Αφροδίτη στον Λέοντα

Αφροδίτη στον Λέοντα

Η Αφροδίτη στον Λέοντα εγκαινιάζει ένα διάστημα αρκετά ευχάριστο, κατά το οποίο ο έρωτας, η χαρά και οι διασκεδάσεις θα έχουν τον πρώτο λόγο στην καθημερινότητά μας. Έτσι, είναι πολύ φυσικό να δημιουργηθούν πολλές καινούργιες σχέσεις ή και να αναζωπυρωθούν παλιές. Όσον αφορά στα οικονομικά θα υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο να αυξήσουμε τα έσοδά μας, καθώς η “ανάγκη” να ξοδέψουμε χρήματα σε πολυτέλειες θα είναι πιο έντονη.

Με την αισιόδοξη στάση μας μπορούμε πραγματικά να προσελκύσουμε την θετική ενέργεια που χρειαζόμαστε όλοι. Σε κοσμικό επίπεδο, θέματα που σχετίζονται με την παιδεία και τον αθλητισμό, καθώς και κάποια ενδιαφέροντα «κουτσομπολιά» που θα βγουν στη δημοσιότητα, ίσως κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας.

Αφροδίτη στον Λέοντα – ποια ζώδια ευνοεί

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).

Πώς επηρεάζει το ζώδιό σας

Κριός

Η διέλευση της Αφροδίτης από το συμβατό ζώδιο του Λέοντα και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, αποτελεί την ιδανική περίοδο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Αν διατηρείτε ήδη μια σχέση, η οικειότητα και η ασφάλεια που θα αναπτυχθεί, θα σας οδηγήσει στην απόφαση να κάνετε το μεγάλο βήμα. Δεν αποκλείεται επίσης να νιώσετε και την επιθυμία να αποκτήσετε τον πρώτο σας απόγονο.

Σε περίπτωση που είστε ελεύθεροι, αυτή την περίοδο θα γνωρίσετε το άτομο που θα αλλάξει τη ζωή σας. Τέλος, η Αφροδίτη από αυτή τη θέση ευνοεί και τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους ελεύθερους επαγγελματίες ή στους καλλιτέχνες.

Ταύρος

Η πορεία της Αφροδίτης από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σηματοδοτεί ένα διάστημα, κατά το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένειά σας και να ασχοληθείτε προσωπικά με την αναμόρφωση του χώρου σας. Αν επιθυμείτε να μετακομίσετε και αναζητάτε μια νέα στέγη, τώρα θα βρείτε κάτι που θα σας ενθουσιάσει χωρίς να σας κοστίσει μια περιουσία.

Είναι πιθανό επίσης να πετύχετε μια αγοραπωλησία που επιδιώκετε εδώ και καιρό. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά και τον τομέα της εργασίας σας, αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι, θα αποδειχθεί εξαιρετικά επικερδής. Τέλος, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να θελήσετε να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Έτσι, όσο βρίσκεται εκεί θα είστε περισσότερο δραστήριοι και κοινωνικοί και θα έχετε την ευκαιρία να προγραμματίσετε σύντομες αποδράσεις που θα σας αναζωογονήσουν. Είναι επίσης πιθανό να έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας ανοίξουν νέους δρόμους. Επαγγελματικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις θα έχουν μια θετική έκβαση, ενώ και στην αισθηματική σας ζωή, η επικοινωνία που θα αναπτύξετε με τον σύντροφό σας, θα είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά.

Αν είστε αδέσμευτοι, η νέα θέση της Αφροδίτης υπόσχεται νέες γνωριμίες μέσα από τις οποίες θα ξεχωρίσετε το κατάλληλο πρόσωπο για μια σοβαρή σχέση.  Βελτίωση θα υπάρξει και στις σχέσεις με το συγγενικό σας περιβάλλον.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται κατακόρυφα, όχι μόνο χάρη στις δικές σας προσπάθειες αλλά και χάρη στη τύχη που είναι στο πλευρό σας. Είναι η στιγμή που τα θέματα που φαίνονταν να έχουν «κολλήσει», θα αρχίσουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.

Συναντήσεις και επαφές με άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίηση των φιλοδοξιών σας είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ σημαντικά κέρδη μπορούν να προέλθουν και από την εκμετάλλευση κάποιου περιουσιακού σας στοιχείου. Η Αφροδίτη φυσικά μπορεί να σας ωθήσει και σε κάποιες «σπατάλες» που ωστόσο δεν θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Τέλος, στον αισθηματικό τομέα, τώρα θα νιώσετε περισσότερη ασφάλεια με τον σύντροφό σας ή και με ένα νέο έρωτα.

Λέων

Η διέλευση της Αφροδίτης από το δικό σας ζώδιο, σηματοδοτεί ένα διάστημα ιδιαίτερα ευχάριστο κατά το οποίο η αυξημένη γοητεία σας θα σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και περιζήτητους. Έτσι, μπορείτε να πετύχετε όχι μόνο συναισθηματικούς στόχους αλλά και επαγγελματικούς. Είτε έχετε ήδη μια σχέση, είτε δημιουργήσετε μια νέα, οι προοπτικές σταθερότητας και διάρκειας είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Επιπλέον, η καριέρα σας αυτό το διάστημα θα εκτοξευτεί και θα κατακτήσετε μια εξέχουσα θέση.

Το διάστημα αυτό, είναι επίσης ιδανικό για σύντομες αποδράσεις αλλά και για απόκτηση γνώσης που θα αποτελέσει ένα συν στα προσόντα σας.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε έναν απολογισμό, τόσο στην προσωπική ζωή σας όσο και στα επαγγελματικά σας και να δείτε με πιο καθαρό μάτι τις σχέσεις σας και τις προοπτικές σας. Οι εμπειρίες που έχετε αποκτήσει μέχρι τώρα θα σας βοηθήσουν να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος και να χαράξετε μια νέα πορεία.

Όσο για την προσωπική σας ζωή, η αναβίωση μιας παλιάς αγάπης, η επισημοποίηση ενός μακροχρόνιου δεσμού ή ένας νέος έρωτας θα δώσουν νέο νόημα στη ζωή σας.

Ζυγός

Η νέα θέση της Αφροδίτης ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σηματοδοτεί ένα διάστημα αυξημένης κοινωνικότητας. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο, σε φίλους, συναναστροφές και συλλογικές δραστηριότητες. Τυχόν νέες γνωριμίες που θα κάνετε αυτή την περίοδο, μπορούν να σας ανοίξουν νέες επαγγελματικές προοπτικές ή να σας προσφέρουν λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν.

Ανάλογη εύνοια υπάρχει και στην αισθηματική σας ζωή, καθώς οι σχέσεις σας εξελίσσονται αρμονικά και χωρίς προβλήματα. Στην περίπτωση που είστε αδέσμευτοι, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό  περιβάλλον σας.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ενεργοποιεί το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας και εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα θετική περίοδο για την καριέρα σας. Τώρα έχετε την ευκαιρία να προβάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, αλλά και να προσεγγίσετε άτομα που μπορούν να σας εξασφαλίσουν μια ανώτερη θέση. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, το διάστημα αυτό μπορείτε να προβληθείτε περισσότερο και να αυξήσετε την πελατεία σας, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά τα εισοδήματά σας.

Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σας ζωή, καθώς τώρα μπορείτε να ανακοινώσετε επίσημα μια σχέση που διατηρείτε, ή να κάνετε μια γνωριμία με σοβαρές προοπτικές.

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας, καθώς θα δείτε να ανοίγονται μπροστά σας νέες προοπτικές για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Το εξωτερικό, θέματα ή πρόσωπα που σχετίζονται με αυτό, ευνοούνται ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται ένα ταξίδι να αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή σας. Άριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σας ζωή, όπου ένας γάμος ή και ένας νέος έρωτας θα σας ανανεώσει.

Τέλος, στον επαγγελματικό τομέα, μπορείτε τώρα να διαπρέψετε και να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας αλλά και να ικανοποιήσετε τους ερωτικούς πόθους σας. Αν μάλιστα σας απασχολεί ένας έρωτας από το παρελθόν, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να τον προσεγγίσετε και να κάνετε μια νέα αρχή σε πιο γερές βάσεις.

Αν διατηρείτε ήδη μια σχέση, το πάθος σας για το σύντροφό σας θα είναι ακόμα πιο έντονο και πολλά προβλήματα θα λυθούν μέσω της σεξουαλικότητας. Τέλος, αν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία, αυτό το διάστημα είναι το πλέον κατάλληλο.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη από το πολικό ζώδιο του Λέοντα ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σας. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας ή τους συνεταίρους σας και να αποκαταστήσετε τυχόν διαφορές. Αν είστε αδέσμευτοι μάλιστα, αναμένεται μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γνωριμία που γρήγορα θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής.

Αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση, θα απορροφήσουν επίσης μεγάλο μέρος του χρόνου σας, ενώ ίσως αναζητήσετε ένα νέο σπίτι για να στεγάσετε τον έρωτά σας. Τέλος, αν επιθυμείτε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή και να εγκατασταθείτε μόνιμα σε μια άλλη χώρα, ίσως τώρα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας και την καθημερινότητά σας γενικότερα. Το διάστημα αυτό, θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και παραγωγικοί και εύκολα θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε μια καλύτερη θέση ή να αυξήσετε τις αποδοχές σας, αφού οι ανώτεροί σας θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας.

Όσοι αναζητάτε μια νέα εργασία, φροντίστε να κινητοποιηθείτε αυτή την περίοδο, καθώς είναι πολύ πιθανό να βρείτε κάτι που θα σας καλύψει απόλυτα. Με τη νέα θέση της Αφροδίτης, μπορείτε επίσης να τολμήσετε αλλαγές στην εμφάνισή σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *