη και να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας. Ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας αναμένονται τις βραδινές ώρες.

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *