Αφροδίτη στον Σκορπιό 21/11 – 15/12

Αφροδίτη στον Σκορπιό

Αφροδίτη στον Σκορπιό από 21 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2020.

Αφροδίτη στον Σκορπιό

Στις 21 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο στο οποίο δεν νιώθει καλά, [βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης της] αφού βάζει σε δεύτερη μοίρα την αγνή και άδολη αγάπη και σε πρώτη την σεξουαλικότητα, τον ερωτισμό και το πάθος.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού ενισχύοντας την σεξουαλικότητα και το πάθος αναζωπυρώνει σχέσεις που έχουν φθαρεί ερωτικά και επιπλέον αναβιώνει έρωτες από το παρελθόν. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η ζήλια και η κτητικότητα που μπορεί να βγουν εκτός ελέγχου. Γι’ αυτό κρίνεται σημαντικό να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη ώστε να αποφευχθούν ακραίες καταστάσεις. Θα πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί στην αξιολόγηση των ενεργειών του συντρόφου και να μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα. Μόνο έτσι, μπορεί να βασιλεύσει η αρμονία και η σταθερότητα.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τις 23-25 Νοεμβρίου που η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τη Λίλιθ και στις 27-28 που σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό. Με τις συγκεκριμένες όψεις μπορεί να υπάρξει επιδείνωση στις σχέσεις που αντιμετωπίζουν ήδη μακροχρόνια προβλήματα. Οι νέες ερωτικές σχέσεις αυτές τις μέρες κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πρόσκαιρες. Προσοχή επίσης στα οικονομικά θέματα καθώς υπάρχει κίνδυνος για σοβαρές απώλειες.

Αφροδίτη στον Σκορπιό – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Κριός

Η  Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου ενεργοποιεί τον τον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξει μια σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας και είτε θα μπορέσετε να αποπληρώσετε ένα δάνειο που σας προβληματίζει , είτε θα κάνετε μια επένδυση που θα σας αποφέρει κέρδη. Η συγκεκριμένη διέλευση ευνοεί και την ερωτική σας ζωή, αφού η Αφροδίτη στον συγκεκριμένο τομέα θα ανεβάσει τη λίμπιντό σας στα ύψη, με αποτέλεσμα να αναζωπυρωθεί η σχέση με το σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι, είναι πιθανό να υποκύψετε σε ένα πάθος, ενώ αν σας απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν θα έχετε τώρα την ευκαιρία να την αποκαταστήσετε.

Ταύρος

 Στις 21 Νοεμβρίου η κυβερνήτης σας Αφροδίτη περνάει στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό οι σχέσεις σας και κυρίως αυτή με τον σύντροφό σας θα γίνει πιο δυνατή καθώς θα βρείτε τρόπους να δεθείτε περισσότερο μαζί του. Αν είστε αδέσμευτοι, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να προσεγγίσετε νέους ανθρώπους και να αναπτύξετε ισχυρούς δεσμούς. Μην φοβηθείτε να δείξετε τα συναισθήματά σας.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Με τη συγκεκριμένη διέλευση το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί περισσότερο στα επαγγελματικά σας, την καθημερινότητά σας αλλά και την εμφάνισή σας. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για να υιοθετήσετε ένα νέο στυλ που θα σας προσδώσει περισσότερη γοητεία. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε μια αθλητική δραστηριότητα ή και δίαιτα που θα βελτιώσει τον οργανισμό σας. Θα υπάρξει επίσης σημαντική βελτίωση στα επαγγελματικά σας. Δεν αποκλείεται επίσης να προκύψει ένας νέος έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. 

Καρκίνος

Στις 21 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που θεωρείται πολύ θετικό για το ζώδιό σας. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου και το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον έρωτα και τις διασκεδάσεις, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, ή να ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα που θα σας φέρει σημαντικά κέρδη. Αν είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια γνωριμία πολύ ενδιαφέρουσα που θα σας παρασύρει σε μια σχέση γεμάτη έρωτα και πάθος.

Λέων

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να  δημιουργήσετε ένα αρμονικό κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον σας, να ασχοληθείτε με τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων και να φροντίσετε για την αποκατάσταση τυχόν ζημιών ή βλαβών στο σπίτι σας. Αν σκέφτεστε το ενδεχόμενο να μετακομίσετε σε μια άλλη περιοχή, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να το κάνετε, καθώς έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα. Επίσης υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις χρήματα από την εκμετάλλευση κάποιου περιουσιακού σας στοιχείου ή από μια δουλειά που θα κάνετε από το χώρο του σπιτιού.

Παρθένος

Στις 21 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί πολύ θετικό για την επικοινωνία σας και τις επαφές σας με άτομα που μπορούν να συμβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο στην πρόοδό σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι να εκμεταλλευτούν την ικανότητά σας να επιχειρηματολογείτε με ευχέρεια και να κατανοείτε δυσνόητους όρους και να σας προσφέρουν «γη και ύδωρ» για να συνεργαστούν μαζί σας. Επιπλέον θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάποια σύντομα ταξίδια από τα οποία θα αποκομίσετε κέρδη. Τέλος, αν είστε αδέσμευτοι, αυτό το διάστημα θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προσελκύστε Τύχη, Αγάπη, Χρήματα

Ζυγός

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη περνάει από τις 21 Νοεμβρίου, στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό, θα υπάρξει σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας, με αποτέλεσμα να μπορέσετε να χαρίσετε στον εαυτό σας κάποιες πολυτέλειες που έχετε στερηθεί. Έτσι κι αλλιώς αυτό το διάστημα γίνεστε “μαγνήτης” χρημάτων και είναι στο χέρι σας να το εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο. Αποφύγετε ωστόσο απερισκεψίες και σπατάλες χωρίς λόγο. 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα βρίσκεστε σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, αφού η γοητεία σας και τα χαρίσματά σας θα είναι περισσότερο εμφανή, γεγονός που θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε και να πείσετε κάθε άτομο. Αν είστε ελεύθεροι μάλιστα, θα έχετε την ευκαιρία μέσα από πολλές προτάσεις να επιλέξετε τον ιδανικό σύντροφο. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η αγάπη και ο έρωτας θα έχουν την πρωτοκαθεδρία αυτό το διάστημα, και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας. 

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας και να αξιολογήσετε κάποια γεγονότα ώστε να αποφασίσετε για τυχόν αλλαγές που κρίνονται απαραίτητες. Ίσως διαπιστώσετε ότι κάποια άτομα από το φιλικό περιβάλλον σας δεν έχουν τις ίδιες αγνές προθέσεις με σας, και αποφασίσετε να αποκοπείτε μια για πάντα από αυτά. Ίσως η δουλειά σας δεν σας ικανοποιεί και αναζητήσετε μια νέα πορεία. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια περίοδο συλλογισμού που θα σας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον. Είναι προτιμότερο ωστόσο να αποφασίσετε μόνοι σας και να μην επηρεαστείτε από τρίτους.

Αιγόκερως

Στις 21 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό συνιστάται να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, να δείτε φίλους και γνωστούς που έχουν χαθεί το τελευταίο διάστημα, αλλά και να θέσετε τους νέους στόχους σας για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Η νέα θέση της Αφροδίτης σας δίνει επίσης την ευκαιρία να προγραμματίσετε ομαδικές αποδράσεις και διασκεδάσεις. Στον αισθηματικό τομέα, αν είστε αδέσμευτοι, με την αυξημένη δημοτικότητά σας μπορείτε τώρα να προσελκύσετε πολλά άτομα και να ξεχωρίσετε αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον σας.

Υδροχόος

Η είσοδος της Αφροδίτης στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 21 Νοεμβρίου, στρέφει το ενδιαφέρον σας στην καριέρα σας. Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό και να αποδείξετε στους ανωτέρους σας ότι αξίζετε μια καλύτερη θέση. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, το ίδιο διάστημα, θα διαπιστώσετε ότι η πελατεία σας αυξάνεται, αφού ο κόσμος εμπιστεύεται περισσότερο τα δικά σας προϊόντα. Στον αισθηματικό τομέα αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση  με ένα άτομο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Ιχθύς

Στις 21 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη ξεκινάει την πορεία της στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού και εγκαινιάζει ένα πολύ θετικό διάστημα για το ζώδιό σας. Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλά όνειρά σας, να βελτιώσετε σημαντικά τα οικονομικά σας αλλά και να καλλιεργήσετε το πνεύμα σας. Έτσι, είναι πιθανό να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών ή ένα σεμινάριο που θα βοηθήσει στη σταδιοδρομία σας. Δεν αποκλείεται επίσης να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σας. Αν είστε ελεύθεροι θα δημιουργήσετε μια σχέση με σοβαρές προοπτικές, ενώ αν διατηρείτε ήδη έναν δεσμό, θα αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε σύντομα.  

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.