Αστρολογική Ατζέντα – Μάιος 2019

Αστρολογική Ατζέντα Μάιος 2019

Αστρολογική Ατζέντα – Μάιος 2019

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

00.57 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή συνιστά προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες. Να αποφεύγονται σπατάλες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

09.37 Ερμής εξάγωνο με Άρη. Πρωτοτυπία και ετοιμότητα που βοηθά να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες. Αυξημένες χειροτεχνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες. Εύνοια από νεότερα άτομα.

11.50 Ερμής τετράγωνο με Κρόνο. Όψη που προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Δεδομένου ότι ο Ερμής βρίσκεται στον Κριό, θα πρέπει να αποφεύγονται οι βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις. Να αποφεύγονται επίσης σημαντικές συναλλαγές και υπογραφές. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν και στον οικογενειακό ή συναισθηματικό τομέα.

13.24 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο ζώδιο του Άρη, μας κάνει νευρικούς και ευέξαπτους αλλά παράλληλα μας προτρέπει σε καινούργια ξεκινήματα. Αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

17.39 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα.

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

00.51 Ερμής τετράγωνο με Πλούτωνα. Έντονο πείσμα και ανεξέλεγκτη δράση που μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες. Καλό είναι να αποφεύγονται σοβαρές συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές.

05.17 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

06.59 Ερμής τρίγωνο με Δία. Όψη που φέρνει αισιοδοξία, χαρά και ευστροφία. Ευνοϊκή για συζητήσεις και συμφωνίες (με προσοχή γιατί παράλληλα ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα) καθώς και για απόκτηση γνώσεων.

07.22 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα.

10.17 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις.

11.06 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

11.47 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Θετική ώρα για νέα ξεκινήματα και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πνευματικά / σωματικά δραστήριοι.

23.18 Σελήνη στον Ταύρο. Το ενδιαφέρον μας το επόμενο διήμερο στρέφεται σε οικονομικές υποθέσεις και υλική ασφάλεια. Τάση για περισσότερο φαγητό και γλυκά που μπορεί να επιβαρύνουν τον οργανισμό ή να μας προσθέσουν βάρος.

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

05.15 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα μας προκαλούν νευρικότητα. Μπορεί να δημιουργηθούν καινούργιες σχέσεις ή να μετατραπούν φιλικές σχέσεις σε ερωτικές.

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

02.45 Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί οικονομικά ζητήματα. Με τις θετικές όψεις που σχηματίζει υπόσχεται βελτίωση και σταθερότητα της οικονομικής κατάστασης. Ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

09.02 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

13.22 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθά την επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

18.10 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα.  Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

00.57 Άρης αντίθεση με Δία. Όψη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Υπάρχει τάση για βιασύνη και επιπολαιότητα που μπορεί να μας κοστίσει συναισθηματικά ή οικονομικά ή ακόμα και να προκαλέσει προβλήματα υγείας.

06.40 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς το επόμενο διήμερο. Αναζητούμε καινούργιες εμπειρίες και ιδέες, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

21.25 Ερμής στον Ταύρο. Ο Ερμής πραγματοποιεί ένα γρήγορο πέρασμα από το ζώδιο του Ταύρου το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 21/5. Το διάστημα αυτό ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τα οικονομικά, την υλική και τη συναισθηματική ασφάλεια. Συνιστώνται διορθωτικές κινήσεις που εξασφαλίζουν την ευημερία.

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

15.15 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε και να πέσουμε θύματα.

16.26 Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσάρεστη όψη που φέρνει ανησυχία, θλίψη, ζήλια, απογοήτευση. Μπορεί να προκύψουν δυσκολίες σε συναισθηματικά ζητήματα ή ακόμα και οριστικοί χωρισμοί.

19.35 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

00.10 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσει σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα στις οικονομικές, οικογενειακές και αισθηματικές σχέσεις.

02.50 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Το διάστημα αυτό γινόμαστε περισσότερο οξύθυμοι και επιθετικοί. Υπάρχει διάχυτη βία και εμμονές που οδηγούν σε συγκρούσεις. Οικογενειακά προβλήματα και αυξημένη τάση ατυχημάτων.

12.06 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

17.23 Ερμής σύνοδο με Ουρανό. Όψη που διεγείρει το μυαλό, την εφευρετικότητα αλλά και τη διαίσθηση. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να βρούμε λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούν ή να μας έρθει μια έμπνευση που θα βοηθήσει να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής. Οι πρωτότυπες και ασυνήθιστες εργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα. Επιπλέον, τυχαίες γνωριμίες και συναντήσεις θα έχουν θετική έκβαση.

18.07 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

18.13 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

05.52 Ήλιος εξάγωνο με Ποσειδώνα. Όψη που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, τις τέχνες, τα θεάματα και τον μυστικισμό. Μας προσδίδει πιο εκλεπτυσμένα συναισθήματα και εκτιμούμε τα όμορφα πράγματα.

19.55 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

19.56 Αφροδίτη τρίγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει φιλικούς, αισιόδοξους και χαρούμενους. Θετικές οι σχέσεις και οι γνωριμίες που γίνονται αυτές μέρες.

20.20 Αφροδίτη τετράγωνο με Πλούτωνα. Έντονος ερωτισμός που μπορεί να οδηγήσει σε παράνομες σχέσεις. Προσοχή στη ζήλια, την κτητικότητα και σε οικονομικές υποθέσεις.

20.57 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

23.44 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Όψη που προκαλεί εμπόδια και  καθυστερήσεις στα σχέδιά μας. Νιώθουμε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι δεν επιτυγχάνουν και υπάρχει κίνδυνος για διαφωνίες και χωρισμούς.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

04.20 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

05.06 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

16.14 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στο η Λέοντα μας κάνει πιο σίγουρους και ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Είμαστε πολύ δημιουργικοί και το φλερτ είναι αυξημένο αυτές τις μέρες. Έντονη γενναιοδωρία.

22.19 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

06.33 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

12.19 Ήλιος τρίγωνο με Κρόνο. Θετική όψη που εξασφαλίζει σταθερότητα και επιτυχία. Οι υποθέσεις εξελίσσονται ομαλά και η σκληρή δουλειά ανταμείβεται. Οι στόχοι επιτυγχάνονται χάρη στην επιμονή και την αντοχή. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές.

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

04.12 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

07.16 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

13.14 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

15.24 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

19.22 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είμαστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Μας χαρακτηρίζει η τελειομανία, γεγονός που βοηθάει στην εκπλήρωση σοβαρών καθηκόντων. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που μας απασχολούν.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

01.33 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

17.48 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

02.14 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Μια δυσμενής όψη που μας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

05.39 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

06.07 Ήλιος τρίγωνο με Πλούτωνα. Ισχυρή ενέργεια, ζωτικότητα και επιμονή που βοηθάει στην επίτευξη στόχων. Καλή όψη για νέα ξεκινήματα.

09.32 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

10.12 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

10.30 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

16.58 Αφροδίτη εξάγωνο με Άρη. Θετική όψη για τις σχέσεις και για καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Με αυτή την όψη γινόμαστε πιο παθιασμένοι και ερωτικοί. Ωστόσο, ίσως παρατηρηθούν οικονομικές σπατάλες.

20.19 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

21.51 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις μας όπου προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την αρμονία. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ρομαντικοί και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

12.46 Αφροδίτη στον Ταύρο. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο που κυβερνά όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό παρατηρείται περισσότερο πάθος και ρομαντισμός στις σχέσεις. Οι σχέσεις γίνονται πιο σταθερές ενώ οι νέες σχέσεις που δημιουργούνται έχουν μακροχρόνιες προοπτικές. Ευνοούνται επίσης οικονομικά ζητήματα.

Διαβάστε επίσης: Αρνητική Ενέργεια – Πώς να την καθαρίσετε από το σπίτι σας

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

04.20 Ερμής εξάγωνο με Ποσειδώνα. Πνευματική ευαισθησία, ισχυρή διαίσθηση, πλούσια φαντασία. Αυξημένη ελπίδα και έμπνευση μπορεί να συμβάλει στην υλοποίηση των σχεδίων μας.

06.09 Άρης στον Καρκίνο. Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και την 1η Ιουλίου. Από τη θέση αυτή ο Άρης ενισχύει την αξία της οικογένειας. Το διάστημα αυτό ασχολούμαστε περισσότερο με τη βελτίωση των συνθηκών στο σπίτι και λιγότερο με επαγγελματικές δραστηριότητες. Δεν αποκλείεται επίσης εξωτερικοί παράγοντες να φρενάρουν την πρόοδό μας.

08.00 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

11.39 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορούν να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

12.37 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

00.26 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη στο Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί να είμαστε πιο μυστικοπαθείς.

01.18 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

02.09 Ερμής τρίγωνο με Κρόνο. Θετική όψη για συζητήσεις και συμφωνίες. Η όψη μας κάνει περισσότερο φιλόδοξους αλλά και λογικούς, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας.

03.47 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη.  Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά θέματα.

07.04 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό δημιουργούνται ατυχήματα και εντάσεις κυρίως επειδή είμαστε πιο υπερβολικοί και φανατικοί στις απόψεις μας. Συχνές εναλλαγές διάθεσης.

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

08.02 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

08.48 Ερμής τρίγωνο με Πλούτωνα. Θετική όψη για γραφειοκρατικές υποθέσεις αλλά και για το εμπόριο. Το διάστημα αυτό η αντίληψη και η κρίση μας είναι σωστά ενώ διαθέτουμε και την απαραίτητη διπλωματία.

11.15 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

16.04 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

17.26 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε λάθη. Να αποφεύγονται βιαστικές ενέργειες.

19.17 Αφροδίτη σύνοδο με Ουρανό. Όψη που φέρνει ξαφνικά γεγονότα. Ξαφνική τύχη, ξαφνικούς έρωτες, ξαφνικές συναντήσεις, ξαφνικά κέρδη. Το πάθος είναι έντονο, αλλά η ζήλια μπορεί να έχει δυσάρεστες επιπτώσεις καθώς ο Ουρανός αγαπά την ελευθερία.

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

00.11 Πανσέληνος. Το γεμάτο φεγγάρι στο ζώδιο του Σκορπιού δίνει ισχυρή ενέργεια σ’ αυτή τη μέρα. Έχουμε τη δύναμη να βγούμε από δύσκολες καταστάσεις ή να κυνηγήσουμε ανεκπλήρωτα όνειρα.

04.21 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες είμαστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση, ευνοούνται.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

13.32 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε και να πέσουμε θύματα.

20.05 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη.

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

10.56 Σελήνη στον Αιγόκερω. Η Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους και οργανωτικούς. Το επόμενο διήμερο ασχολούμαστε περισσότερο με καθήκοντα και υποχρεώσεις και βάζουμε υψηλούς στόχους για το μέλλον.

10.59 Ήλιος στους Διδύμους. Η διέλευση του Ήλιου από τους Διδύμους μας κάνει περισσότερο ομιλητικούς και εύστροφους. Τα ταξίδια και οι μετακινήσεις αυξάνονται αυτή την περίοδο.

13.52 Ερμής στους Διδύμους. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Διδύμων όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Ιουνίου. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά και φέρνει ενδιαφέρουσες ιδέες, γνωριμίες και επαφές. Η επαφή με τη φύση και τα ταξίδια ευνοούνται.

16.07 Ήλιος σύνοδος με Ερμή. Όψη που αυξάνει τις πνευματικές δυνάμεις, τη μνήμη και τις ρητορικές ικανότητες και ευνοεί τη συγκέντρωση. Αυξημένο ενδιαφέρον για λογοτεχνικές δραστηριότητες.

17.35 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

18.43 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

01.58 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

17.46 Άρης εξάγωνο με Ουρανό. Η όψη αυτή μας χορηγεί μεγάλη ενέργεια και ενθουσιασμό που διοχετεύουμε σωστά για να πετύχουμε τους στόχους μας.

22.14 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

01.22 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο (έκλειψη). Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξουν αποστάσεις ή χωρισμοί. *Η σύνοδος αυτή στην πραγματικότητα είναι έκλειψη, γεγονός που της δίνει περισσότερη δυναμική. Ίσως υπάρξουν προβλήματα με ηλικιωμένα άτομα ενώ καλό είναι να αποφεύγονται οικονομικές συναλλαγές και δανειοληψίες.

06.58 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

20.49 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία των συλλογικών δραστηριοτήτων.

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

01.49 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

05.17 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών.

09.01 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

19.17 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

15.51 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορούν να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

09.07 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Ιχθύ όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική.

18.02 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

19.34 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

23.07 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

11.07 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

14.52 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

22.39 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αυτό το διάστημα πρέπει να αποφεύγουμε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και είναι επιθυμητή η μοναξιά.

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

01.22 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

03.54 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή συνιστά προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό. Προσοχή και σε σπατάλες.

07.21 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθά σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

21.32 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο ζώδιο του Άρη, μας κάνει νευρικούς και ευέξαπτους αλλά παράλληλα μας προτρέπει σε καινούργια ξεκινήματα. Αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

12.51 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας των στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

14.30 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

04.22 Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα. Παραπλανητική όψη που μας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα που μπορεί να μας παρασύρουν σε άστατες και αναξιόπιστες σχέσεις. Καλό είναι να αποφεύγουμε την υπερβολική κατανάλωση ποτού ή άλλων επικίνδυνων ουσιών.

11.03 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

12.16 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

14.21 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

18.08 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις.

19.50 Αφροδίτη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Όψη που μας κάνει περισσότερο φιλάνθρωπους και ευαίσθητους. Η ενασχόληση με την μουσική και την τέχνη λειτουργεί ευεργετικά. Η ανάγκη για συναισθηματική κάλυψη χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να φέρει κάτι πραγματικά όμορφο ή να οδηγήσει σε μια λανθασμένη επιλογή.

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

06.12 Ερμής αντίθεση με Δία. Όψη που αυξάνει την επιπολαιότητα και την υπερβολή και επομένως πρέπει να ελεγχθεί. Καλό είναι να αποφεύγουμε λόγια και υποσχέσεις που δεν θα τηρήσουμε καθώς και εμπορικές συναλλαγές που κρύβουν ρίσκο.

07.43 Σελήνη στον Ταύρο. Το ενδιαφέρον μας το επόμενο διήμερο στρέφεται σε οικονομικές υποθέσεις και υλική ασφάλεια. Τάση για περισσότερο φαγητό και γλυκά που μπορεί να επιβαρύνουν τον οργανισμό ή να μας προσθέσουν βάρος.

16.26 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα μας προκαλούν νευρικότητα. Μπορεί να δημιουργηθούν καινούργιες σχέσεις ή να μετατραπούν φιλικές σχέσεις σε ερωτικές.

18.26 Αφροδίτη τρίγωνο με Κρόνο. Όψη που ευνοεί τις σχέσεις καθώς προσδίδει πίστη και ειλικρίνεια. Η επιμονή και η συγκέντρωση στον στόχο φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *