Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα 19 Σεπτεμβρίου 2023

αντίθεση ήλιου-ποσειδώνα

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 19 Σεπτεμβρίου είναι μια αρκετά επικίνδυνη όψη και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Η συγκεκριμένη όψη σχετίζεται με απάτες, εξαπατήσεις, παρανομίες και σκάνδαλα. Μας κάνει επίσης ευκολόπιστους με αποτέλεσμα να «παραμυθιαζόμαστε» εύκολα καθώς δεν μπορούμε να διακρίνουμε το απατηλό που κρύβεται πίσω από κάθε ενέργεια. 

Ο Ποσειδώνας έχει την τάση να «θολώνει» το τοπίο και να ωραιοποιεί τις καταστάσεις, κάνοντάς τις να φαντάζουν ιδανικές. Ο άξονας Παρθένου–Ιχθύ στον οποίο σχηματίζεται η συγκεκριμένη όψη, σχετίζεται με την εργασία, τους εργαζόμενους, τους ένστολους, τα νοσοκομεία, την τέχνη και τα ιδανικά. Έτσι, τις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να ακούσουμε όμορφες εξαγγελίες και λόγια για τα συγκεκριμένα θέματα, που ωστόσο κρύβουν «παγίδες» από πίσω. Καλό θα είναι επίσης να αποφεύγουμε καταχρήσεις, (ποτά και εξαρτησιογόνες ουσίες) καθώς επίσης και αλλεργίες ή μολύνσεις που μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Δεδομένου ότι έχει προηγηθεί και η Νέα Σελήνη στις 15/9 χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε σχέση με το νερό (υγρά γενικότερα), χημικά και καύσιμα.

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την όψη είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 17/3, 17/6, 19/9 και 18/12.

Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Κριός

Η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 19 Σεπτεμβρίου συνιστά προσοχή το ερχόμενο τριήμερο ιδιαίτερα στο περιβάλλον της εργασίας σας. Μην μπείτε στον πειρασμό να αποκαλύψετε τυχόν ιδέες ή σχεδιά σας. Προτιμήστε να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας ώστε να μην επωφεληθεί κάποιος άλλος συνάδελφός σας από τις δικές σας ιδέες. Θα πρέπει επίσης να προσέχετε ιδιαίτερα όταν εργάζεστε ώστε να αποφύγετε σοβαρά λάθη που διορθώνονται δύσκολα. Όσον αφορά στην υγεία σας, φροντίστε να μην εξαντλείτε τα όρια της αντοχής σας και να ξεκουράζεστε αρκετά. Τέλος, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να “πειραματιστείτε” με την εμφάνισή σας. Αποφύγετε λοιπόν μεγάλες αλλαγές καθώς το πιθανότερο είναι ότι δεν θα σας ικανοποιήσουν. 

Ταύρος

Η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 19 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να τονίσει τη δημιουργικότητά σας αλλά και να σας βοηθήσει να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Τόσο ο Ήλιος όσο και ο Ποσειδώνας βρίσκονται σε ευνοϊκή θέση προς το ζώδιό σας, γεγονός που σημαίνει ότι όχι μόνο δεν απειλήστε αλλά επιπλέον μπορεί να ανακαλύψετε νέες προοπτικές. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, καλό είναι να παραμείνετε προσγειωμένοι, να μην βασιστείτε σε λόγια που πιθανότατα δεν θα τηρηθούν και να μην υποκύψετε σε υποσχέσεις για εφήμερη επιτυχία. Στον αισθηματικό τομέα, η συγκεκριμένη όψη θα προσθέσει ρομαντισμό στη σχέση σας και θα κάνει τον έρωτα για τον σύντροφό σας ακόμα πιο φλογερό. Σε περίπτωση ωστόσο που είστε αδέσμευτοι, συνιστάται να είστε επιφυλακτικοί σε  νέες γνωριμίες που μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται.

Δίδυμοι

Η αντίθεση που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στις 19 Σεπτεμβρίου θεωρείται αρκετά δύσκολη για το ζώδιό σας. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο είναι πιθανό να υπάρξει σύγχυση, παρανόηση ή προβλήματα τόσο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον σας.  Δεδομένου ότι και ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται ακόμα στην παρασκιά της ανάδρομης πορείας, καλό είναι να αποφύγετε βεβιασμένες ενέργειες ή αποφάσεις για τις οποίες το πιθανότερο είναι ότι θα μετανιώσετε. Αποφύγετε επίσης σημαντικές συζητήσεις και σε καμία περίπτωση μην προχωρήσετε σε οποιουδήποτε είδους συμφωνία. Επιπλέον, η συγκεκριμένη όψη μπορεί να εμφανίσει κάποιες “βλάβες” στο σπίτι σας, που θα χρειαστούν καιρό για να αποκατασταθούν. 

Καρκίνος

Η αντίθεση που διαμορφώνει ό Ήλιος με τον Ποσειδώνα στις 19 Σεπτεμβρίου δεν σας επηρεάζει αρνητικά, καθώς και οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε φιλικά προσκείμενα ζώδια. Καλό είναι ωστόσο, το ερχόμενο τριήμερο να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις που κάνετε τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα καθώς μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα ή ακόμα και να κρύβουν παγίδες. Αν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε αυτό το τριήμερο, βεβαιωθείτε ότι έχετε εξασφαλίσει τον προορισμό και την διαμονή σας και ότι έχετε μαζί σας τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα. Συνιστάται επίσης να προσέχετε τις σχέσεις με το συγγενικό σας περιβάλλον και να αποφύγετε παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ένα τεταμένο κλίμα.

Λέων

Η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 19 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να επηρεάσει τα οικονομικά σας. Γι’ αυτό καλό είναι το επόμενο τριήμερο, να είστε περισσότερο συγκρατημένοι στις συναλλαγές σας, ώστε να αποφύγετε απώλειες που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε σε ακριβές αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Η συγκεκριμένη όψη επιπλέον “εγκυμονεί” κινδύνους και στον αισθηματικό τομέα, δεδομένου ότι αυξάνει την ανασφάλειά σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία και την ψυχραιμία σας ώστε να μην χαλάσετε μια όμορφη σχέση χωρίς σοβαρό λόγο. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, με την συγκεκριμένη όψη είναι πολύ πιθανή μια ρομαντική γνωριμία.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΥΧΗΣ - ΜΗΝΑΣ ΔΡΑΚΟΥ (5 Απριλίου - 5 Μαίου 2024)

χρήματα

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ με απλές καθημερινές δραστηριότητες! 

Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του σύμπαντος για να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε κι ακόμα περισσότερα!

Απλές καθημερινές δραστηριότητες, βοηθούν να προσελκύσετε πλούτο, αγάπη, τύχη!

Διαβάστε περισσότερα

Παρθένος

Ο Ήλιος που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 19 Σεπτεμβρίου και φαίνεται να απειλεί τις σχέσεις σας (ειδικά αν δεν έχουν γερά θεμέλια). Έτσι, το τριήμερο που ακολουθεί, θα είναι δύσκολο να βρείτε έναν κώδικα επικοινωνίας με τον σύντροφό σας και είναι πολύ πιθανό να σχηματίσετε λανθασμένες εντυπώσεις. Μην παραβλέπετε το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται ακόμα στην παρασκιά της ανάδρομης πορείας γεγονός που συνιστά να αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις πάνω στον εκνευρισμό σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Παρθένους, είναι πολύ πιθανή μια ρομαντική γνωριμία, ωστόσο καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί σε πρώτη φάση, καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να σας παρασύρει σε μια σχέση χωρίς μέλλον. 

Ζυγός

Η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 19 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σας. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο καλό θα είναι να είστε συνεπείς και συγκεντρωμένοι. Φροντίστε να βάλετε τα δυνατά σας ώστε να ανταποκριθείτε όσο καλύτερα γίνεται στις απαιτήσεις της εργασίας σας. Επιπλέον, διατηρήστε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σας και μην ρίχνετε σε άλλους ευθύνες που δεν τους αναλογούν. Αν στο επαγγελματικό περιβάλλον σας υποβόσκει ένα φλερτ, καλό θα είναι να το κρατήσετε κρυφό για λίγο διάστημα. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί επίσης να αναδείξει μια «πισώπλατη” ενέργεια από φιλικό σας άτομο, γεγονός που θα σας απογοητεύσει.

Σκορπιός

Στις 19 Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα, που δεν θα σας δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε φιλικά προσκείμενα ζώδια. Ωστόσο, καλό θα είναι το ερχόμενο τριήμερο να φροντίσετε να “ανεβάσετε” την διάθεσή σας καθώς  θα έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που θα σας ενθουσιάσουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα από αυτές τις δραστηριότητες να προκύψουν επαγγελματικές ευκαιρίες πολλά υποσχόμενες. Σ’ αυτή την περίπτωση συνιστάται να είστε επιφυλακτικοί  και να μην παρασυρθείτε από λόγια ή καταστάσεις που μάλλον δεν είναι όπως φαίνονται. Έτσι κι αλλιώς δεν συνιστώνται νέα ξεκινήματα αυτό το διάστημα που και ο Ερμής βρίσκεται ακόμα στην παρασκιά της ανάδρομης πορείας του.  Το ίδιο επιφυλακτικοί θα πρέπει να είστε και σε τυχόν νέες ερωτικές γνωριμίες.

Τοξότης

Στις 19 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος διαμορφώνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί να κρύβει πολλές παγίδες για σας. Έτσι, το τριήμερο που ακολουθεί καλό είναι να είστε περισσότερο προσεκτικοί τόσο στον τομέα της καριέρας σας όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να προκύψουν διλήμματα τα οποία θα σας δυσκολέψουν αρκετά. Δεν τίθεται φυσικά θέμα επιλογής ανάμεσα στη δουλειά ή στην οικογένεια, παρόλο που δεν αποκλείεται να προκύψει και τέτοιο ζήτημα. Ίσως για παράδειγμα προκύψει μια ενδιαφέρουσα πρόταση που απαιτεί να μετακινηθείτε σε άλλη πόλη ή και χώρα, γεγονός που θα προκαλέσει μια δυσαρέσκεια. Καθώς ο Ερμής βρίσκεται ακόμα στην παρασκιά της ανάδρομης πορείας του, είναι καλύτερα να αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις παρά να το μετανιώσετε αργότερα. 

Αιγόκερως

Ο Ήλιος από το συμβατό ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει στις 19 Σεπτεμβρίου αντίθεση με τον Ποσειδώνα που και αυτός βρίσκεται στο φιλικό για σας ζώδιο των Ιχθύων. Έτσι, η συγκεκριμένη όψη μπορεί και να μην κρύβει για σας μυστήρια και παγίδες, ωστόσο ίσως σας βάλει σε κάποια διλήμματα. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με σπουδές ή με νομικές υποθέσεις, ίσως απαιτήσουν περισσότερη προσοχή το ερχόμενο τριήμερο. Οποιοδήποτε θέμα και αν σας απασχολεί έχει πιθανότητες επιτυχίας αρκεί να έχετε συλλέξει τις σωστές πληροφορίες και τα στοιχεία που χρειάζεστε και να αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις. Τυχόν νέες γνωριμίες που θα κάνετε αυτές τις μέρες, χρειάζονται προσοχή καθώς μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν. 

Υδροχόος

Η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 19 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει τα οικονομικά σας τα οποία θα σας προβληματίσουν έντονα το τριήμερο που ακολουθεί. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις μέχρι τώρα ενέργειές σας, οι οποίες αν δεν έχουν αποδώσει σημαίνει ότι ήταν λανθασμένες. Ο Ποσειδώνας μπορεί να “θολώσει” περισσότερο το τοπίο και να σας παρασύρει σε περαιτέρω σπατάλες την στιγμή που ο Ήλιος σας καλεί να βάλετε ένα φρένο. Τι θα υπερισχύσει; Εξαρτάται από εσάς! Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια βραχύχρονη επιρροή, οι ενέργειες που θα κάνετε το προσεχές τριήμερο, θα έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα είτε θετικά είτε αρνητικά. Γι’ αυτό φροντίστε να κινηθείτε σωστά. 

Ιχθείς

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, διαμορφώνει αντίθεση με τον Ήλιο στις 19 Σεπτεμβρίου και δημιουργεί αρκετή σύγχυση στις σχέσεις σας. Έτσι, το τριήμερο που ακολουθεί, θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα την συμπεριφορά σας, καθώς μπορεί ακόμα και η πιο μικρή απαίτηση του συντρόφου σας να σημάνει για σας “συναγερμό”. Η ζήλια ή / και η ασυνεννοησία θα επιφέρουν μια ψυχρότητα που μπορεί να είναι προσωρινή αλλά μπορεί επίσης να πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία και των δυο σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους, συνιστάται να μην επενδύσετε σε νέες γνωριμίες που μάλλον δεν εγγυώνται μέλλον. Ανάλογη προσοχή χρειάζονται και τα επαγγελματικά σας.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *