Απρίλιος 2022 Αστρολογική Ατζέντα

Απρίλιος 2022 Αστρολογική Ατζέντα

Απρίλιος 2022 Αστρολογική Ατζέντα – αναλυτικά όλες οι πλανητικές όψεις για κάθε μέρα. Προγραμματίστε τις δουλειές σας ανάλογα για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Απρίλιος 2022

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

05.34 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η όψη δραστηριοποιεί το πνεύμα και το σώμα και σας βοηθά να προσηλωθείτε στους στόχους σας.

09.24 Νέα Σελήνη στον Κριό. Η πρώτη Νέα Σελήνη του νέου αστρολογικού έτους (που ξεκίνησε με την εαρινή ισημερία στις 20 Μαρτίου) διαμορφώνεται στις 12 μοίρες του Κριού. Ο Κριός σαν πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου σχετίζεται με τον εαυτό μας και τις προσωπικές ανάγκες μας. Έτσι, είναι η κατάλληλη στιγμή για να επικεντρωθούμε στις επιθυμίες μας και στους προσωπικούς στόχους μας. Δεδομένου ότι ο Άρης (κυβερνήτης της Νέας Σελήνης) βρίσκεται σε στενή σύνοδο με τον Κρόνο, συνιστάται να είμαστε υπομονετικοί και πειθαρχημένοι και να μην ενεργούμε απερίσκεπτα. 

Η Νέα Σελήνη ευνοεί ιδιαίτερα της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους). 

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

01.07 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

05.04 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

13.24 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

16.51 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 16.52 έως 19.49

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΥΧΗΣ - ΜΗΝΑΣ ΤΙΓΡΗΣ (4 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2024)

χρήματα

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ με απλές καθημερινές δραστηριότητες! 

Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του σύμπαντος για να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε κι ακόμα περισσότερα!

Απλές καθημερινές δραστηριότητες, βοηθούν να προσελκύσετε πλούτο, αγάπη, τύχη!

Διαβάστε περισσότερα

19.50 Σελήνη στον Ταύρο. Το επόμενο διήμερο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε οικονομικά ζητήματα. Η επιδίωξη της οικονομικής εξασφάλισης αποτελεί το κύριο μέλημα. Η Αφροδίτη επιπλέον αγαπά την ομορφιά και την “καλοπέραση” γεγονός που μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή σπατάλες.

Κυριακή 3 Απριλίου 2022

02.11 Ήλιος σύνοδο με Ερμή.  Όψη που αυξάνει τις πνευματικές δυνάμεις, τη μνήμη και τις ρητορικές ικανότητες και ευνοεί τη συγκέντρωση. Αυξημένο ενδιαφέρον για λογοτεχνικές δραστηριότητες.

20.47 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις μπορεί να σας εκνευρίσουν. Υπάρχει τάση για δημιουργία νέων σχέσεων ενώ δεν αποκλείεται φιλικές σχέσεις να μετατραπούν σε ερωτικές.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

14.09 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

14.29 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία. 

14.58 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

17.36 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

03.00 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

04.51 Άρης σύνοδο με Κρόνο. Εξαιρετικά επικίνδυνη όψη που συνδέεται με πολεμικές ενέργειες και ατυχήματα. Συνιστάται προσοχή σε κάθε εργασία και αποχή από παρακινδυνευμένες δραστηριότητες. Μείωση της ζωτικότητας και της σεξουαλικότητας. Προβλήματα σε οικιακές ηλεκτρικές συσκευές είναι επίσης πιθανά. 

04.53 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 04.54 έως 06.03

06.04 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή αυξάνει την επικοινωνία το ερχόμενο διήμερο. Νέες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης. 

18.18 Αφροδίτη στους Ιχθύς. Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς όπου θα παραμείνει μέχρι τις 2 Μαΐου. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε έξαρση στο συγκεκριμένο ζώδιο κι έτσι όλα τα ζώδια ευνοούνται σε κάποιον τομέα. Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο όπου η Αφροδίτη εκφράζει την αγνή και άδολη αγάπη γι’ αυτό το διάστημα αυτό θα υπάρχει έντονος ρομαντισμός και αυξημένη ευαισθησία. Η διέλευση της Αφροδίτης από τους Ιχθύς ευνοεί τα αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη το ζώδιό σας εδώ.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

15.32 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

00.57 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

03.26 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

03.42 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

05.54 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

06.15 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 06.16 έως 18.29

15.37 Ερμής εξάγωνο με Κρόνο. Η όψη αυτή ενισχύει τη μνήμη και την ικανότητα συγκέντρωσης. Μπορούμε να αναλάβουμε σοβαρές ευθύνες και να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία.

18.30 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

23.19 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

21.19 Ερμής εξάγωνο με Άρη. Πρωτοτυπία και ετοιμότητα που βοηθά να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες. Αυξημένες χειροτεχνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες. Εύνοια από νεότερα άτομα.

21.28 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Σάββατο 9 Απριλίου 2022

09.48 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

17.36 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

18.46 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

02.25 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

04.01 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 04.02 έως 06.59

07.00 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει πιο ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Το επόμενο διήμερο θα είστε περισσότερο δημιουργικοί αλλά και γενναιόδωροι. Η τάση για φλερτ είναι επίσης αυξημένη αυτό το διάστημα.

11.45 Ερμής τετράγωνο με Πλούτωνα.  Έντονο πείσμα και ανεξέλεγκτη δράση που μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες. Καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί σε ότι ακούτε και να αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές. 

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

05.09 Ερμής στον Ταύρο. Ο Ερμής περνά στον Ταύρο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29 Απριλίου. Αυτό το διάστημα η επικοινωνία είναι πιο βατή καθώς αναδεικνύουμε περισσότερο τα καλύτερα συναισθήματά μας. Διαβάστε πώς θα επηρεάζει το ζώδιό σας αυτή η διέλευση εδώ. 

09.25 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

02.01 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

03.50 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Ίσως νιώθετε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι είναι δύσκολο να επιτευχθούν ενώ υπάρχει και κίνδυνος για διαφωνίες, ρήξεις και χωρισμούς.

13.17 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 13.18 έως 17.06

17.07 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Η τάση για τελειομανία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε σοβαρά καθήκοντα. Αυξημένο ενδιαφέρον για την υγεία και την υγιεινή είναι επίσης τομείς που θα σας απασχολήσουν.

17.42 Δίας σύνοδο με Ποσειδώνα. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια όψη που συμβαίνει κάθε 12 – 13 χρόνια, σε διαφορετικό ζώδιο κάθε φορά. Στο ζώδιο των Ιχθύων η σύνοδος αυτή σχηματίστηκε πριν από 166 χρόνια! Το γεγονός ότι και οι δυο πλανήτες κυβερνούν τους Ιχθύς, κάνει αυτή την όψη εξαιρετικά δυναμική! Παρόλο που κορυφώνεται στις 12 Απριλίου, η επίδραση της όψης θα γίνει αισθητή από τον Μάρτιο έως τον Μάιο. Το αντίκτυπο της όψης θα είναι και αρνητικό και θετικό. Δεδομένου ότι ο Ποσειδώνας σχετίζεται με λοιμώξεις, πανδημίες και επιδημίες μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία ενός νέου σταδίου κατά της μάχης του κορονοϊού. 

Ο Δίας σχετίζεται επίσης με αυξήσεις τιμών και ο Ποσειδώνας με τα φάρμακα, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να δούμε τις τιμές σ’ αυτά τα προϊόντα να εκτοξεύονται. Από την άλλη ίσως υπάρξουν μεγάλες επενδύσεις σε φάρμακα και σε τομείς που σχετίζονται με την υγεία γενικότερα. Αναμένεται επίσης “ξέπλυμα” μεγάλων χρηματικών ποσών μέσα από μυστικές δραστηριότητες.

Ορατός είναι επίσης ο κίνδυνος για φυσικές καταστροφές που σχετίζονται με το νερό, πλημμύρες, τσουνάμι κ.λπ. 

Η όψη αυτή τέλος έχει συσχετιστεί με το τέλος του πρώτου παγκοσμίου πολέμου το 1919 και του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου το 1945. 

Παρόλο που η σύνοδος Άρη – Κρόνου στις 5 Απριλίου θεωρείται ιδιαίτερα πολεμική όψη και μπορεί να φέρει μια κλιμάκωση των εχθροπραξιών, σύντομα η κατάσταση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας θα εξομαλυνθεί. 

Σε προσωπικό επίπεδο η συγκεκριμένη όψη ευνοεί ιδιαίτερα τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Επηρεάζει περισσότερο τους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί 12-15 Μαρτίου καθώς και όσους έχουν πλανήτες γύρω στην 23η μοίρα των Ιχθύων. 

23.55 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

03.14 Ήλιος εξάγωνο με Κρόνο. Όψη που τονίζει τη φιλοδοξία και μας προτρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την επίτευξη των στόχων μας. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

08.27 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

18.16 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

13.11 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα.  Δυσμενής όψη που σας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απάτες. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

13.49 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα.

21.11 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 21.12 έως 23.45

23.46 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις σας. Η ισορροπία και η αρμονία αποτελεί το κύριο μέλημά σας. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο ρομαντικοί και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα αυτό το διάστημα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

06.06 Άρης στους Ιχθύς. Ο Άρης περνά στους Ιχθύς όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24 Μαΐου. Η θέση αυτή δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη για τον Άρη καθώς δεν μπορεί να βγάλει την δράση και την επιθετικότητά του στο ευαίσθητο και συναισθηματικό αυτό ζώδιο. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί, θα είμαστε πιο “μυστικοπαθείς”. Η συγκεκριμένη θέση του Άρη συνδέεται με σκάνδαλα και ίντριγκες ανέω μπορεί να υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις όχι όμως ξεκάθαρες αφού ο Άρης δεν μπορεί να διεισδύσει τόσο βαθιά. Η θέση του Άρη ευνοεί περισσότερο τους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Αιγόκερους.

ΠΕΦΤΑΣΤΕΡΙΑ

Για όσους αγαπούν τα πεφταστέρια και τα περιμένουν για να κάνουν την ευχή τους!

Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αρκετά από αυτά την περίοδο από 16 – 22 Απριλίου. 

Το φαινόμενο της βροχής μετεωριτών- των Λυρίδων – κορυφώνεται την νύχτα της 22ης προς 23ης Απριλίου.

Αυτή η βροχή μετεωριτών θεωρείται ότι βοηθά απίστευτα τους δημιουργικούς ανθρώπους.

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

16.07 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

21.55 Πανσέληνος στον Ζυγό – Ροζ Πανσέληνος. Η πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 27 μοίρες του Ζυγού δίνει έμφαση σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Είναι καιρός να αφήσουμε τις εγωιστικές τάσεις και να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικες ανάγκες μας και τις ανάγκες των ανθρώπων που μας ενδιαφέρουν. Η πανσέληνος του Απριλίου ονομάζεται ροζ πανσέληνος ή πασχαλιάτικη πανσέληνος καθώς είναι η πρώτη πανσέληνος της Άνοιξης.

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

00.57 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 00.58 έως 03.22

03.23 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη από τον Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί επίσης να είστε πιο μυστικοπαθείς. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

05.55 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

01.43 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα. Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και να μην είστε αντικειμενικοί. Γι’ αυτό συνιστάται να αποφεύγονται οι βιαστικές ενέργειες.

01.51 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

02.28 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

04.09 Ερμής εξάγωνο με Αφροδίτη. Αρμονική συνύπαρξη λογικής και συναισθήματος. Ιδανική όψη για αισθηματικές ή οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες καθώς και νέες γνωριμίες με άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα. Πιθανά οικονομικά οφέλη ή αποπληρωμή χρεών. Κατάλληλη μέρα για αγορά δερμάτινων ειδών (παπούτσια, τσάντα κ.λπ.)

07.51 Ερμής σύνοδο με Ουρανό. Όψη που διεγείρει το μυαλό, την εφευρετικότητα αλλά και τη διαίσθηση. Μπορείτε τώρα να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν ή και ιδέες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι πρωτότυπες και ασυνήθιστες εργασίες. Τυχόν νέες γνωριμίες και συναντήσεις έχουν θετική έκβαση.

10.15 Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό. Μια ιδιαίτερα θετική όψη που ευνοεί τις σχέσεις κάθε είδους. Μπορεί να υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες ή να δημιουργηθούν νέες φιλίες. Κυριαρχεί το στοιχείο του ξαφνικού και του απρόβλεπτου γι’ αυτό είναι πιθανές ανέλπιστα ευχάριστες εκπλήξεις. Καινούργιες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν και για οικονομικά κέρδη.

18.14 Ήλιος τετράγωνο με Πλούτωνα. Εντάσεις και διαφωνίες. Είμαστε περισσότερο αντιδραστικοί και υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων. Μας κυριεύει η ανασφάλεια. Δυσκολίες σε οικονομικά ζητήματα ή εξόφληση δανείων. Η επιρροή της όψης διαρκεί ± 2 μέρες.

18.31 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

19.40 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

21.37 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

02.55 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 02.56 έως 05.15

05.16 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες θα είστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση. 

10.30 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

05.24 Ήλιος στον Ταύρο. Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Το ενδιαφέρον μας μετατοπίζεται σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα.

07.33 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

20.18 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

21.20 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

23.56 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Σελήνη σε κενό πορείας από 20/4 23.57 έως 21/4 06.51

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

06.52 Σελήνη στον Αιγόκερω. Με την Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, είστε περισσότερο υπεύθυνοι και οργανωτικοί. Το επόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων. Οι στόχοι όσο υψηλοί κι αν είναι επιτυγχάνονται χάρη στην προσπάθεια και την υπομονή.

08.43 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

14.53 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

06.18 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

13.42 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

18.13 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

23.38 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

Σάββατο 23 Απριλίου 2022

02.58 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

05.53 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 05.54 έως 09.16

09.17 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

14.56 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

Κυριακή 24 Απριλίου 2022

09.35 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

16.50 Ερμής τετράγωνο με Κρόνο. Όψη που προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Καλό είναι να αποφευχθούν οικονομικές συναλλαγές, συμφωνίες και υπογραφές μια μέρα πριν και μετά την ακρίβεια της όψης. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν και στο οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον.

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

01.37 Ερμής εξάγωνο με Ποσειδώνα. Πνευματική ευαισθησία, ισχυρή διαίσθηση, πλούσια φαντασία. Αυξημένη ελπίδα και έμπνευση μπορεί να συμβάλει στην υλοποίηση των σχεδίων μας.

02.33 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί. 

03.33 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

Σελήνη σε κενό πορείας από 03.34 έως 13.14

13.15 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο που βοηθά στην ονειροπόληση. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική, χημεία.

23.09 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Τρίτη 26 Απριλίου 2022

03.51 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Όψη που συνδυάζει το συναίσθημα με τη δράση. Υπάρχουν τεράστια αποθέματα ενέργειας που μπορούν να διοχετευθούν θετικά για να βοηθήσετε τους γύρω σας. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να γίνετε οξύθυμοι και επιθετικοί ακόμα και με προσφιλή σας πρόσωπα. Αυξημένη τάση ατυχημάτων ή και οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανά.

14.39 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

07.50 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

08.11 Ερμής εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορούν να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς και για αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

09.02 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

14.07 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη. Ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, να επιλύσετε διαφωνίες και να κάνετε νέα σχέδια. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ.

14.35 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

16.36 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 16.37 έως 19.09

19.10 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη γίνεται πιο “μαχητική”. Έτσι υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα όμως ενισχύει την αυτοπεποίθηση και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. 

22.11 Αφροδίτη σύνοδο με Ποσειδώνα. Όψη που αυξάνει τον ρομαντισμό και ευνοεί τις τρυφερές συναντήσεις. Στις νέες γνωριμίες ωστόσο καλό θα είναι να είμαστε επιφυλακτικοί. Καλή μέρα για καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

15.05 Ερμής τρίγωνο με Πλούτωνα. Θετική όψη για γραφειοκρατικές υποθέσεις καθώς και για το εμπόριο. Το διάστημα αυτό διαθέτουμε σωστή αντίληψη και κρίση καθώς και την απαραίτητη διπλωματία.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

16.16 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

21.37 Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία. Ο Πλούτωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Είναι καλό αυτό το διάστημα να επιστρέψουμε σε ξεχασμένα παλιά πρότυπα που μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα. 

Σάββατο 30 Απριλίου 2022

00.38 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 00.39 έως 03.18

01.23 Ερμής στους Διδύμους. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Διδύμων όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Μαίου. Στις 23 Μαίου θα επιστρέψει στον Ταύρο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13 Ιουνίου και στις 14 Ιουνίου θα περάσει ξανά στους Δίδυμους όπου θα ολοκληρώσει την πορεία του στις 4 Ιουλίου. Στους Διδύμους ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά και φέρνει ενδιαφέρουσες ιδέες, γνωριμίες και επαφές. Η επαφή με τη φύση καθώς και τα ταξίδια ευνοούνται.

03.19 Σελήνη στον Ταύρο. Το επόμενο διήμερο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε οικονομικά ζητήματα. Η επιδίωξη της οικονομικής εξασφάλισης αποτελεί το κύριο μέλημα. Η Αφροδίτη επιπλέον αγαπά την ομορφιά και την “καλοπέραση” γεγονός που μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή σπατάλες.

23.28 Νέα Σελήνη στον Ταύρο – Μερική έκλειψη Ηλίου. Η δεύτερη Νέα Σελήνη του Απριλίου διαμορφώνεται στις 11 μοίρες του Ταύρου σε στενή σύνοδο με τον Ουρανό, γεγονός που προμηνύει απρόσμενα και απρόβλεπτα γεγονότα. Δεδομένου ότι η έκλειψη διαμορφώνεται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού τα γεγονότα αυτά θα σχετίζονται με τα οικονομικά. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην κατανομή πόρων και στην αντίληψη των υλικών αξιών. Για παράδειγμα κάτι που μέχρι τώρα θεωρούνταν υψηλής αξίας, ίσως επανεκτιμηθεί και χάσει την αξία του και το αντίστροφο.

Το εξάγωνο που διαμορφώνει με τον Άρη, χαρακτηρίζεται θετικό και μπορεί να φέρει μια νότα αισιοδοξίας. Η στενή σύνοδος (ιδιομοιρία) που διαμορφώνει η Αφροδίτη (κυβερνήτης της έκλειψης) με τον Δία, πρόκειται να φέρει νέες ευκαιρίες τόσο σε οικονομικά θέματα όσο και στον τομεά των σχέσεών. Παρόλο που η σύνοδος με τον Ποσειδώνα είναι αποκλίνουσα, καλό είναι να προσέχουμε τυχόν “απάτες” και να μην κλείνουμε συμφωνίες προτού εξετάσουμε όλες τις λεπτομέρειες. Τέλος το εξάγωνο που σχηματίζει ο Πλούτωνας με την Αφροδίτη υποδηλώνει έναν αναπόφευκτο μετασχηματισμό για το γενικότερο καλό όλων.

Σε προσωπικό επίπεδο όσοι έχουν γεννηθεί στις 30 Απριλίου, θα έχουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους μέχρι την επόμενη χρονιά ή θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *