Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Νέα Σελήνη

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα 

Κριός

Με τη Νέα Σελήνη σήμερα νιώθετε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα, τουλάχιστον όμως στον επαγγελματικο τομέα, θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι. Υπάρχει κίνδυνος λάθους ή και οικονομικής ζημίας. Αντίθετα, στον τομέα των σχέσεων μπορείτε να αποφασίσετε την επισημοποίηση της σχέσης σας.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη είναι κατάλληλη για μια αλλαγή στη ζωή σας που μπορεί να σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας ή με τις καθημερινές σας συνήθειες. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία στη σχέση σας.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείτε να κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια τα οποία είναι προορισμένα να πετύχουν. Αποφύγετε όμως επενδύσεις, καθώς δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή.

Καρκίνος

Συγκρούσεις με τον σύντροφο ίσως είναι αναπόφευκτες σήμερα, ειδικά αν διαχειρίζεστε από κοινού περιουσιακά στοιχεία. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και ακούστε τον γιατί ίσως η δική του άποψη να είναι σωστή.

Λέων

Τα σχέδιά σας να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες είναι πράγματι όμορφα, φροντίστε όμως να εξασφαλίσετε ότι διαθέτετε το χρόνο που απαιτείται ώστε να μην τα βρείτε σκούρα στο μέλλον.

Παρθένος

Είναι σκόπιμο να διατηρήσετε την πρακτική σας σκέψη και να μην αναλωθείτε σε επαγγελματικές ίντριγκες που δεν οδηγούν πουθενά. Με τη δημιουργικότητα που σας χορηγεί το σύμπαν, έτσι κι αλλιώς θα ξεχωρίσετε. Ευχάριστες στιγμές και στα αισθηματικά.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας απαιτεί να βάλετε νέες βάσεις στις σχέσεις σας και για να γίνει αυτό ίσως απαιτούνται κάποια ξεκαθαρίσματα. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, μια νέα σχέση είναι πιθανή το ερχόμενο δεκαπενθήμερο.

Σκορπιός

Αμφιλεγόμενη μέρα, καθώς ακόμα κι αν νιώθετε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα, η αποδοτικότητά σας δεν είναι σε καλά επίπεδα και παράλληλα ίσως κάποιες μηχανορραφίες σας αποσυντονίσουν. Βασιστείτε στις εμπειρίες σας ώστε να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος.

Τοξότης

Η κυκλοθυμικότητα θα σας χαρακτηρίζει σήμερα, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες στην επικοινωνία σας. Ίσως είναι καλύτερα να αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις για τις οποίες σύντομα θα μετανιώσετε.

Αιγόκερως

Η ενέργειά σας είναι σε χαμηλά επίπεδα σήμερα ενώ ταυτόχρονα νιώθετε ανασφάλεια ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Μην αφήσετε την απαισιοδοξία να σας καταβάλλει αφού γρήγορα η κατάσταση θα αλλάξει προς όφελός σας.

Υδροχόος

Αυξημένη κοινωνικότητα διαθέτετε σήμερα και έτσι μπορείτε να βρεθείτε με φίλους ή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι με φιλικά σας πρόσωπα. Μια νέα δραστηριότητα μπορεί να αποτελέσει πρόσθετη πηγή εσόδων.

Ιχθύες

Αποφύγετε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σας απομακρύνουν ακόμα και από τα πιο κοντινά σας πρόσωπα. Αποφύγετε επίσης επενδύσεις ή επιχειρηματικές δραστηριότητες από τις οποίες θα ζημιωθείτε.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *