Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

astroprovlepsis

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει ξαφνικές απώλειες γι’ αυτό συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας.

Ταύρος

Αποφύγετε εντάσεις και διαφωνίες με το σύντροφο ή συνεργάτες σας καθώς η αντίθεση Ερμή – Ουρανού μπορεί να πυροδοτήσει δυσάρεστες εξελίξεις ή ακόμα και οριστικό χωρισμό.

Δίδυμοι

Η αντίθεση Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, συνιστά να προσέχετε στον εργασιακό χώρο σας και να αποφύγετε εντάσεις. Η τεταμένη ατμόσφαιρα μπορεί να επηρεάσει και την υγεία σας.

Καρκίνος

Η αντίθεση Ερμή – Ουρανού σήμερα θα επιφέρει αλλαγές στο κοινωνικό σας περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να κλονιστεί ανεπανόρθωτα μια σοβαρή φιλία.

Λέων

Σήμερα διαμορφώνεται η αντίθεση Ερμή – Ουρανού που συνιστά προσοχή καθώς είναι πιθανό οικογενειακά προβλήματα να λειτουργήσουν εις βάρος της δουλειάς σας.

Παρθένος

Η αντίθεση Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, δεν σας επηρεάζει αρνητικά και μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για να κάνετε συζητήσεις από τις οποίες θα αποσπάσετε σημαντικές πληροφορίες.

Ζυγός

Η αντίθεση Ερμή – Ουρανού είναι πιθανό να σας φέρει απόσμενα έξοδα  τα οποία θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.

Σκορπιός

Ο Ερμής από το ζώδιό σας σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό, γεγονός που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας. Κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές εντάσεις.

Τοξότης

Η αντίθεση Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα μπορεί να προκαλέσει τριβές και εντάσεις με στον εργασιακό χώρο στις οποίες καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι.

Αιγόκερως

Η αντίθεση Ερμή – Ουρανού δεν σας επηρεάζει αρνητικά, αντίθετα μπορεί να φέρει νέες ξαφνικές γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Υδροχόος

Η αντίθεση Ερμή – Ουρανού συνιστά ιδιαίτερη προσοχή σήμερα, καθώς μπορεί να δημιουργήσει επαγγελματικά προβλήματα. Αποφύγετε ενέργειες που ξέρετε ότι δεν είναι αποδεκτές.

Ιχθύες

Η αντίθεση Ερμή – Ουρανού σήμερα μπορεί να σας φέρει απρόσμενες ειδήσεις και συναντήσεις με άτομα που έχετε να δείτε καιρό.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *