Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Astroprovlepsis

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 / Ζώδια Σήμερα

Κριός

Η μέρα είναι κατάλληλη για να αλλάξετε ότι δεν σας αρέσει ή να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα που θέλετε από καιρό. Ενδιαφέρουσες ιδέες μπορούν να υλοποιηθούν αρκεί να έχετε υπομονή. Επίλυση τυχόν προβλημάτων με το σύντροφο θα τονώσει τη σχέση σας.

Ταύρος

Φίλοι ή σχέσεις από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν σήμερα, αλλά θα πρέπει να αναλύσετε κάποια γεγονότα προτού αποφασίσετε να τους ξαναβάλετε στη ζωή σας. Η μέρα ευνοεί ταξίδια και εκδρομές με το σύντροφό σας και νέες κοινές εμπειρίες που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Δίδυμοι

Μπορεί να ξυπνήσετε κάπως στραβά σήμερα, στην πορεία όμως θα τα δείτε όλα πιο θετικά. Η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα τους αδέσμευτους του ζωδίου οι οποίοι μπορεί να νιώσουν έντονο πάθος για ένα πρόσωπο που θα βρεθεί στο δρόμο τους.

Καρκίνος

Είστε έτοιμοι να εντυπωσιάσετε τους πάντες και οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν σήμερα. Είτε δουλέψετε είτε βγείτε για διασκέδαση πολλά βλέμματα θα στραφούν πάνω σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, μην διστάσετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας σε ένα ενδιαφέρον άτομο.

Λέων

Καλό θα είναι να θυμάστε πως “ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός” και να αποφύγετε πειρασμούς και ευκαιρίες που θα αποδειχθούν φρούδες. Αφιερώστε χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια και απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν αξίζει το ενδιαφέρον σας.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας να σχηματίζει θετικές όψεις με τον Πλούτωνα και το Δία, τα πάντα μπορούν να συμβούν σήμερα. Αν ανήκετε στους δεσμευμένους Παρθένους αναμένονται ρομαντικές αλλά και παθιασμένες στιγμές με το σύντροφο ενώ αν είστε ελεύθεροι, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία είναι πολύ πιθανή.

Ζυγός

Η διάθεση “απομόνωσης” συνεχίζεται, για να κρατήσετε όμως ζωντανό το ενδιαφέρον του συντρόφου σας θα χρειαστεί να κάποιες παραχωρήσεις και να του αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας αν δεν θέλετε να υπάρξουν επιπτώσεις στη σχέση σας.

Σκορπιός

Έντονη κοινωνικότητα αναμένεται σήμερα και ευχάριστες στιγμές με φίλους ή/και με το σύντροφό σας. Τύχη, νέες ευκαιρίες και γνωριμίες με άτομα επιρροής είναι μέσα στο πρόγραμμα, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να προσελκύσετε έντονα ένα πρόσωπο.

Τοξότης

Η μέρα είναι κατάλληλη για να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένειά σας και να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές που ίσως σπανίζουν το τελευταίο διάστημα. Το απόγευμα, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με επαγγελματικές εκκρεμότητες που δεν επιδέχονται αναβολή.

Αιγόκερως

Έντονη δημιουργικότητα διαθέτετε σήμερα καθώς το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σας τροφοδοτεί με υπερδυνάμεις. Εκμεταλλευτείτε το για να πετύχετε επαγγελματική καταξίωση, συναισθηματική πληρότητα ή και ένα ανεκπλήρωτο όνειρο.

Υδροχόος

Υπάρχει μια ανισορροπία στο σύμπαν σήμερα που μπορεί να σας δημιουργήσει νευρικότητα. Γι’ αυτό φροντίστε να ακούτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο ώστε να αφουγκραστείτε τις προθέσεις των γύρω σας. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για οικονομικά ζητήματα σήμερα.

Ιχθύες

Είναι καιρός να απολαύσετε φιλικές και ερωτικές στιγμές χωρίς το άγχος και το στρες της δουλειάς. Οι πλανητικές διαμορφώσεις σήμερα ευνοούν ακόμα και ένα σύντομο ταξίδι που θα σας ηρεμήσει και θα σας τονώσει. Αποκατάσταση τυχόν συναισθηματικών προβλημάτων είναι επίσης δυνατή.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *