Αύγουστος 2020 – Αστρολογική Ατζέντα

Αύγουστος 2020

Αύγουστος 2020 – Αστρολογική Ατζέντα – Οι όψεις των πλανητών αναλυτικά για κάθε μέρα. Δείτε πώς θα προγραμματίσετε την κάθε μέρα σας.

Αύγουστος 2020

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

09.56 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

13.52 Ερμής αντίθεση με Πλούτωνα. Η όψη αυτή προκαλεί διαμάχες και διαφωνίες που είναι δύσκολο να ελεγχθούν. Χρειάζεται προσοχή στις συναναστροφές και τις συζητήσεις που μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Προσοχή στη χρήση εργαλείων και αιχμηρών αντικειμένων.

Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

00.23 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

02.57 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη. Ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, να επιλύσετε διαφωνίες και να κάνετε νέα σχέδια. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ.

03.55 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

08.57 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

11.53 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα. Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και να μην είστε αντικειμενικοί. Καλό είναι να αποφευχθούν βιαστικές ενέργειες.

14.19 Ήλιος τετράγωνο με Ουρανό. Ανάγκη για προσωπική ελευθερία, άρνηση ευθυνών και υποχρεώσεων. Αυξημένη τάση ατυχημάτων. Να αποφεύγονται βιαστικές ενέργειες και συγκρούσεις που μπορεί να πυροδοτήσουν διακοπές σχέσεων. Σε κοσμικό επίπεδο η όψη συνδέεται με εκδηλώσεις χάους και αναρχίας. 

16.59 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί. 

Σελήνη σε κενό πορείας από 16.59 έως 21.11

21.11 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

16.52 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

18.59 Πανσέληνος στον Υδροχόο. Η πανσέληνος που διαμορφώνεται στο ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και χρειάζεται προσοχή. Θα υπάρξουν διακυμάνσεις στη διάθεση, εντάσεις και συναισθηματικές εκρήξεις. Είναι προτιμότερο να αποφευχθούν σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις, νέα ξεκινήματα και επενδύσεις που θα αποδειχθούν επιζήμιες. Μπορείτε ωστόσο να ασχοληθείτε με τις καθημερινές δουλειές σας και με δημιουργικές δραστηριότητες. 

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

00.00 Ερμής αντίθεση με Κρόνο. Δυσκολία στην έκφραση ιδεών καθώς και στην επικοινωνία γενικότερα. Αυξημένη απαισιοδοξία που μπορεί να οδηγήσει σε μελαγχολία. Καλό είναι να αποφευχθούν σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις.

09.45 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων. 

16.07 Άρης τετράγωνο με Δία. Υπερβολική βιασύνη που μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα. Παράνομες δραστηριότητες, οικονομικές και νομικές διαφορές.

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

00.45 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Σελήνη σε κενό πορείας από 00.45 – 05.28

05.28 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο που βοηθά στην ονειροπόληση. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική, χημεία.

06.32 Ερμής στον Λέοντα. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα και μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και περιπετειώδεις. Προσελκύουμε εύκολα την προσοχή των γύρω μας. Καλή περίοδος για διασκεδάσεις, φλερτ και διακοπές.

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

02.01 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

19.20 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

21.11 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

02.38 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

10.53 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

15.53 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς και συγκρούσεων. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 15.53 – 16.05

16.05 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη γίνεται πιο “μαχητική”. Έτσι υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα όμως ενισχύει την αυτοπεποίθηση και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. 

18.21 Αφροδίτη στον Καρκίνο. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Το διάστημα αυτό θα παρατηρηθεί βελτίωση σε οικογενειακά θέματα ενώ ευνοούνται οι ανακαινίσεις σπιτιών, οι αγορές επίπλων, οικιακών συσκευών και διακοσμητικών καθώς και η περιποίηση του κήπου. Οι σχέσεις που δημιουργούνται αυτό το διάστημα έχουν πιθανότητες επισημοποίησης. 

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

03.12 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

01.49 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

06.44 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

11.35 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Όψη που συνδυάζει το συναίσθημα με τη δράση. Υπάρχουν τεράστια αποθέματα ενέργειας που μπορούν να διοχετευθούν θετικά για να βοηθήσετε τους γύρω σας. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να γίνετε οξύθυμοι και επιθετικοί ακόμα και με προσφιλή σας πρόσωπα. Αυξημένη τάση ατυχημάτων ή και οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανά. 

14.38 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

22.50 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

Σελήνη σε κενό πορείας από 9/8 22.50 έως 10/8 04.28

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

04.28 Σελήνη στον Ταύρο. Το επόμενο διήμερο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε οικονομικά ζητήματα. Η επιδίωξη της οικονομικής εξασφάλισης αποτελεί το κύριο μέλημα. Η Αφροδίτη επιπλέον αγαπά την ομορφιά και την “καλοπέραση” γεγονός που μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή σπατάλες. 

09.23 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

15.52 Ερμής τετράγωνο με Ουρανό. Όψη που προκαλεί εκνευρισμό και επιπολαιότητα και μας κάνει επιρρεπείς σε ατυχήματα και τσακωμούς. Κυκλοθυμία και στρες. Αποκαλύψεις και δυσάρεστα ή απρόσμενα νέα. 

Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

02.05 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις μπορεί να σας εκνευρίσουν. Υπάρχει τάση για δημιουργία νέων σχέσεων ενώ δεν αποκλείεται φιλικές σχέσεις να μετατραπούν σε ερωτικές.

04.12 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

18.51 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

19.45 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

21.32 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

03.03 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

10.55 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

Σελήνη σε κενό πορείας από 10.55 έως 16.46

16.46 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή αυξάνει την επικοινωνία το ερχόμενο διήμερο. Νέες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης. 

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

10.14 Άρης τετράγωνο με Πλούτωνα. Εξαιρετικά επικίνδυνη όψη που προκαλεί επιθετικότητα και βία. Αποφύγετε την έναρξη νέων δραστηριοτήτων, τις οικονομικές συναλλαγές και την ζηλοτυπία. Κίνδυνος για μαζικά ατυχήματα.

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

03.33 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

08.16 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί εύκολα να σας εξαπατήσουν.

11.32 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

14.19 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

Σελήνη σε κενό πορείας από 14/8 14.19 έως 15/8 02.35

Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

02.35 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

16.26 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές. 

17.26 Ουρανός ανάδρομος. Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού συνδέεται με ξαφνικούς μετασχηματισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε κάποια μέρη του πλανήτη θα αλλάξουν καθεστώτα ενώ δεν αποκλείονται ακόμα και πραξικοπήματα ή τοπικές διαμάχες στα σύνορα κάποιων κρατών. 

22.18 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

12.33 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα.

15.29 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

17.02 Ήλιος τρίγωνο με Άρη. Δυναμική όψη που βοηθά στην προώθηση των σχεδίων. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί τόσο τον επαγγελματικό  όσο και τον αισθηματικό τομέα. Πιθανές νέες γνωριμίες και δημιουργία νέων σχέσεων ή ακόμα και αναζωπύρωση παλιών.

20.24 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

22.32 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

02.59 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Ίσως νιώθετε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι είναι δύσκολο να επιτευχθούν ενώ υπάρχει και κίνδυνος για διαφωνίες, ρήξεις και χωρισμούς.

Σελήνη σε κενό πορείας από 02.59 έως 08.38 

08.29 Ερμής τρίγωνο με Άρη. Όψη που ευνοεί τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό έργων. Θετικά αποτελέσματα σε κάθε προγραμματισμένη ή και νέα δραστηριότητα. 

08.38 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει πιο ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Το επόμενο διήμερο θα είστε περισσότερο δημιουργικοί αλλά και γενναιόδωροι. Η τάση για φλερτ είναι επίσης αυξημένη αυτό το διάστημα.  

18.07 Ήλιος σύνοδο με Ερμή. Αύξηση των διανοητικών ικανοτήτων και βελτίωση της σκέψης. Οι ιδέες που προκύπτουν σήμερα είναι πολύ χρήσιμες. 

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

03.01 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

22.28 Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό. Θετική όψη που φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις τόσο σε αισθηματικές όσο και σε οικονομικές υποθέσεις. Ξαφνικές γνωριμίες εξελίσσονται γρήγορα σε σχέσεις ενώ υπάρχει και πιθανότητα για αναβίωση παλιών δεσμών.

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

02.51 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

05.42 Νέα Σελήνη στον Λέοντα. Το καινούργιο φεγγάρι στο ζώδιο του Λέοντα ευνοεί επιχειρηματικούς σχεδιασμούς, καλό είναι όμως να περιμένετε 2-3 μέρες προτού τους εφαρμόσετε. Ευνοούνται επίσης οι αγορές προσωπικών ειδών, η δημιουργία νέων σχέσεων, οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, η εκπαίδευση και ο αθλητισμός.

08.38 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η όψη δραστηριοποιεί το πνεύμα και το σώμα και σας βοηθά να προσηλωθείτε στους στόχους σας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 08.38 έως 11.20 

11.20 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Η τάση για τελειομανία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε σοβαρά καθήκοντα. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που σας απασχολήσουν.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

04.30 Ερμής στην Παρθένο. Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου θα ολοκληρωθεί στις 5 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να αναλάβουμε νέα καθήκοντα, να εντοπίσουμε λάθη που εμποδίζουν την πρόοδό μας και να εργαστούμε με μεθοδικότητα ώστε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα. 

04.52 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

07.05 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

17.13 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

20.15 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Δυσμενής όψη που σας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

00.48 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 00.48 έως 12.16

12.16 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις σας. Η ισορροπία και η αρμονία αποτελεί το κύριο μέλημά σας. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο ρομαντικοί και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα αυτό το διάστημα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

11.25 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

17.45 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

18.45 Ήλιος στην Παρθένο. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο σηματοδοτεί το τέλος των διακοπών και την επιστροφή στην ρουτίνα. Με ανανεωμένη διάθεση επιστρέφουμε στα καθήκοντά μας.

Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

01.34 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

06.35 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

07.20 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

Σελήνη σε κενό πορείας από 07.20 έως 13.16

13.16 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη από τον Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί επίσης να είστε πιο μυστικοπαθείς. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

14.35 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

01.42 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

07.00 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

16.51 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

19.21 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

21.19 Άρης τετράγωνο με Κρόνο. Η όψη αυτή μειώνει την ενέργειά μας και τονίζει τον εγωισμό. Δεν ευνοείται η λήψη αποφάσεων και οι πρωτοβουλίες που δεν έχουν προοπτικές επιτυχίας. Ατυχήματα είναι πιθανά.

22.47 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

03.36 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

09.27 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 09.27 έως 15.49

15.49 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες θα είστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση. 

18.18 Ερμής τρίγωνο με Ουρανό. Εξαιρετικά θετική όψη που μας κάνει περισσότερο δημιουργικούς και αποφασιστικούς. Ξαφνικές ιδέες, γνωριμίες και συζητήσεις εξελίσσονται θετικά. Υπάρχει ευγλωττία, σωστή κρίση,  ετοιμότητα και μεγάλη ικανότητα μάθησης.

20.58 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

01.26 Αφροδίτη αντίθεση με Δία. Όψη που μας παρασύρει σε υπερβολές και σπατάλες. Καλό είναι να μην ξοδεύουμε άσκοπα την ενέργεια και τα χρήματά μας. Οι νέες γνωριμίες χρειάζονται προσοχή καθώς δεν θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας. Σχέσεις με άτομα από ξένες χώρες ή ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ίσως μας απογοητεύσουν.

12.46 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

02.43 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί εύκολα να σας εξαπατήσουν.

15.00 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 15.00 έως 20.37

20.37 Σελήνη στον Αιγόκερω. Με την Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, είστε περισσότερο υπεύθυνοι και οργανωτικοί. Το επόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων. Οι στόχοι όσο υψηλοί κι αν είναι επιτυγχάνονται χάρη στην προσπάθεια και την υπομονή. 

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

00.12 Αφροδίτη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Όψη που δημιουργεί καλή διάθεση και γούστο. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά, την μουσική και την τέχνη.

06.09 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

15.51 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

03.04 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

04.56 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη. Ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, να επιλύσετε διαφωνίες και να κάνετε νέα σχέδια. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ.

08.54 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

11.51 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

14.12 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

16.28 Ερμής τρίγωνο με Δία. Όψη που φέρνει αισιοδοξία, χαρά και ευστροφία. Ευνοϊκή για συζητήσεις και συμφωνίες καθώς και για απόκτηση γνώσεων. Κατάλληλη στιγμή για διαφημίσεις που αποφέρουν κέρδη.

20.18 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί. 

22.31 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 29/8 22.31 έως 30/8 03.37

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

03.37 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

16.31 Αφροδίτη αντίθεση με Πλούτωνα. Η όψη αυτή δημιουργεί ανασφάλεια σε αισθηματικές σχέσεις και σε οικονομικές υποθέσεις. Ακόμα και όσοι είναι ελεύθεροι, αναζητούν μια συντροφιά και η ανάγκη αυτή μπορεί να τους οδηγήσει σε ακατάλληλους συντρόφους. Οι σχέσεις μπορεί να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα ή και χωρισμούς. Προσοχή και για οικονομικές απώλειες.

21.44 Ερμής αντίθεση με Ποσειδώνα. Η όψη αυτή μας κάνει περισσότερο ονειροπόλους και μελαγχολικούς. Καλό είναι να αποφεύγονται σημαντικές αποφάσεις καθώς η κρίση μας δεν είναι σωστή. Συνιστάται επίσης να αναβληθούν σοβαρές συζητήσεις καθώς υπάρχει αναξιοπιστία και δυσπιστία. 

23.31 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Δεν πραγματοποιούνται σημαντικές πτολεμαϊκές όψεις. Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στον Υδροχόο σχηματίζει γωνίες 30 μοιρών με τον Δία, τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο οπότε η μέρα γενικά θεωρείται θετική για συλλογικές και επαγγελματικές δραστηριότητες.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *