Αφροδίτη στους Διδύμους 9 Ιουνίου – 3 Ιουλίου 2019

Φωτογραφία από Piotrmrg από το Pixabay

Αφροδίτη στους Διδύμους 9 Ιουνίου – 3 Ιουλίου 2019

Η Αφροδίτη στους Διδύμους  είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή αφού βρίσκεται στο περιβάλλον του Ερμή. Αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι ιδιαίτερα εμφανές  από τις 9 Ιουνίου μέχρι και τις 3 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο η ανάγκη να επικοινωνήσουμε με τους γύρω μας θα είναι αυξημένη και εύκολα θα ενδίδουμε σε προσκλήσεις και προκλήσεις για αποδράσεις και περιπέτειες. Οι σχέσεις θα βελτιωθούν σημαντικά, αφού ο εποικοδομητικός διάλογος θα λύσει πολλά προβλήματα. Στον επαγγελματικό τομέα θα προκύψουν ευκαιρίες για επικερδείς συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Το διάστημα αυτό είναι επίσης ευνοϊκό για αγορά ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών και αυτοκινήτων που θα μας ικανοποιήσουν.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς επίσης και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες).

Αφροδίτη στους Διδύμους

Κριός 

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και θεωρείται αρκετά θετική για σας, καθώς το αυξημένο επικοινωνιακό σας χάρισμα θα σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και περιζήτητους τόσο σε παρέες όσο και σε επαγγελματικές δραστηριότητες. Το διάστημα 9 Ιουνίου – 3 Ιουλίου θα κάνετε σημαντικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα επηρεάσουν θετικά την προσωπική ή και την επαγγελματική πορεία σας. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, θα υπάρξουν αξιόλογες ευκαιρίες και για την βελτίωση των εσόδων σας. Μια σημαντική συνεργασία ή μια νέα σχέση είναι πολύ πιθανή αυτό το διάστημα. Προσπαθείστε ωστόσο να παραμείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές ώστε να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες.

Ταύρος 

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται για σας η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων, καθώς ενεργοποιεί τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την υλική και συναισθηματική σας ασφάλεια. Έτσι, το διάστημα 9 Ιουνίου – 3 Ιουλίου θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, ίσως και μέσα από πολλαπλές δραστηριότητες. Ακόμα και αν ανήκετε στην κατηγορία των ανέργων, τώρα θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις. Επιπλέον, αν είστε αδέσμευτοι, μια σημαντική γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον.

Δίδυμοι 

Υποδεχτείτε με χαρά τη διέλευση της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο από 9 Ιουνίου – 3 Ιουλίου. Πρόκειται για μια διέλευση που πραγματοποιείται μόνο μια φορά το χρόνο και ανεβάζει τη διάθεσή σας στα ύψη. Ο πλανήτης της ομορφιάς θα σας αγγίξει με αστερόσκονη και θα εκτοξεύσει τη γοητεία σας, γεγονός που θα σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς. Μετά από ένα διάστημα απομόνωσης που σας επέβαλε η διέλευση των πλανητών από τον Ταύρο, ήρθε η ώρα να βγείτε από το καβούκι σας και να λάμψετε όπου και αν βρεθείτε. Τώρα είναι καιρός να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να κυνηγήσετε ό,τι σας ενδιαφέρει. Σημαντική εύνοια αναμένεται στα αισθηματικά όπου αν είστε αδέσμευτοι θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα περάσετε αξέχαστες στιγμές με το σύντροφό σας. Η σύλληψη ενός παιδιού ευνοείται επίσης αυτό το διάστημα.

Αφροδίτη στους Διδύμους

Καρκίνος 

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, το διάστημα 9 Ιουνίου – 3 Ιουλίου, ίσως θεωρείται περισσότερο υποτονικό για σας, αφού θα νιώσετε περισσότερη ανάγκη για χαλάρωση και ξεκούραση παρά για δράση. Πρόκειται ωστόσο για μια ηθελημένη και δημιουργική μοναξιά που θα σας βοηθήσει να καταστρώσετε σημαντικά σχέδια και να προετοιμαστείτε τόσο σωματικά όσο και ψυχικά για τα μελλοντικά σας βήματα. Το γεγονός ότι νιώθετε την ανάγκη να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, δεν σημαίνει ότι θα στερηθείτε διασκεδάσεις και απολαύσεις, απλά ίσως γίνετε πιο επιλεκτικοί. Επιπλέον θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια ενώ ίσως προβληματιστείτε σχετικά με κάποιες “λυκοφιλίες” που πρέπει να διακοπούν οριστικά. Η αποκατάσταση μιας παλιάς σχέσης είναι πολύ πιθανή.

Λέων 

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας το διάστημα 9 Ιουνίου – 3 Ιουλίου. Πρόκειται για μια περίοδο αυξημένης κοινωνικότητας, κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε αλλά και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά τον τομέα της καριέρας σας, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν επαγγελματικές ευκαιρίες ή και να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα που μπορούν να σας προωθήσουν σε μια ανώτερη θέση. Επιπλέον, το διάστημα αυτό ευνοούνται τα ταξίδια που πιθανότατα σας επιφυλάσσουν και ερωτικές γνωριμίες. Δεν αποκλείεται επίσης μια φιλική ή επαγγελματική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική.

Παρθένος

Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων, ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και της προσωπικής προβολής σας. Έτσι, από 9 Ιουνίου – 3 Ιουλίου αναμένεται μια περίοδος σημαντικών και ευχάριστων αλλαγών στα επαγγελματικά σας. Δεν αποκλείεται η πιθανότητα να εξασφαλίσετε μια προαγωγή που φυσικά θα επηρεάσει θετικά τα οικονομικά σας ή και ένα επαγγελματικό ταξίδι που εκτός από οικονομικά οφέλη θα σας χαρίσει και πολύτιμες εμπειρίες. Ακόμα και αν ανήκετε στην κατηγορία των ανέργων, μη διστάσετε να αρπάξετε ευκαιρίες από όπου κι αν προκύψουν. Το διάστημα αυτό επιπλέον πρόκειται να βελτιωθούν οι σχέσεις με τους γονείς σας ενώ είναι πολύ πιθανή η δημιουργία μιας σχέσης με ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο.

Αστρολογική Ατζέντα – Ιούνιος 2019

Αφροδίτη στους Διδύμους

Ζυγός 

Εξαιρετικά θετική για σας θεωρείται η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων που πραγματοποιείται από 9 Ιουνίου – 3 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξει σημαντική βελτίωση σε πολλούς τομείς της ζωής σας, γεγονός που θα σας παροτρύνει να προγραμματίσετε κάποιες αλλαγές. Η απόλυτα θετική στάση και ψυχολογία σας, θα σας κάνει περιζήτητους σε παρέες ενώ δεν αποκλείεται να προγραμματίσετε και ένα μακρινό ταξίδι. Βελτίωση αναμένεται και στα οικονομικά σας ειδικά αν περιμένετε χρήματα από νομικές υποθέσεις. Στον ερωτικό τομέα θα αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον για τον σύντροφό σας, ενώ αν ανήκετε στους αδέσμευτους θα ξεκινήσετε μια παθιασμένη σχέση.

Σκορπιός 

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Η διέλευσή αυτή θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 9 Ιουνίου – 3 Ιουλίου και θα φέρει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας. Θα παρατηρήσετε ότι αυτή την περίοδο μπορείτε να ανταποκριθείτε πιο εύκολα στις υποχρεώσεις σας αλλά και να αποπληρώσετε κάποια χρέη. Επιπλέον, τυχόν επενδύσεις θα αποδειχθούν κερδοφόρες στο άμεσο μέλλον. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά και τον τομέα των σχέσεών σας, θα υπάρξει και εκεί αισθητή βελτίωση καθώς θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σας χωρίς να αποκλείεται και η επισημοποίηση του δεσμού σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Σκορπιούς ένας παθιασμένος έρωτας μπορεί να ξεκινήσει αυτό το διάστημα.

Αφροδίτη στους Διδύμους

Τοξότης 

Μία σημαντική περίοδος για τις σχέσεις σας εγκαινιάζει η είσοδος της Αφροδίτης στο πολικό ζώδιο των Διδύμων από τις 9 Ιουνίου. Μέχρι και τις 3 Ιουλίου που θα ολοκληρωθεί αυτή η διέλευση, θα έχετε την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας, να αναπτύξετε μια πιο καλή επικοινωνία μαζί του και να δημιουργήσετε μια νέα αρμονία. Αυτό το καλό κλίμα θα επηρεάσει επίσης και άλλες σχέσεις εκτός των ερωτικών. Εξίσου θετική ατμόσφαιρα θα υπάρχει και στο επαγγελματικό περιβάλλον όπου οι σχέσεις με συναδέλφους αλλά και ανωτέρους θα βελτιωθούν. Όσοι ανήκετε στην κατηγορία των αδέσμευτων, αυτό το διάστημα θα έχετε πολλές προκλήσεις και μένει σε σας να επιλέξετε το πιο κατάλληλο άτομο για να δημιουργήσετε μια σημαντική σχέση.

Αιγόκερως 

Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την εργασία και την υγεία σας αλλά και με την καθημερινότητά σας γενικότερα. Έτσι, το διάστημα 9 Ιουνίου – 3 Ιουλίου θα υπάρξει ουσιαστική βελτίωση σ’ αυτούς τους τομείς και κάθε δραστηριότητά σας θα σας προσφέρει χαρά. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα βελτιωθούν και δεν αποκλείεται να προκύψει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κατά κάποιο τρόπο η δουλειά σας θα συνδυάζεται με την διασκέδαση κι αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ίσως εκμεταλλευτείτε κάποιο χόμπι σας από το οποίο θα κερδίσετε και χρήματα. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά και τον τομέα της καριέρας σας, το συγκεκριμένο διάστημα θα προκύψουν ευκαιρίες για επαγγελματική αναρρίχηση.  

Αφροδίτη στους Διδύμους

Υδροχόος 

Η διέλευση της Αφροδίτης από ένα αέρινο ζώδιο σαν το δικό σας, μόνο καλά μπορεί να σηματοδοτεί για σας. Έτσι, το διάστημα 9 Ιουνίου – 3 Ιουλίου, αναμένεται ιδιαίτερα απολαυστικό για σας, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να ταξιδέψετε αλλά και να συσφίξετε τους οικογενειακούς δεσμούς. Στον αισθηματικό τομέα, όσοι διατηρείτε μια μακροχρόνια σχέση, ίσως αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε χωρίς να αποκλείεται και η πιθανότητα μιας ευπρόσδεκτης εγκυμοσύνης. Αν πάλι ανήκετε στους αδέσμευτους Υδροχόους, θα βρείτε το σύντροφο που ονειρεύεστε. Επαγγελματικά αναμένεται μεγάλη βελτίωση κυρίως σε επιχειρηματικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Ιχθύς 

Το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία με τη διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων. Έτσι, το διάστημα 9 Ιουνίου – 3 Ιουλίου, θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας, να αποκαταστήσετε τυχόν βλάβες, να διακοσμήσετε εκ νέου κάποιους χώρους και γενικότερα να δημιουργήσετε ένα πιο όμορφο αλλά και πιο λειτουργικό περιβάλλον. Αν σκέφτεστε την πιθανότητα μετακόμισης ή αγοραπωλησίας, τώρα μπορεί να πραγματοποιηθεί με επιτυχία. Επιπλέον, κάποιοι από σας, ίσως δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό χώρο μέσα στο σπίτι που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Αν διατηρείτε μια σοβαρή σχέση, θα σκεφτείτε την πιθανότητα να συζήσετε με το σύντροφό σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους, ίσως κάνετε μια σοβαρή γνωριμία μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον.

Ακολουθείστε με στο Instagram

Ακολουθείστε με στα κοινωνικά δίκτυα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *