Αστρολογική Ατζέντα – Φεβρουάριος 2019

Αστρολογική Ατζέντα - Φεβρουάριος 2019
Περιεχόμενα hide
1 Αστρολογική Ατζέντα – Φεβρουάριος 2019
1.3 Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019
1.10 Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019
1.13 Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019
1.17 Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019
1.19 Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019
1.20 Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019
1.23 Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Αστρολογική Ατζέντα – Φεβρουάριος 2019 

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

00.33 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες.

02.47 Σελήνη στον Αιγόκερω. Η Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους και οργανωτικούς. Το επόμενο διήμερο ασχολούμαστε περισσότερο με καθήκοντα και υποχρεώσεις και βάζουμε υψηλούς στόχους για το μέλλον.

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

05.20 Άρης τετράγωνο με Πλούτωνα. Εξαιρετικά επικίνδυνη όψη που προκαλεί επιθετικότητα και βία. Αποφύγετε την έναρξη νέων δραστηριοτήτων, τις οικονομικές συναλλαγές και την ζηλοτυπία. Κίνδυνος για μαζικά ατυχήματα.

08.41 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και πάθος. Ευχάριστες ερωτικές στιγμές.

08.57 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξουν αποστάσεις ή χωρισμοί.

22.14 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

23.12 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

01.41 Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό. Μια ιδιαίτερα θετική όψη που ευνοεί τις σχέσεις κάθε είδους. Μπορεί να υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες ή να δημιουργηθούν νέες φιλίες. Κυριαρχεί το στοιχείο του ξαφνικού και του απρόβλεπτου γι’ αυτό είναι πιθανές ανέλπιστα ευχάριστες εκπλήξεις. Καινούργιες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν και για οικονομικά κέρδη.

12.53 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανο. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών.

15.03 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία των συλλογικών δραστηριοτήτων.

23.54 Ερμής εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορούν να σχετίζονται και με το ίντερνετ. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς και για αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

00.29 Αφροδίτη στον Αιγόκερω.

23.04 Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη θα αναλυθεί στην όψη της εβδομάδας.

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

04.35 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που προμηνύει επιτυχία, κοινωνικότητα και οικονομικά οφέλη.

09.11 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Εύνοια σε νέα ξεκινήματα και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πνευματικά / σωματικά δραστήριοι.

15.49 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές και στον αισθηματικό τομέα.

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

01.59 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή περίεργες) μεθόδους.

04.02 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Ιχθύ όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική.

09.33 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

10.43 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αυτό το διάστημα πρέπει να αποφεύγουμε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και είναι επιθυμητή η μοναξιά.

11.44 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

18.16 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

00.14 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και πάθος. Ευχάριστες ερωτικές στιγμές.

02.32 Ήλιος εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που φέρνει ζωτικότητα, αισιοδοξία, δημοτικότητα και επιτυχία.  Κατάλληλη μέρα για συναντήσεις και συζητήσεις με ανώτερα στελέχη που βοηθουν στη λύση προβλημάτων.

03.24 Ερμής εξάγωνο με Άρη. Πρωτοτυπία και ετοιμότητα που βοηθά να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες. Αυξημένες χειροτεχνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες. Εύνοια από νεότερα άτομα.

16.34 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη, μας κάνει νευρικούς και ευέξαπτους αλλά παράλληλα μας προτρέπει σε καινούργια ξεκινήματα. Αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

04.21 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

00.06 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

00.53 Ερμής εξάγωνο με Ουρανό.  Ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις. Ευγλωττία και πρωτοτυπία. Καλή μέρα για νέες δραστηριότητες και καινοτόμες αλλαγές.

06.42 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Πολύ ευνοϊκή όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

10.39 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας σε στόχους. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

11.51 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις.

12.51 Ερμής στους Ιχθείς. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 17 Απριλίου, καθώς θα πραγματοποιήσει και την ανάδρομη πορεία του από τις 5 μέχρι τις 28 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο ευαίσθητοι ως προς τις ανάγκες των γύρω μας και πιο συναισθηματικοί. Γενικότερα γινόμαστε καλύτεροι ακροατές.

22.43 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Το διάστημα αυτό γινόμαστε περισσότερο οξύθυμοι και επιθετικοί. Υπάρχει διάχυτη βία και εμμονές που οδηγούν σε συγκρούσεις. Οικογενειακά προβλήματα και αυξημένη τάση ατυχημάτων.

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

01.48 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα μας προκαλούν νευρικότητα. Μπορεί να δημιουργηθούν καινούργιες σχέσεις ή να μετατραπούν φιλικές σχέσεις σε ερωτικές.

03.28 Σελήνη στον Ταύρο. Το ενδιαφέρον μας το επόμενο διήμερο στρέφεται σε οικονομικές υποθέσεις και υλική ασφάλεια. Τάση για περισσότερο φαγητό και γλυκά που μπορεί να επιβαρύνει τον οργανισμό ή να μας προσθέσει βάρος.

05.57 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

20.39 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

08.31 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα.  Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση.

10.05 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθά την επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

20.54 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα.  Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

00.26 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

08.21 Άρης σύνοδο με Ουρανό. Εκρηκτική όψη που δημιουργεί ξαφνικές καταστάσεις, ρήξεις και κινδύνους όλων των ειδών. Αναπτύσσονται καταστροφικές δυνάμεις που μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνες. Ιδιαίτερη προσοχή για τραυματισμούς από αιχμηρά αντικείμενα και αυξημένη ταχύτητα.

11.32 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στους Διδύμους μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς το επόμενο διήμερο. Αναζητούμε καινούργιες εμπειρίες και ιδέες γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

22.36 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

12.51 Άρης στον Ταύρο. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της Αφροδίτης στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 30 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό γινόμαστε πιο υπομονετικοί και γενναιόδωροι. Οικονομικά θέματα και σχέσεις κυλούν πιο ομαλά ενώ υπάρχει και αυξημένος αισθησιασμός.

14.56 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε και να πέσουμε θύματα.

22.56 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσει σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα στις οικονομικές, οικογενειακές και αισθηματικές σχέσεις.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2019

09.49 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

14.48 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή περίεργες) μεθόδους.

16.03 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

17.24 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές και στον αισθηματικό τομέα.

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

09.39 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

16.23 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά θέματα.

17.49 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

19.40 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Εμπόδια, καθυστερήσεις, θλίψη, περιορισμός. Νιώθουμε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι δεν επιτυγχάνουν και υπάρχει κίνδυνος για διαφωνίες και χωρισμούς.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

04.39 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Τάση για διάσπαση σχέσεων.

10.44 Αφροδίτη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Έντονος ρομαντισμός. Εκτιμούμε τα όμορφα πράγματα της ζωής. Κατάλληλη μέρα για επίσκεψη σε σαλόνι ομορφιάς, αλλά και για παρακολούθηση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

16.17 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών.

17.21 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στο η Λέοντα μας κάνει πιο σίγουρους και ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Είμαστε πολύ δημιουργικοί και το φλερτ είναι αυξημένο αυτές τις μέρες. Έντονη γενναιοδωρία.

20.57 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

09.55 Ήλιος εξάγωνο με Ουρανό. Η όψη αυτή βοηθά να πετύχουμε τους στόχους μας καθώς χαρίζει ευστροφία και πρωτοτυπία. Αυξημένη τάση για ανεξαρτησία.

12.52 Αφροδίτη σύνοδο με Κρόνο. Δύσκολη όψη που προκαλεί μελαγχολία και πόνο. Είναι πιθανό να τελειώσουν μακροχρόνιες σχέσεις. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν και σε οικονομικά ζητήματα.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

01.04 Ήλιος στους Ιχθύς.

02.00 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Πολύ ευνοϊκή όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

08.37 Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα. Όψη που ευνοεί τον μυστικισμό και τις παρασκηνιακές δραστηριότητες. Αυξημένη φαντασία που πρέπει να ελεγχθεί. Τάση για ψέματα και απάτες.

15.51 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθά στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες.

16.47 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είμαστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Μας χαρακτηρίζει η τελειομανία, γεγονός που βοηθάει στην εκπλήρωση σοβαρών καθηκόντων. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που μας απασχολούν.

17.54 Πανσέληνος στην Παρθένο. Η Πανσέληνος θα αναλυθεί στην όψη της εβδομάδας.

22.31 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

04.39 Ερμής εξάγωνο με Κρόνο. Η όψη αυτή ενισχύει τη μνήμη και την ικανότητα συγκέντρωσης. Μπορούμε να αναλάβουμε σοβαρές ευθύνες και να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία.

17.22 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Μια δυσμενής όψη που μας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

19.32 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθά την επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

21.11 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε λάθη. Να αποφεύγονται βιαστικές ενέργειες.

23.45 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για τις σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

00.41 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

03.52 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

16.17 Σελήνη στο Ζυγό. Το ενδιαφέρον στρέφεται στις σχέσεις και στην επίτευξη της αρμονίας.  Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ρομαντικοί και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στις σχέσεις μας.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

20.00 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

22.40 Ερμής τετράγωνο με Δία. Αυξημένο πείσμα, βιασύνη και αναξιοπιστία. Θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σε ό,τι ακούμε.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

02.56 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που προμηνύει επιτυχία, κοινωνικότητα και οικονομικά οφέλη.

04.46 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

04.52 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα.  Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις.

05.53 Αφροδίτη σύνοδο με Πλούτωνα. Η όψη αυτή δημιουργεί παθιασμένες και έντονες σχέσεις με ανάλογα θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο. Πραγματοποιείται μια μεταμόρφωση στη σεξουαλικότητα, τις ηθικές και τις υλικές αξίες.

17.11 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό δημιουργούνται ατυχήματα και εντάσεις κυρίως επειδή είμαστε πιο υπερβολικοί και φανατικοί στις απόψεις μας. Συχνές εναλλαγές διάθεσης.

17.56 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη στο Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί να είμαστε πιο μυστικοπαθείς.

19.18 Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθά σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

02.44 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

05.12 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

21.29 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

00.21 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

09.18 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και πάθος. Ευχάριστες ερωτικές στιγμές.

13.14 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

14.14 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

23.19 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες είμαστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση, ευνοούνται.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

13.28 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

05.15 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα.  Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε και να πέσουμε θύματα.

16.33 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

03.11 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

04.33 Ήλιος εξάγωνο με Άρη. Αυξημένη ενέργεια βοηθά να πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας και να αναλάβουμε σημαντικές ευθύνες. Πιθανές εκπλήξεις.

08.17 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθά στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες.

08.48 Σελήνη στον Αιγόκερω. Η Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους και οργανωτικούς. Το επόμενο διήμερο ασχολούμαστε περισσότερο με καθήκοντα και υποχρεώσεις και βάζουμε υψηλούς στόχους για το μέλλον.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *