Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Astroprovlepsis

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη σήμερα μπορεί να γίνει αιτία να προκληθούν συγκρούσεις για χρήματα ή υλικά πράγματα. Επιπλέον μπορεί να προκαλέσει εκρήξεις ζήλιας που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις σας. Αποφύγετε κρυφές ενέργειες γιατί υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθούν.

Ταύρος

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις σας. Η ζήλια ή οικονομικά ζητήματα μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις. Μετά το απόγευμα, υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί ξανά η αρμονία.

Δίδυμοι

Είναι καιρός να αρχίσετε να σκέφτεστε πιο σοβαρά το μέλλον σας και να αναζητήσετε νέες επαγγελματικές επιλογές, ειδικά αν είστε άνεργοι ή δεν είστε ικανοποιημένοι με την τωρινή εργασία σας. Συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα είναι πιθανό να σας ανοίξουν νέα μονοπάτια.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για τα αισθηματικά σας αλλά και τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Είναι κατάλληλη στιγμή να εφαρμόσετε σχέδια που έχετε στο μυαλό σας ή να κατακτήσετε ένα άτομο που πολιορκείτε από καιρό.

Λέων

Θα πρέπει να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις σχετικά με την πορεία μιας σοβαρής σχέσης αν θέλετε να αποφύγετε γκρίνιες και τσακωμούς. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη που διαμορφώνεται σήμερα, μπορεί να πυροδοτήσει ακόμα και έναν οριστικό χωρισμό.

Παρθένος

Ίσως υπάρχει λίγο άγχος στη δουλειά σας σήμερα, ωστόσο οι συνθήκες είναι γενικά καλές κι έτσι δεν θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα. Μετά το απόγευμα μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο σε φίλους που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

Ζυγός

Το τετράγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σας Αφροδίτη με τον Άρη, ίσως σας κάνει κάπως “τεμπέληδες” και θελήσετε να αποφύγετε υποχρεώσεις και αγγαρείες. Πράγματι, μπορείτε να σπαταλήσετε το χρόνο σας όπως επιθυμείτε, αρκεί να μην το παρακάνετε στα έξοδα.

Σκορπιός

Η Σελήνη και η Αφροδίτη που βρίσκονται στο ζώδιό σας διαμορφώνουν τετράγωνο με τον Άρη και προμηνύουν συγκρούσεις με την οικογένεια ή τους στενούς φίλους σας. Το πιθανότερο είναι ότι η δική σας συμπεριφορά είναι αυτή που προκαλεί γι’ αυτό χαμηλώστε τους τόνους. Το βράδυ αναμένονται ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο ή και μια νέα γνωριμία.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετικά θετική για επικοινωνία, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, χωρίς να αποκλείεται να σας γίνει μια αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση, που θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά.  Για τους αδέσμευτους υπάρχει πιθανότητα μιας νέας σχέσης η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή για κάποιο διάστημα.

Αιγόκερως

Η οικογένειά σας ίσως αρχίσει να αντιδρά με τις πολύωρες απουσίες σας και συνιστώνται λεπτοί χειρισμοί ώστε να μην επιδεινωθεί η ατμόσφαιρα. Δυσκολίες υπάρχουν και στις σχέσεις με το αντίθετο φύλο, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν αντιπαραθέσεις για οικονομικά ζητήματα.

Υδροχόος

Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας διαμορφώνει τετράγωνο με τη Σελήνη και την Αφροδίτη και συνιστά να αφιερώσετε χρόνο και να δείξετε την αγάπη σας στην οικογένειά σας που αποτελεί το στήριγμά σας κάθε στιγμή. Επαγγελματικά φαίνονται κάποιες δυσκολίες, η επιμονή σας όμως, θα σας οδηγήσει εκεί που αξίζετε.

Ιχθύες

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη που διαμορφώνεται σήμερα μπορεί να σας προκαλέσει μια εσωτερική ανασφάλεια ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Το απόγευμα όμως, έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας ενώ είναι πιθανό να έχετε και κάποιο οικονομικό όφελος.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *