Άρης στον Αιγόκερω

Άρης στον Αιγόκερω

Ο Άρης εισέρχεται στις 24 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Αιγόκερου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 5 Μαρτίου. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης και της αποφασιστικότητας και σχετίζεται με την ενέργεια που καταναλώνουμε στην καθημερινότητά μας. Ο Άρης στον Αιγόκερω, αισθάνεται πολύ καλά, αφού έχει έξαρση. Έτσι, βγάζει όλες τις ιδιότητές του ενώ τα ελαττώματά του είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Τόσο ο Άρης όσο και ο Αιγόκερως σχετίζονται με την εξουσία, η οποία αυτή τη φορά διοχετεύεται εποικοδομητικά. Η θέση αυτή ευνοεί νέα επαγγελματικά ξεκινήματα στα οποία διοχετεύουμε όλο τον ενθουσιασμό μας και μπορούμε ακόμα και να ξεπεράσουμε τα όρια που έχουμε θέσει. Ο Άρης μας δίνει το θάρρος και την αποφασιστικότητα να να αγωνιστούμε με σθένος για να επιτύχουμε τους υψηλότερους στόχους μας.

Άρης στον Αιγόκερω – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Κριός

Από τις 24 Ιανουαρίου μέχρι τις 5 Μαρτίου ο κυβερνήτης σας Άρης θα βρίσκεται στον Αιγόκερω. Το διάστημα αυτό, ο Άρης ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας όπου αναμένονται σοβαρές εξελίξεις. Είναι σημαντικό να εντείνετε τις προσπάθειές σας για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο αύριο. Παρά το γεγονός ότι ο Άρης δεν θεωρείται ο πλανήτης που θα στρώσει στο δρόμο σας λουλούδια, μπορεί να σας φέρει την καταξίωση που ζητάτε αν συγκεντρωθείτε και αφοσιωθείτε στην επίτευξη των στόχων σας. Αν μάλιστα έχετε ήδη προετοιμάσει το έδαφος, τώρα μπορείτε να δείτε τους κόπους σας να αποδίδουν. Αν πάλι αναζητάτε ένα νέο επαγγελματικό προσανατολισμό, τώρα θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για μια καινούργια καριέρα. Οι προσπάθειές σας θα ανταμειφτούν και οικονομικά, ενώ ανάλογη εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα.

Ταύρος

Στις 24 Ιανουαρίου ο Άρης περνάει στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί αρκετά θετικό για το ζώδιό σας, καθώς θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που σας απασχολούν και που μπορούν να σημάνουν ακόμα και την αφετηρία μιας νέας ζωής. Το εξωτερικό ή άτομα που σχετίζονται με αυτό, μπορούν να σας προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες και δεν αποκλείεται ακόμα και η μόνιμη εγκατάσταση σε άλλη χώρα, ειδικά αν το επιδιώκετε. Η επισημοποίηση μιας σχέσης ή και ένας νέος έρωτας  -στην περίπτωση που είστε ελεύθεροι- μπορεί επίσης να αλλάξει καθοριστικά την πορεία της ζωής σας. Τέλος, αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε  μια νέα συνεργασία, αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα πρόσφορο.

Δίδυμοι

Ο Άρης περνάει στις 24 Ιανουαρίου στον όγδοο οίκου του ηλιακού ωροσκοπίου σας, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 5 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον σας θα μονοπωλήσουν τα οικονομικά σας όπου θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μια νέα σταθερότητα. Οι προσπάθειές σας δεν θα είναι εύκολες, καθώς θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας και εκείνο στο οποίο θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας είναι η τακτοποίηση τυχόν οφειλών σας, καθώς δεν αποκλείεται να σημειωθεί και μια μείωση στα εισοδήματά σας. Ανακατατάξεις θα υπάρξουν και στο φιλικό περιβάλλον σας, όπου ίσως θελήσετε να αποκοπείτε από κάποιες «λυκοφιλίες». Στον ερωτικό τομέα ωστόσο, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, στις 24 Ιανουαρίου ο Άρης περνάει στον τομέα των σχέσεών σας, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 5 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό δεν θα είναι εύκολο για σας, καθώς οι καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να δείτε με άλλο μάτι τις σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σας –φιλικές, αισθηματικές, επαγγελματικές – και να δρομολογήσετε εξελίξεις που μπορεί να μην είναι ευχάριστες, κρίνονται όμως απαραίτητες. Αν μάλιστα διατηρείτε κάποιες σχέσεις που φρενάρουν την προσωπική πρόοδό σας, δεν θα διστάσετε καθόλου να τις βγάλετε μια για πάντα από τη ζωή σας. Αντίθετα, θα συσφίξετε ακόμα περισσότερο τους δεσμούς σας με τα άτομα που σας στηρίζουν και σας ταιριάζουν και δεν αποκλείεται ακόμα και η επισημοποίηση μιας μακροχρόνιας σχέσης που έχει δοκιμαστεί.

Λέων

Στις 24 Ιανουαρίου περνά ο Άρης στον Αιγόκερω και στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα στη δουλειά σας, όπου είναι πιθανό να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Ωστόσο, έτσι θα έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε τις ικανότητές σας και να ανταμειφθείτε ανάλογα. Αν ανήκετε στους άνεργους Λέοντες, ή αναζητάτε μια νέα απασχόληση, είναι πολύ πιθανό να βρείτε κάτι που θα ανταποκρίνεται στα προσόντα σας. Επαγγελματικές ευκαιρίες μπορούν να προκύψουν ακόμα και από το εξωτερικό ή από πολυεθνικές εταιρίες. Σε περίπτωση που είστε αδέσμευτοι, ένας  νέος έρωτας μπορεί να αναπτυχθεί μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον σας.

Παρθένος

Η είσοδος του Άρη στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω, αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα που ολοκληρώνει την εύνοια που δέχεστε αυτό το διάστημα. Από τις 24 Ιανουαρίου μέχρι και τις 5 Μαρτίου, το σύμπαν θα συνωμοτήσει, προκειμένου να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε όλες τις επιθυμίες σας και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σας. Τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον οικονομικό αλλά και στον αισθηματικό, η ζωή σας θα πάρει μια ευχάριστη τροπή, αφού οι στόχοι που θα κατακτήσετε θα είναι μόνιμοι και θα έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη. Μια νέα αίσθηση σταθερότητας θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια, γεγονός που μπορεί επίσης να σας παροτρύνει να επισημοποιήσετε μια σχέση που σας καλύπτει απόλυτα. Μια ευπρόσδεκτη εγκυμοσύνη είναι επίσης πιθανή.

Ζυγός

Στις 24 Ιανουαρίου ο Άρης περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και στρέφει το ενδιαφέρον σας στην οικογένειά σας και στο σπίτι σας. Μέχρι τις 5 Μαρτίου που θα παραμείνει εκεί, είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με αρκετά προβλήματα που ζητούν άμεση λύση, με αποτέλεσμα να βάλετε προσωρινά σε δεύτερη μοίρα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα τα γεγονότα αυτά να επηρεάσουν δυσμενώς τόσο τα οικονομικά σας όσο και τη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας ώστε να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις. Εξάλλου, η  έμφυτη ανάγκη σας για αρμονία και ισορροπία θα σας βοηθήσει να αποσοβήσετε τους κινδύνους και να βρείτε τη χρυσή τομή.

Σκορπιός

Στις 24 Ιανουαρίου εισέρχεται ο Άρης στον Αιγόκερω και στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 5 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό αναμένεται αρκετά ευχάριστο για σας, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να «δικτυωθείτε» με τα κατάλληλα άτομα αλλά και να κάνετε αξιόλογες γνωριμίες που θα επηρεάσουν θετικά την επαγγελματική σας εξέλιξη. Συμφωνίες ή νέα ξεκινήματα που θα γίνουν αυτή την περίοδο, θα σας ενθουσιάσουν, θα σας δώσουν την δυνατότητα να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα εξελιχθούν θετικά. Ταξίδια, σύντομες μετακινήσεις αλλά και το συγγενικό σας περιβάλλον, μπορούν επίσης να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο σε υποθέσεις που σας απασχολούν. Ευχάριστη αναμένεται και η πορεία της αισθηματικής σας ζωής, ενώ αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία θα σας συναρπάσει.

Τοξότης

Στις 24 Ιανουαρίου ο Άρης ξεκινά την πορεία του στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 5 Μαρτίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν σημαντικές αυξομειώσεις τις οποίες θα πρέπει να προσέξετε. Γι’ αυτό ακόμα και όταν νομίζετε ότι έχετε περιθώριο για κάποιες σπατάλες καλό είναι να δείξετε αυτοσυγκράτηση, ώστε να μη ζήσετε την περίοδο των ισχνών αγελάδων. Εξάλλου, ο Άρης μπορεί να σας δραστηριοποιήσει και να σας «εμφανίσει» νέους τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας ακόμα και μέσα από την εκμετάλλευση κάποιου ταλέντου σας. Στον αισθηματικό τομέα, ο σύντροφός σας ή και μια νέα γνωριμία θα σας προσφέρουν μια νέα αίσθηση ασφάλειας.

Αιγόκερως

Ο Άρης περνάει στο δικό σας ζώδιο στις 24 Ιανουαρίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 5 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό θα νιώσετε εξαιρετικά δραστήριοι και παραγωγικοί και θα αγωνιστείτε με όλες τις δυνάμεις σας προκειμένου να πετύχετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Επιπλέον, ο  Άρης μπορεί να φέρει στο δρόμο σας τα κατάλληλα άτομα ή να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες που θα σας οδηγήσουν εκεί που σας αξίζει. Πέρα από την επίτευξη των επαγγελματικών φιλοδοξιών σας, αυτή την περίοδο θα έχετε την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένειά σας, να αποκαταστήσετε τυχόν προβλήματα και διαφωνίες με τα μέλη της οικογένειάς σας και να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Μια σημαντική αγοραπωλησία μπορεί επίσης να επιτευχθεί αυτό το διάστημα.

Υδροχόος

Στις 24 Ιανουαρίου ο Άρης περνάει στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 5 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό μπορεί να θεωρηθεί κάπως υποτονικό για σας, καθώς θα κλειστείτε περισσότερο στον εαυτό σας και ακόμα και αν ασχοληθείτε με κάποιες δραστηριότητες, αυτές θα γίνουν κάτω από άκρα μυστικότητα. Ίσως ο φόβος μήπως διαρρεύσουν σημαντικές κινήσεις σας, σας απομακρύνει ακόμα και από τα πιο έμπιστά σας άτομα, ειδικά αν νιώθετε ότι είναι η τελευταία σας ευκαιρία να πετύχετε κάτι. Αυτή η τακτική μπορεί πράγματι να φέρει θετικά αποτελέσματα, ακόμα όμως και στην αντίθετη περίπτωση, καλό θα είναι να μην απογοητεύεστε καθώς οι σημαντικότερες εξελίξεις αναμένονται αμέσως μετά τις 30 Μαρτίου, με την είσοδο του Άρη στο δικό σας ζώδιο.

Ιχθείς

Στις 24 Ιανουαρίου περνά ο Άρης στον Αιγόκερω και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό αναμένεται αρκετά θετικό για το ζώδιό σας, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αξιόλογες επαφές αλλά και να δημιουργήσετε μια σταθερή οικονομική βάση. Επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να προκύψουν ακόμα και από το εξωτερικό, μπορούν να σας ανοίξουν ενδιαφέρουσες προοπτικές και να αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στα προσωπικά σας, όπου μπορείτε να επισημοποιήσετε μια μακροχρόνια σχέση. Αν είστε αδέσμευτοι, ένας νέος έρωτας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, θα έχει σύντομα την εξέλιξη που επιθυμείτε.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *