Δίας στους Διδύμους

Στις 26 Μαίου, ο Δίας περνά στο ζώδιο των Διδύμων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 9 Ιουνίου 2025. Μετά λοιπόν από ένα χρόνο παραμονής του στον Ταύρο, που έστρεψε το ενδιαφέρον όλων μας στα οικονομικά και την οικονομία, το ενδιαφέρον μας μετατοπίζεται στην επικοινωνία, στην εκπαίδευση, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και σε πιο προσωπικό επίπεδο, στα συγγενικά μας πρόσωπα. Τους επόμενους δώδεκα μήνες, θα υπάρξει περισσότερη έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με την διδασκαλία, τη μάθηση, την επικοινωνία και τις πληροφορίες. Όλα τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας θα αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο και το εμπόριο θα αρχίσει σιγά-σιγά αλλά σταθερά να βελτιώνεται. Το γεγονός βέβαια ότι ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του θα φέρει στην επιφάνεια σκάνδαλα και κουτσομπολιά που θα πρέπει να καταπολεμηθούν από τη ρίζα τους, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει αυξημένη παραπληροφόρηση.

Τα ζώδια που θα ωφεληθούν περισσότερο από την νέα θέση του Δία στους Διδύμους για τους επόμενους δώδεκα μήνες είναι εκείνα του αέρα και της φωτιάς (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι).

Κριός

Μετά την διέλευση του Δία από το ζώδιο του Ταύρου, η οποία βοήθησε στην οικονομική σας ανέλιξη, ο ευεργέτης πλανήτης σας ανοίγει το δρόμο σε νέες ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Για έναν ολόκληρο χρόνο θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα καλλιεργήσετε τα προσόντα σας και θα αποκτήσετε νέες γνώσεις. Νέες συνεργασίες ή ακόμα και η σύναψη ενός συμβολαίου που περιμένετε πώς και πώς, μπορούν να ολοκληρωθούν αυτό το διάστημα. Όσοι Κριοί ασχολούνται με συγγραφή, μπορούν να δουν τα έργα τους να αποκτούν ευρεία αποδοχή. Σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα και αδέλφια θα βελτιωθούν αυτή την περίοδο, ενώ αν σκέφτεστε να αλλάξετε αυτοκίνητο, ή να ανανεώσετε τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό σας, το διάστημα αυτό είναι το πιο κατάλληλο. Τέλος, η επικοινωνία με τον σύντροφό σας θα βελτιωθεί, ενώ αν είστε ελεύθεροι θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

Ταύρος

Ο επεκτατικός και ευεργετικός πλανήτης Δίας εγκαταλείπει το ζωδίο σας στις 26 Μαίου και περνάει στον τομέα των οικονομικών σας, γεγονός που θα αποδειχθεί πολύ σημαντικό για σας. Μέχρι τις 9 Ιουνίου 2025, θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας και να αποκτήσετε μια άνετη ζωή. Μια νέα εργασία σε μια μεγάλη εταιρεία, μια αγοραπωλησία ενός ακινήτου, ή ένα κληροδότημα, θα αλλάξουν σημαντικά τη ζωή σας. Δεν αποκλείεται ακόμα να κερδίσετε ένα σημαντικό ποσό μέσα από ένα τυχερό παιγνίδι. Οι γυναίκες του ζωδίου, φέτος θα γίνουν πιο τολμηρές και δυναμικές, ενώ οι άντρες που είναι επιρρεπείς σε ερωτικές περιπέτειες, θα έχουν ευκαιρίες για περιστασιακό σεξ. Ωστόσο όσοι διατηρούν μια σοβαρή σχέση, θα προχωρήσουν στη νομιμοποίησή της.

Δίδυμοι

Μετά από δώδεκα χρόνια, ο Δίας περνάει στις 26 Μαίου στο δικό σας ζώδιο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 9 Ιουνίου 2025. Με λίγα λόγια αυτό σημαίνει ότι ξεκινά για σας ένας νέος δωδεκαετής κύκλος ανάπτυξης. Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε πρωτοβουλίες και να αρχίσετε να υλοποιείτε τα σχέδιά σας, αφού με λίγη προσπάθεια μπορείτε να πετύχετε τους επαγγελματικούς αλλά και τους προσωπικούς σας στόχους. Φυσικά θα χρειαστεί να κάνετε ένα «ξεκαθάρισμα» ώστε να απαλλαγείτε από «φθαρμένες» και «σάπιες» καταστάσεις ή ακόμα και να απομακρύνετε κάποια άτομα που φρενάρουν την πρόοδό σας. Αντίστοιχα, θα μπορούσατε να ξανασμίξετε με έναν παλιό εραστή που δεν βγήκε ποτέ από την καρδιά σας. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι μια χρονιά που μπορεί να σας φέρει την καταξίωση που αναζητάτε.

Καρκίνος

Η είσοδος του Δία στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας προσφέρεται περισσότερο για ενδοσκόπηση και αυτογνωσία. Ακόμα και αν δεν υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες τους επόμενους μήνες, θα έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας, καθώς και την ισχυρή σας διαίσθηση που θα σας καθοδηγεί σε όλες τις προσπάθειές σας. Ακόμα και αν νιώσετε ότι βρίσκεστε στην κόψη του ξυραφιού, μια ανώτερη δύναμη, θα λειτουργεί σαν «ο από μηχανής θεός» που θα σας προστατεύσει. Επιπλέον, μέχρι τις 9/6/2025 η τύχη θα σας οδηγεί στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Πολλοί Καρκίνοι, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και να ζήσουν νέες εμπειρίες που θα δώσουν νέα διάσταση στη ζωή τους.

Λέων

Με την είσοδο του Δία στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων από τις 26 Μαίου, ο κοινωνικός σας κύκλος, οι φιλοδοξίες σας και οι στόχοι σας αποκτούν νέες προοπτικές. Μέσα στους επόμενους μήνες θα κάνετε γνωριμίες με σημαίνοντα πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε με κάποιο τρόπο τη ζωή σας. Αν μάλιστα είστε ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσετε και μια ερωτική σχέση μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Εύνοια θα υπάρξει και στα οικονομικά σας, αφού με κάποιο τρόπο, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από παλιά χρέη, με αποτέλεσμα να σας μένουν περισσότερα χρήματα για τις προσωπικές σας ανάγκες ή και κάποιες πολυτέλειες που αγαπάτε. Αν μέσα στους στόχους σας είναι και η απόκτηση ενός απογόνου, η επιθυμία σας θα πραγματοποιηθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Παρθένος

Η νέα θέση του Δία στο ζώδιο των Διδύμων από τις 26/5/2024 μέχρι τις 9/6/2025 θα σας ανοίξει το δρόμο για διακρίσεις στην επαγγελματική ζωή σας. Η διέλευση του Δία από το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου συμβαίνει κάθε δώδεκα χρόνια, και αποτελεί πάντα μια από τις καλύτερες εγγυήσεις για προβολή και άνοδο. Έτσι, είναι η κατάλληλη στιγμή να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, αλλά και να «χρησιμοποιήσετε» τις γνωριμίες σας για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Επίσης οι σχέσεις με τους γονείς σας ή και με τον σύντροφό σας, θα βελτιωθούν αυτή την περίοδο, ενώ αν είσαι ελεύθεροι, μια σημαντική επαγγελματική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική.

Ζυγός

Η είσοδος του Δία στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι μια εξαιρετικά θετική επιρροή για σας. Από τις 26/5/2024 μέχρι τις 9/6/2025, ο Δίας θα σας χαρίζει την εύνοιά του και θα σας παροτρύνει να βρειτε καινούργια ενδιαφέροντα που θα διαφοροποιήσουν τη μέχρι τώρα πορεία σας. Ακαδημαϊκές δραστηριότητες, πολιτιστικά ζητήματα και νέες γνώσεις, θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας, ενώ θέματα που σχετίζονται ή προέρχονται από το εξωτερικό, θα σας προσφέρουν εναλλακτικούς τρόπους επιτυχίας. Αν είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται μια ερωτική γνωριμία να σας οδηγήσει για κάποιο διάστημα σε μια άλλη χώρα όπου σίγουρα θα έχετε και μια καλύτερη τύχη. Τέλος, αν έχετε νομικές εκκρεμότητες θα ολοκληρωθούν αυτή την περίοδο προς όφελός σας.

Σκορπιός

Η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις 26 Μαίου, εγκαινιάζει μια θετική περίοδο για τα οικονομικά σας και ειδικότερα για τυχόν χρέη που έχετε δημιουργήσει. Η παρουσία του Δία στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας θα σας βοηθήσει να αποπληρώσετε ένα μεγάλο μέρος των οφειλών σας ή ακόμα και να εισπράξετε χρηματικά ποσά που θα σας εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή. Κάποιοι Σκορπιοί μπορεί να λάβετε ένα κληροδότημα ή να κάνετε μια επένδυση που θα αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα και θα σας δώσει την ευκαιρία να αυξήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Εύνοια προβλέπεται και στον αισθηματικό τομέα, καθώς η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο φλογερή, χωρίς να αποκλείεται να αναβιώσει και μια παλιά ερωτική ιστορία.

Τοξότης

Ο κυβερνήτης σας Δίας, θα βρεθεί από τις 26 Μαίου, απέναντι από το ζώδιό σας, και θα επηρεάσει καθοριστικά τις σχέσεις σας. Μέχρι τις 9 Ιουνίου 2025, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια «ανασκόπηση» στην αισθηματική σας ζωή, και να αποφασίσετε τι θέλετε να «κρατήσετε» και τι θέλετε να «πετάξετε». Αν διατηρείτε μια σχέση που έχει γερές βάσεις, θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα βρείτε λύσεις σε όλα σας τα προβλήματα. Αν είστε ελεύθεροι, θα κάνετε πολλές και αξιόλογες γνωριμίες και ίσως για κάποιο διάστημα διατηρήσειτε παράλληλες σχέσεις, μέχρι να αποφασίσετε ποιο είναι το πιο κατάλληλο άτομο για σας. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επαγγελματική συνεργασία είναι η κατάλληλη περίοδος.

Αιγόκερως

Ο Δίας στους Διδύμους ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 26 Μαίου και εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την εργασία, την καθημερινότητα και την υγεία σας. Ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, θα σας φέρει μια πληθώρα επαγγελματικών ευκαιριών, μέσα από τις οποίες θα πρέπει να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και σε κάθε περίπτωση αυτό που εγγυάται τις καλύτερες προοπτικές εξέλιξης. Αυτό δεν σημαίνει οπωσδήποτε ότι θα αλλάξετε δουλειά τους επόμενους μήνες, αφού μπορεί ακόμα και μέσα στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας να σας προταθούν νέα καθήκοντα. Παρόλο που οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν κατακόρυφα, είναι σημαντικό να μην ξεπεράσετε τα όριά σας ώστε να μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας. Φροντίστε να τρέφεστε υγιεινά και αποφύγετε λίπη και γλυκά που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Υδροχόος

Ο Δίας στους Διδύμους ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και θεωρείται μια από τις καλύτερες διελεύσεις που μπορεί να συμβούν. Από τις 26 Μαίου μέχρι τις 9 Ιουνίου 2025, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στο έπακρο τον έρωτα και τις διασκεδάσεις, ενώ θα αναπτύξετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας προσφέρουν μεγάλες ικανοποιήσεις. Δεδομένου ότι ο Δίας παραδοσιακά κυβερνά και τον τομέα των οικονομικών σας, μέσα από αυτές τις δραστηριότητες θα καταφέρετε να αυξήσετε σημαντικά τα εισοδήματά σας, με αποτέλεσμα να μπορείτε επιτέλους να ξοδεύετε για σας και τους αγαπημένους σας χωρίς άγχος. Η διέλευση αυτή ευνοεί επίσης θέματα που σχετίζονται με παιδιά, καθώς και τους καλλιτέχνες – οι οποίοι θα έχουν μεγάλη προβολή – και τους ελεύθερους επιχειρηματίες που θα αυξήσουν την πελατεία τους.

Ιχθείς

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 26 Μαίου και μέχρι τις 9 Ιουνίου 2025, εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία μπορείτε να απολαύσετε πολλά οφέλη από το χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Η εκμετάλλευση ενός ακινήτου που μπορεί να αυξήσει τα εισοδήματά σας, μια ανακαίνιση ή μετακόμιση, ή μια σημαντική αγοραπωλησία θα σας προσφέρουν μια νέα αίσθηση ασφάλειας και χαράς. Πολλοί Ιχθείς, θα ξεκινήσετε μια νέα εργασία μέσα στον οικιακό σας χώρο από την οποία θα έχετε αξιόλογα οφέλη. Άλλοι θα δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια και θα αφιερώσετε μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας εκεί. Ωστόσο, ο Δίας εξουσιάζει και τον τομέα της καριέρας σας και σίγουρα θα σας δώσει την ευκαιρία να διαπρέψετες, σε ότι κι αν κάνετε.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *