Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Ημερήσιες Προβλέψεις

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η μέρα ξεκινάει με το τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου, που σας επιφυλάσσει αρκετές αναποδιές. Θα πρέπει λοιπόν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον, ακόμα και αν διαπιστώσετε παρασκηνιακές δραστηριότητες. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, το απόγευμα η θετική γωνία της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη, βελτιώνει αισθητά το κλίμα.

Ταύρος

Το τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου που διαμορφώνεται τις πρωινές ώρες θα προκαλέσει κάποιες καθυστερήσεις στις δραστηριότητές σας, με αποτέλεσμα να νιώσετε έναν έντονο εκνευρισμό. Αν οδηγείτε αποφύγετε εντάσεις με τους γύρω σας ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις. Μετά το μεσημέρι, το κλίμα αλλάζει και αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ίσως δείτε μια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας.

Δίδυμοι

Μείνετε σταθεροί στις αποφάσεις που έχετε πάρει ακόμα και αν το πρωί νιώσετε μια ανασφάλεια. Είτε πρόκειται για επαγγελματικές, οικονομικές ή αισθηματικές υποθέσεις θα πρέπει να διατηρήσετε την αξιοπρέπειά σας και να μην κάνετε πίσω. Σύντομα όσοι εμπλέκονται θα καταλάβουν το λάθος τους και θα βρεθείτε προ ευχάριστων εκπλήξεων.

Καρκίνος

Δυσκολίες με το σύντροφο ή/και την οικογένεια αναμένονται τις πρωινές ώρες εξαιτίας του τετραγώνου Σελήνης – Κρόνου. Δεδομένου ότι η Σελήνη κυβερνά το δικό σας ζώδιο, προσπαθήστε να μείνετε όσο πιο ψύχραιμοι μπορείτε ώστε να μην ξεπεράσετε τα όρια. Το κλίμα μπορεί να βελτιωθεί ή να μην βελτιωθεί και αυτό εξαρτάται από τη δική σας συμπεριφορά. Κάποια οικονομικά προβλήματα το απόγευμα, θα ξεπεραστούν ανώδυνα.

Λέων

Το πρωί ίσως δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις στον εργασιακό χώρο στις οποίες καλό θα είναι να μείνετε ουδέτεροι. Παρόλο που οι πλανήτες σας προστατεύουν περισσότερο, η μη συμμετοχή σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Το απόγευμα αναμένονται ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Αν είστε αδέσμευτοι, φροντίστε να βγείτε καθώς είναι πιθανή μια σημαντική γνωριμία.

Παρθένος

Ζητήματα κτητικότητας μπορεί να υπονομεύσουν τη σχέση σας σήμερα, γι’ αυτό αποφύγετε σοβαρές εντάσεις και προσπαθείστε να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε με τα κατάλληλα επιχείρηματα. Αντίθετα, στα επαγγελματικά σας υπάρχει ένα καλό κλίμα και ίσως καταφέρετε να πάρετε έστω και μια μικρή άδεια για να ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει.

Ζυγός

Η Σελήνη από το ζώδιό σας διαμορφώνει τετράγωνο με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες, γεγονός που προμηνύει δυσκολίες στο οικογενειακό περιβάλλον. Όσοι έχετε ηλικιωμένα άτομα με προβλήματα υγείας, ίσως αναγκαστείτε να τους αφιερώσετε περισσότερο χρόνο. Αργότερα, μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και στο σύντροφό σας ή να βγείτε να διασκεδάσετε με φίλους.

Σκορπιός

Παρασκηνιακές δραστηριότητες ίσως γίνουν αντιληπτές σήμερα, γεγονός που θα σας αποθαρρύνει. Στην παρούσα φάση ίσως είναι προτιμότερο να μην προσπαθήσετε να διεκδικήσετε το δίκιο σας, γιατί δύσκολα θα το βρείτε. Εφαρμόστε το ρητό “η σιωπή είναι χρυσός” και σύντομα η κατάσταση θα γυρίσει προς όφελός σας.

Τοξότης

Η μέρα σας παρασύρει σε διασκεδάσεις και ατασθαλίες, γεγονός που όχι μόνο μπορεί να έχει επιπτώσεις στη δουλειά σας, αλλά θα πυροδοτήσει και σοβαρές οικονομικές απώλειες που θα σας βγάλουν από το προϋπολογισμό σας. Περιοριστείτε σε συγκεντρώσεις και χαλαρές συζητήσεις που θα τονώσουν το πνεύμα σας και δεν θα σας κοστίσουν τίποτα.

Αιγόκερως

Ο κυβερνήτης σας Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη τις πρωινές ώρες, γεγονός που πρόκειται να δημιουργήσει δυσκολίες στα επαγγελματικά σας. Η πειθαρχία είναι απαραίτητη προκειμένου να μην ξεφύγετε και να διατηρήσετε την καλή σας φήμη. Το απόγευμα ίσως κάνετε κάποια έξοδα για το σπίτι σας.

Υδροχόος

Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας μπορούν να περιμένουν για λίγο ακόμα, αφού σήμερα η μέρα δεν ενδείκνυται για δράση. Οργανωθείτε καλύτερα και προετοιμάστε το έδαφος καθώς πολύ σύντομα ο δρόμος σας ανοίγει. Το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Άρης από το ζώδιό σας με τη Σελήνη το απόγευμα, εγγυάται ευχάριστες καταστάσεις ενώ δεν αποκλείεται να προγραμματίσετε και ένα ταξίδι.

Ιχθύες

Η εμφάνιση “φίλων” από το παρελθόν δεν είναι πάντα θετική, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περίπτωση που επανακάμψουν άτομα τα οποία μάλλον κάτι θέλουν από σας. Διαφυλάξτε επίσης τα χρήματά σας καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος απώλειας. Η μοναξιά μετά το απόγευμα είναι επιθυμητή καθώς θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τις σκέψεις σας.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *