Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 – Ζώδια Προβλέψεις

11 Φεβρουαρίου 2019 - Ζώδια

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 – Ζώδια Προβλέψεις

Κριός

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ταύρου στις 3.28 από όπου σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Ερμή και την Αφροδίτη κατά τη διάρκεια της ημέρας και σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε κάποια έξτρα χρήματα. Ευχάριστες εξελίξεις και στα αισθηματικά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη επισκέπτεται το ζώδιό σας στις 3.28 και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή και τρίγωνο με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη, γεγονός που τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία και μπορείτε να προωθήσετε κάποιες ιδέες σας. Ευνοούνται επίσης οι επαφές με άτομα από το εξωτερικό.

Δίδυμοι

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά, εσείς όμως νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να περάσετε μια ήρεμη μέρα. Η είσοδος της Σελήνης στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, είναι ιδανική για να αναλύσετε τα συναισθήματά σας, να κάνετε την αυτοκριτική σας και να μελετήσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

Καρκίνος

Με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο από τις 3.28, θα βρείτε σήμερα σημαντική υποστήριξη στα σχέδιά σας και θα διευθετήσετε καταστάσεις που απαιτούν πρακτικούς χειρισμούς. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα.

Λέων

Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο από τις 3.28 και για το επόμενο διήμερο, στρέφει το ενδιαφέρον σας στην καριέρα σας. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους ανώτερούς σας. Εύνοια υπάρχει και στα οικονομικά σας και δεν αποκλείεται ένα επιπλέον κέρδος.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου στις 3.28 από όπου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή και τρίγωνο με την Αφροδίτη κατά τη διάρκεια της ημέρας, γεγονός που φτιάχνει τη διάθεσή σας και παράλληλα σας κάνει περισσότερο δημιουργικούς αλλά και ρομαντικούς. Ό,τι κι αν κάνετε σήμερα έχει προοπτικές επιτυχίας ενώ είναι πιθανή και μια νέα γνωριμία για τους αδέσμευτους.

Διαβάστε επίσης πώς θα σας επηρεάσει ο Ερμής στους Ιχθύς

Ζυγός

Η είσοδος της Σελήνης στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 3.28 και για τις επόμενες δύο ημέρες, σας δημιουργεί μια ψυχική ευφορία και σας επιτρέπει να απολαύσετε πράγματα που έχετε στερηθεί. Εύνοια υπάρχει στο χώρο της εργασίας σας αλλά και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Σκορπιός

Η είσοδος της Σελήνης στο πολικό ζώδιο του Ταύρου από τις 3.28, ευνοεί τις σχέσεις σας και δίνει τη δυνατότητα σε όσους είστε αδέσμευτοι, να γνωρίσετε γοητευτικά και χαρισματικά άτομα. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η υποστήριξη του συντρόφου σας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ευημερία της σχέσης σας.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 3.28 και για το επόμενο διήμερο, είστε πρόθυμοι να ανταποκριθείτε στις επαγγελματικές απαιτήσεις -όσο αυξημένες κι αν είναι- κι αυτό φυσικά θα αναγνωριστεί από τους ανωτέρους σας. Τώρα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τις αποδοχές σας, ενώ βελτίωση σχέσεων θα σημειωθεί και στο οικογενειακό περιβάλλον.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνά στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου στις 3.28 από όπου διαμορφώνει θετικές όψεις με τον Ερμή και την Αφροδίτη, γεγονός που σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο. Με το επικοινωνιακό χάρισμα που διαθέτετε, μπορείτε επίσης να πετύχετε σημαντικές συμφωνίες.

Υδροχόος

Με την είσοδο της Σελήνης στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 3.28 και για το επόμενο διήμερο, θα βρείτε σημαντική υποστήριξη από το οικογενειακό σας περιβάλλον ώστε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία κάποια προσωπικά σας προβλήματα. Η αυξημένη σας διαίσθηση μπορεί επίσης να σας οδηγήσει σε ένα οικονομικό όφελος.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνά στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 3.28 και διαμορφώνει θετικές γωνίες με τον Ερμή από το ζώδιό σας αλλά και με την Αφροδίτη, γεγονός που τονίζει το επικοινωνιακό σας χάρισμα και σας επιτρέπει να εφαρμόσετε μια διπλωματική στάση. Έτσι, μπορείτε να βρείτε σημαντικούς υποστηρικτές που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *