Απρίλιος 2020 – Αστρολογική Ατζέντα

Απρίλιος 2020

Απρίλιος 2020 – Αστρολογική Ατζέντα – Οι όψεις των πλανητών αναλυτικά για κάθε μέρα. Δείτε πώς θα προγραμματίσετε την κάθε μέρα σας.

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

13.21 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

20.51 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

02.23 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

11.49 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα.

12.20 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

19.49 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ από 2/4 19.49 έως 2/4 21.26

21.26 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στο η Λέοντα μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και μας κάνει πιο ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Είμαστε πολύ δημιουργικοί και το φλερτ είναι αυξημένο αυτές τις μέρες. Έντονη γενναιοδωρία.

22.49 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Όψη που προκαλεί εμπόδια και  καθυστερήσεις στα σχέδιά μας. Νιώθουμε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι δεν επιτυγχάνουν και υπάρχει κίνδυνος για διαφωνίες ή χωρισμούς.

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

01.13 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

06.40 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

20.11 Αφροδίτη στους Διδύμους. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 7 Αυγούστου μαζί με την ανάδρομη πορεία της. Αυτό το διάστημα υπάρχει μεγαλύτερη ευχέρεια για γνωριμίες που ωστόσο δεν εγγυώνται διάρκεια.

22.29 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ από 3/4 22.29 έως 5/4 00.18

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

04.15 Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα. Όψη που ευνοεί τον μυστικισμό και τις παρασκηνιακές δραστηριότητες. Αυξημένη φαντασία που πρέπει να ελεγχθεί. Τάση για ψέματα και απάτες.

20.09 Αφροδίτη τρίγωνο με Κρόνο. Όψη που ευνοεί τις σχέσεις καθώς προσδίδει πίστη και ειλικρίνεια. Η επιμονή και η συγκέντρωση στον στόχο φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

00.18 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είμαστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Μας χαρακτηρίζει η τελειομανία, γεγονός που βοηθάει στην εκπλήρωση σοβαρών καθηκόντων. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που μας απασχολούν.

02.08 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη.  Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

05.45 Δίας σύνοδο με Πλούτωνα. Εξαιρετικά δυναμική όψη που φέρνει βαθείς μετασχηματισμούς σε κοινωνικούς κανόνες, συστήματα αξιών και ιδεολογίες. Ο Πλούτωνας είναι πλανήτης των άκρων, μπορεί να δώσει ή να πάρει πολλά. Ο Δίας επεκτείνει ακόμα περισσότερο το καλό ή το κακό. Η όψη αυτή σχετίζεται με τα χρήματα. Σε γενέθλια ωροσκόπια δείχνει ένα πολύ πλούσιο άτομο που μπορεί να κερδίζει χρήματα είτε με νόμιμους είτε με παράνομους τρόπους. Αυτή την περίοδο επομένως, συνιστάται η έναρξη νέων έργων που υπόσχονται σημαντικά κέρδη. Ωστόσο, καλό είναι να κινηθείτε σε νόμιμα πλαίσια.

09.06 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

07.38 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Δυσμενής όψη που μας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

12.49 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε λάθη. Γι’ αυτό συνιστάται να αποφεύγονται βιαστικές ενέργειες.

16.15 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

16.29 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ από 6/4 16.29 έως 7/4 00.16

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

00.16 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις μας και μας παροτρύνει να επιδιώξουμε ισορροπία και αρμονία.  Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ρομαντικοί και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

01.52 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

04.56 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

21.50 Άρης τετράγωνο με Ουρανό. Ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα που οδηγούν σε συγκρούσεις. Αυξημένος κίνδυνος ατυχημάτων. Ακραία καιρικά φαινόμενα. Οικονομικές απώλειες. 

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

00.28 Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθά σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

05.20 Ερμής εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορούν να σχετίζονται και με το ίντερνετ. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς και για αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

05.35 Πανσέληνος στο Ζυγό. Η Πανσέληνος διαμορφώνεται στις 19 μοίρες του Ζυγού και διαμορφώνει τετράγωνο με την σύνοδο Δία – Πλούτωνα. Επιπλέον, στον χάρτη της πανσελήνου, υπάρχει το τετράγωνο Άρη- Ουρανού και το εξάγωνο του Ερμή με τους Δία – Πλούτωνα. Έτσι, οι μέρες γύρω από την Πανσέληνο θα έχουν αρκετή ενέργεια. Θα υπάρξουν διευκρινίσεις σε σημαντικά ζητήματα (κοινωνικά ή προσωπικά) αλλά και απρόβλεπτες συγκρούσεις. Δεδομένου ότι η Πανσέληνος σχηματίζει ακριβή γωνία 150 μοιρών με τον Ποσειδώνα, καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί σε ότι ακούμε. Συνιστάται επίσης να μην πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και να αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται. Ίσως προκύψουν επαγγελματικές ευκαιρίες.

15.17 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

15.50 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ από 8/4 15.50 έως 8/4 23.17

23.17 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη στο Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί να είμαστε επίσης πιο μυστικοπαθείς. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

01.03 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

08.09 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

09.41 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

06.32 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

15.15 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

16.08 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

22.35 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ από 10/4 22.35 έως 10/4 23.35

23.35 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες είμαστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση. 

Σάββατο 11 Απριλίου 2020

01.37 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

07.48 Ερμής στον Κριό. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 27 Απριλίου. Το διάστημα αυτό η επικοινωνία αυξάνεται και οι άνθρωποι εκφράζουν πιο ανοιχτά τις απόψεις τους. Η περίοδος είναι κατάλληλη για συλλογή πληροφοριών, απόκτηση νέων γνώσεων και έναρξη νέων εγχειρημάτων ειδικά όταν ο Ερμής θα σχηματίζει θετικές όψεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, καλό είναι να αποφεύγονται οι βιαστικές ενέργειες. Ανάκαμψη στον επιχειρηματικό τομέα.

10.27 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη.  Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

13.03 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα.

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

02.58 Ερμής εξάγωνο με Κρόνο. Η όψη αυτή ενισχύει τη μνήμη και την ικανότητα συγκέντρωσης. Μπορούμε να αναλάβουμε σοβαρές ευθύνες και να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία.

08.53 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να εξαπατηθούμε και να πέσουμε θύματα.

14.46 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ από 12/4 14.46 έως 13/4 03.05

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

03.05 Σελήνη στον Αιγόκερω. Η Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους και οργανωτικούς. Το επόμενο διήμερο ασχολούμαστε περισσότερο με καθήκοντα και υποχρεώσεις και βάζουμε υψηλούς στόχους για το μέλλον.

09.00 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

13.36 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

14.07 Ήλιος τετράγωνο με Πλούτωνα. Η όψη αυτή βγάζει στην επιφάνεια ζήλια και ανταγωνισμό. Καλό είναι να αποφύγουμε μια αυταρχική συμπεριφορά που μπορεί να έχει δυσάρεστες εξελίξεις.

15.10 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

01.02 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

01.56 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

02.47 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ από 15/4 02.47 έως 15/4 10.37

10.37 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

13.21 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί. 

13.59 Ήλιος τετράγωνο με Δία. Όψη που μας παρασύρει σε υπερβολές. Συνιστάται προσοχή στα έξοδα καθώς υπάρχει τάση για αλόγιστες σπατάλες. Προσοχή και σε παράνομες δραστηριότητες.

22.09 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

01.40 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

06.29 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

08.42 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Το διάστημα αυτό γινόμαστε περισσότερο οξύθυμοι και επιθετικοί. Υπάρχει διάχυτη βία και εμμονές που οδηγούν σε συγκρούσεις. Οικογενειακά προβλήματα και αυξημένη τάση ατυχημάτων.

Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

17.34 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ από 17/4 17.35 – 17/4 21.29

21.29 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική.

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

08.36 Ερμής εξάγωνο με Αφροδίτη. Αρμονική συνύπαρξη λογικής και συναισθήματος. Ιδανική όψη για αισθηματικές ή οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες. Πιθανά οικονομικά οφέλη.

09.47 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

21.57 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

Κυριακή 19 Απριλίου 2020

06.55 Ερμής εξάγωνο με Άρη. Πρωτοτυπία και ετοιμότητα που βοηθά να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες. Αυξημένες χειροτεχνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες. Εύνοια από νεότερα άτομα.

13.32 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αυτό το διάστημα πρέπει να αποφεύγουμε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

17.45 Ήλιος στον Ταύρο. Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Το ενδιαφέρον μας μετατοπίζεται σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα.

23.51 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

02.31 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να έχουν άριστες προοπτικές. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ από 20/4 02.31 έως 20/4 10.00

10.00 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη μας κάνει οξύθυμους και νευρικούς αλλά παράλληλα μας προτρέπει σε καινούργια ξεκινήματα. Αυξημένη αυτοπεποίθηση.

13.16 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

10.00 Ήλιος τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες, περιορισμοί. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα με ανωτέρους ή με την υγεία κάποιου ηλικιωμένου. Καλό είναι να αποφευχθούν σημαντικές συζητήσεις.

14.17 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

16.35 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα.

23.06 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Θετική ώρα για νέα ξεκινήματα και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πνευματικά / σωματικά δραστήριοι.

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

12.31 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

15.32 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ από 22/4 15.32 – 22/4 22.36

22.36 Σελήνη στον Ταύρο. Το ενδιαφέρον μας το επόμενο διήμερο στρέφεται σε οικονομικές υποθέσεις. Επιδιώκουμε υλική εξασφάλιση. Υπάρχει ωστόσο τάση για περισσότερο φαγητό και γλυκά που μπορεί να επιβαρύνουν τον οργανισμό ή να αυξήσουν το βάρος μας.

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

01.59 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

05.26 Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 4 μοίρες του Ταύρου σε στενή σύνοδο με τον Ουρανό. Είναι πολύ πιθανό να “γεννήσει” νέες δημιουργικές ιδέες για τη δημιουργία μιας κύριας (ή πρόσθετης) πηγής εισοδήματος. Κατάλληλη για οικονομικά σχέδια που μπορεί να έχουν απρόσμενη επιτυχία. 

11.29 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα μας προκαλούν νευρικότητα. Μπορεί να δημιουργηθούν καινούργιες σχέσεις ή να μετατραπούν φιλικές σχέσεις σε ερωτικές.

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

08.30 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

14.38 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

00.27 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

03.43 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ από 25/4 03.43 έως 25/4 10.20

10.20 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς το επόμενο διήμερο. Αναζητούμε καινούργιες εμπειρίες και ιδέες, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

10.36 Ερμής τετράγωνο με Πλούτωνα. Έντονο πείσμα και ανεξέλεγκτη δράση που μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες. Καλό είναι να αποφεύγονται σοβαρές συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές.

13.47 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

21.54 Πλούτωνας ανάδρομος. Ο Πλούτωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Είναι καλό αυτό το διάστημα να επιστρέψουμε σε ξεχασμένα παλιά πρότυπα που μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα. 

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

07.31 Ερμής τετράγωνο με Δία. Αυξημένο πείσμα, βιασύνη και αναξιοπιστία. Θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σε ό,τι ακούμε.

12.01 Ήλιος σύνοδο με Ουρανό. Διφορούμενη όψη που μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά ή θετικά ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός. Στην αρνητική έκφραση θα υπάρξουν απροσδόκητες καταστάσεις που μας βγάζουν από το πρόγραμμά μας, ενώ στη θετική της έκφραση μπορεί να συμβούν απρόσμενα θετικές εξελίξεις, νέες γνωριμίες και συζητήσεις που ανοίγουν νέους δρόμους.

19.39 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα.

22.55 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και η αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

00.31 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να πέσουμε θύματα εξαπάτησης.

20.00 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ από 27/4 20.00 έως 27/4 20.28

20.28 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

22.53 Ερμής στον Ταύρο. Ο Ερμής πραγματοποιεί ένα γρήγορο πέρασμα από το ζώδιο του Ταύρου το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 11/5. Το διάστημα αυτό ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τα οικονομικά, την υλική και τη συναισθηματική ασφάλεια. Συνιστώνται διορθωτικές κινήσεις που εξασφαλίζουν την ευημερία.

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

09.08 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

12.38 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

20.28 Ερμής τετράγωνο με Κρόνο.  Όψη που προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Δεδομένου ότι ο Ερμής βρίσκεται στον Ζυγό, ίσως υπάρξουν προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες ή και οριστικοί χωρισμοί. Να αποφεύγονται επίσης σημαντικές συναλλαγές και υπογραφές. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν και στο οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

10.12 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

19.01 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

22.29 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ από 29/4 22.29 έως 30/4 04.06

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

04.06 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στο η Λέοντα μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και μας κάνει πιο ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Είμαστε πολύ δημιουργικοί και το φλερτ είναι αυξημένο αυτές τις μέρες. Έντονη γενναιοδωρία.

07.27 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Όψη που προκαλεί εμπόδια και  καθυστερήσεις στα σχέδιά μας. Νιώθουμε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι δεν επιτυγχάνουν και υπάρχει κίνδυνος για διαφωνίες ή χωρισμούς.

13.47 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή.  Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

16.21 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

23.38 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *